Härliga 7:or!

Hejsan!

Veckan som gått har bara rusat iväg, vet knappt vart tiden tagit vägen! Vi har många projekt igång här på A-huset och besökarna blir fler och fler! Superkul!

I veckan hade Anna start av sitt tjejprojekt! Det blev en lyckad första träff med många intresserade tjejer! För er som missat det så kör ju Anna ett Tjejprojektet. Det innebär att tjejer som vill röra på sig mer och som eventuellt inte är med i någon förening har möjlighet att göra det tillsammans med Anna på Onsdagar mellan 16.00 till
17.00. Efter önskemål om aktiviteter lägger sen Anna upp ett schema! Som sagt, startskottet gick nu i veckan men det är INTE försent att hoppa på! Onsdagar mellan 16.00 till 17.00 på Lågehallarna, det är där det händer!!

Annat som händer är att min kollega Johanna och jag har börjat plugga, vi läser på kvällstid och på halvfart! Det är spännande och vi har nog massa att lära oss på denna kurs!

Jag ska passa på att tacka alla 7:or som va här förra Fredagen då vi hade 7:ans kväll! Kvällen blev väldigt lyckad och vi hoppas att alla som var här blev nöjda med kvällen! Vi ser framemot ett läger med många av er på novemberlovet!

Nu ska jag önska er alla en trevlig helg och ge er en låt på det! En låt som alltid funkar! 
Ha en bra dag! 




a

7:ans kväll!

Hejsan!

Jaha, idag var det storm ute och det är inte ens kul att sitta här inne och kolla ut. Jag har nu mycket svårt att vara positiv över vädret. "Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder" uttrycket får mig att spy just nu för det är just nu BARA dåligt väder! Ja, nog om det..

Idag har vi haft besök av Eslövs Fritidsledar studenter! Det var jättekul att ha dem på besök och får höra lite om allt som händer på skolan där jag själv gick för ett par år sedan! Det roligaste var ju så klart att de kom på besök och hade intresse för vår verksamhet.

Johannas och min Må Bra Grupp startade vi igår och tjejerna som är med denna terminen hade massa bra idéer. Ska bli jättekul att jobba med dem och tror att vi får ihop massa bra aktiviteter att hitta på.

Annat i veckan är ju att det nu på fredag är kvällen för de nya 7:orna. Vi startar klockan 18.00 och håller på till 22.00. Vi har en massa spännande aktiviteter under kvällen och bland annat kommer vi ju att ha ner den berömda tjuren som vi köper in vid speciella tillfällen! Vi har många anmälda så jag tror att det blir en superkväll!

Nu ska jag de sista tio minuterna återgå till mina kollegor och våra besökare innan vi stänger för denna eftermiddag!

Ta hand om er.
a


Kvällarna igång!

Heeejsan!

Trött är jag så det bara står härliga till idag! Det är tråkigt att vara trött. Tänker mig att jag ska ta en hejdundrandes sovmorgon imorgon!
Jag har precis varit på en byggarbetsplats med fika till snickarna som idag består av pappa, sambo, sambos pappa och vän till sambos familj. De är duktiga som hjälper oss med huset vi snart ska bo i! Har ju skrivit om det innan, att det snart är flyttdags igen.. Snart avslöjar jag historian!

Hur som helst! Igår insåg jag och mina kollegor att kvällarna har dragit igång på allvar. Vi hade massa besökare och kvällen flög snabbt iväg. Jättekul att det börjar komma igång igen! Vi har som jag skrivit om innan en massa projekt igång. Bland annat är det sjuans kväll nästa fredag. Vi har börjar få många anmälningar och det ska bli spännande att se om det blir fler på måndag! Har sagt att sista anmälningsdagen var igår, men många ringde och ville anmäla sig och de fick besked att de kunde komma ner och anmäla sig nu på måndag! Så, vi hoppas på det!

På måndag ska vi, alla mina kollegor och jag minsann åka till eslöv på ett seminarie om droger. Jag tror och hoppas att det blir en läroroik förmiddag.

Nu ska jag önska er alla en trevlig helg! Ta hand om er!
a


Tjejprojekt!

Hejsan!

Då har jag och mina kollegor precis landat på A-huset efter månadens möte med Marcus och Christian. Vi var effektiva och gick igenom allt från sommarens höjdpunkter till det som vi ev bör förändra till nästa års sommarlov.

Andra punkter som kom upp var Tjejprojektet som Anna startar upp nu i veckorna. Vi på A-huset förespråkar allt jobb som har med fysisk aktivitet och hälsa och det är med glädje Anna kör igång detta projektet. Tjejprojektet ger alla tjejer en möjlighet för fri aktivitet i anslutning till skolslut. Anna kommer hålla detta på Lågehallarna onsdagar mellan klockan 16.00 till 17.00.

Lite annat om läget här i huset! Eftermiddagarna flyter på som smör i solsken. Vi har massa besökare och det är alltid lika kul när vi öppnar dörrarna klockan 14.00. Vi har efter diskussion bestämt att vi nu kör mellanmål varje dag i form av macka + pålägg, samt fil och flingor. Under en timme kommer vi att servera detta för 10kr. Vi anser att detta mellanmål är bättre och nyttigare än panpizza eller bulle med nutella som vi bland annat erbjöd innan. Det som hände nu efter sommaren var att alla köpte panpizza varje dag och ibland två samma dag, det blev lite av panpizza hysteri, så vi kände att det var nödvändigt att bromsa och erbjuda något annat!   

I övrigt har vi massa projekt i uppstart. Johanna och jag kör åter igång vår Må Bra Grupp inom det närmaste och vi har även pratat om att starta något liknande som killgrupp.

En liten låt på detta är ett måste och jag känner för en pigg, härliga och superbra låt från super Lady Gaga! Det går inte att bli annat än danssugen...


 

Ha en bra dag kära läsare och njut av solen som sticker fram mellan molnen!
a

RSS 2.0