Lite större..

Provar igen med en lite lite större bild på töserna:)!!


Kakafton på A-huset!

Heeeej!

Ikväll har Bella o Elin varit rediga i köket o bakat till alla våra besökare! Kladdkaka o bärpaj serveras här så långt det räcker:)! Skynda hit ni som är sugna! Ha en trevlig lördagskväll!
a


Helg på ingång!


Hej hej hej!

Förlåt för att det var ett tag sen! Här är full rulle med sommarens projekt i form av härliga Skutt och ett nytt som heter Sommarlovsentreprenörerna!

Så.. Vi går rakt på vad som händer här..

Sommarlovsentreprenörerna är som sagt ett projekt som Hörby kommun erbjuder ungdomar som går i nian samt gymnasieungdomar. Projektet går ut på att den som vill får lov att testa på att starta sitt eget sommarföretag och driva det under sommaren med hjälp av en handledare.
Jag tycker att det är en jättebra idé och hoppas att vi får 10 härliga och drivna deltagare som är sugna på att vara sin egen chef över en sommar!
För er som är intresserade missa inte chansen, gå in på: http://ungimittskane.se/sle/ och läs mer om hur du anmäler dig!

Sen är vi igång med rekrytering till årets roligaste jobbvecka! Skutt! Snart är det tid för informationsmöte för de anmälda och Hörby och Höör kommer i år att göra en gemensam!
För er som inte riktigt har koll på vad skutt är för en spännande vecka kan jag berätta att det är ett läger som Hörby kommun erbjuder barn som går i fyran. Under en vecka får 6 Hörby barn möjlighet att åka upp till Breanäs och bo där med barn från Bromölla, Östra göinge, Höör och Hässleholm. Skutt står för Skol Ungdomar Testar Träning. Det innebär att vi under vecka testar massa roliga aktiviteter och däremellan leker och bor vi i en underbar natur nära vatten och skog!

Annat som vi just nu är igång med at ju vår kära grupp "Med Hälsa I Fokus". Vi tränar två dagar i veckan med 7 taggade ungdomar. Nu har vi tränat under sex veckor tillsammans och i onsdags var vi för första gången på Friskis och Svettis och tränade efter önskemål om att vara där från våra deltagare!

Vi har nu också avslutat vårt samarbete med Räddningstjänsten för denna gången. Under fem veckor har våra ungdomar agerat markörer på brandkårens övningar. Det har varit några lärorika veckor och vi är nog alla nöjda med våra måndagar tillsammans! Vi ska nu som tack  till våra ungdomar som agerat markörer träffas ytterligare en gång och äta något tillsammans samt se en film på bio!

Nu närmare det sig också att vår nya Kollega börjar! I maj får ni träffa henne så håll utkik efter en brunhårig söt tjej efter 7 maj!!

Massa information på en gång.. Så blir det när jag inte hört av mig på ett tag!!

Nu önskar jag er en trevlig helg med en rolig låt från årets melodifestival..Ingen favvo direkt men den ger mig alltid ett lätt skratt och ett leende på läpparna.. Min söta kära systertös, ett och ett halvt år avskyr dock låten och börjar hennes pappa sjunga lite på den skriker hon och skakar på huvudet med gråten i halsen.. Hon är så söt!!


 


Vi hörs nästa vecka!!
a

RSS 2.0