Emma


Tennisklubben på besök!

Hejsan.
 
Hoppas ni alla mår bra! Det börjar närma sig helg, veckorna rusar förbi och titt som tätt hör man att "nu närmar det sig jul"... Vart tar tiden vägen säger jag som en annan pensionär:)!!
 
Denna vecka har det hänt lite här på A-huset. Vi har bland annat fått hit Emma från Eslövs Folkhögskola. Emma får första året på fritidsledarlinjen där och kommer att ha sin praktik hos oss i sex veckor. Bild kommer så ni känner igen henne när ni kommer på besök. Vi hälsar Emma välkommen till oss och är glada för att ha henne här.
 
I tisdags hade vi tennisklubben på besök som höll i lite roliga tennis aktiviteter. Det blev en lyckad eftermiddag och ett 20-tal av våra besökare aktiverades av ledarna från klubben. Tack tennisklubben för besöket. Vi ser också framemot vårt besök hos klubben idag. Med andra ord går vi till tennisklubben idag, vi lämnar A-huset halv tre för lite roliga aktiviteter åter igen med tennisklubben.
 
Lite bilder från i tisdags..
 
 
 
 
 
 
Ta hand om er och ha en bra dag.. Håll till goda, det kommer en bild på Emma!
a

Friska igen!

 
Hallå!
 
Då var en ny vecka igång och det är regn utanför fönstret... Mycket regn... Men här inne är vi laddade för eftermiddagsverksamheten. Vi öppnar upp i detta nu för våra besökare.
 
Förra veckan hade vi lite sjukdom här på jobbet. Både Johan och Martin var hemma i sängarna och hämtade sig från förkylning och feber. Det ställde till det lite för oss i Onsdags då vi fick ställa in badet tyvärr. Nu är dem båda tillbaka pigga och friska.
 
I morse började vi dagen med vårt måndagsmöte och vi tog det kommande lovet. Vi har ju platser kvar till vårt läger för våra äldre besökare samt laserdome för eftermiddagsbesökare. Så missa inte detta och kom ner och anmäl er.
 
Imorgon kommer vi från Hörby som var med på årets skuttläger att ha en efterlängtad återträff med Höörs skuttdeltagare. Vi ska tillbringa eftermiddagen på Lågedammsbadet och det ska bli riktigt trevligt.
 
Fortsättning följer också på Johannas och min Må Bra Grupp. Vi har vår andra träff im och det ska bli kul att träffa tjejerna igen!
 
Nu kämpar vi vidare i detta grå trista väder. Ta hand om er.
a
 

Vilket väder...

 
Hejsan!
 
Idag är det verkligen inget upplyftande väder.. Riktigt ruggigt och tråkigt.. Tyvärr drog detta tråkiga väder in inatt och min fina lilla hund gillade inte vädret o skällde till o från hela natten.. Så vi har inte sovit så mycket någon av oss inatt och är säkert lika trötta idag båda två.. Så kan det bli, hoppas på en bättre natt inatt med mer sömn.
 
Idag har jag tyvärr två kollegor som är sjuka.. Så idag kommer vi att ha lite timanställda på plats. Självklart har vi pingistävling som vanligt och en Kung kommer att utses!
 
Imorgon, onsdag kommer vi att ha vår verksamhet på badet efter tre. Vi går gemensamt upp till badet och avslutar klockan 17.00 där, eller följer de som vill med tillbaka till Aktivitetshuset och avslutar därifrån.
Så, jag hoppas att vi blir ett stort gäng som går till badet imorgon!
 
Ta hand om er och ha en bra dag!
a

RSS 2.0