Vilken Tjej!


Hejsan!!

Hoppas ni alla har en bra dag i vårt härliga väder idag! Imorse när jag vaknade ville jag helst dra täcket över huvudet och stanna i sängen.. Men, jag kom upp och kom till jobbet som jag skulle så nu är dagen i gång och jag ska göra mitt bästa för att det ska bli en bra dag!
Det är dock ingen tvekan om att vädret påverkar många i nuläget, detta varannan vädret tar på humöret och solen är och har varit väldigt saknad! Men men men... Vädret kan ingen göra något åt så det är bara till att kämpa på oavsett väder!

Eftermiddagarna är igång med besked, vi har många nya besökare och det är med glädje vi öppnar upp klockan två varje eftermiddag! Kvällarna i nuläget har inte riktigt kommit igång än, så till alla er som går på högstadiet, ni är välkomna, vi har öppnat igen!

Ikväll jobbar Jonas och Hanna.

Innan Jonas och Hanna kommer är det Anna, Johan, Martin och Jag (Annika) som är på plats, vi pratade lite om att det skulle vara passande med film och popcorn idag.. Så, det lutar åt att vi beger oss iväg och hyr en film och har en mys eftermiddag..

Innan det så måste jag ge er en otroligt fin låt, med en otroligt härlig tjej.. Njut!




Och... För att vi ska skratta lite idag.. Anna och Johan kom precis inrusande på kontoret för att visa detta galet roliga klipp...




Ha en bra dag och ta hand om Er!!
a

Tillbaka..

Heej!!
Ja, då har det gått lite mer än tre veckor sen sist.. Jag och mina kära kollegor kom igång för ett tag sen nu och vi har haft fullt upp.. Vi började direkt med aktiviteter som Stapelbäddsparken i Malmö och havsfiske. Sen var det äntligen dags för läger. Anna och jag packade vår bil och körde upp till Breanäs för ännu ett Skuttläger medan Johan, Martin och Jonas stannade i trakterna för ett läger med ett gäng mellanstadiet besökare!!

Anna och jag var borta i en vecka tillsammans med ledare och barn från fyra andra kommuner! Precis som förra året var Skuttlägret i år helt makalöst roligt.

Killarna var också väldigt nöjda med deras lägerdagar och det som jag fått höra om lägret lät det som ett lika lyckat läger som det vi hade för våra högstadiet besökare på Ven!

Igår var det dags för skolorna att dra igång!! Vi höll öppet igår dagtid och hade full rulle här på eftermiddagen. Vi hoppas att vi får många besökare idag också.

Nästa vecka öppnar vi vår verksamhet som vanligt fullt ut på måndagen och sen drar kvällarna igång på tisdagen som innan!

Jag är laddad för en termin med massa roliga uppdrag och olika jobb utanför vår öppna verksamhet. Nog för att vi har en mörk tid framför oss men det har sina fördelar det med! Stora tjocka filtar och massa mys...

Vi hörs snart igen!
Ta hand om er och ha en bra helg!!
a

RSS 2.0