Bilder från förra vecka.

Hej hej hej..
 
Då var en ny vecka igång. Idag känner vi oss alla lite måndagströtta här på A-huset. Johan går och känner att han har en förkylning på gång och jag går mest och gnäller över att ha en mage som är ivägen och tar plats, suckar, pustar och stönar gör jag. Hemma blir jag kallad "pustaren" för jag suckar och pustar så fort jag rör mig.. Men men.. Nu är det bara några veckor kvar sen är det tid för denna lilla bebis att titta ut.
Vi börjar nu närma oss ett fullt schema inför lovet.
Detta love kommer vi att köra en ny planering för mellanstadiet. Vi kommer att ha öppet här på A-huset med lite aktiviteter som vi gör med utgång från A-huset. Håll utkik efter hela schemat på vår hemsida.
 
Förra veckan hade vi en rolig vecka och här kommer den i bilder med allt från bak till roliga vattentävlingarna...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bakning på hög nivå i lördagskväll..
 
 
 
 
Mycket god..
 
Såhär fina tallrikar fick Hicham och jag.. Tack!
 
En mycket trevlig vecka som gick och vi ser nu framemot en ny! Ta hand om er så hörs och ses vi på A-huset!
a
 

Sportlovsplaner.

 
Hejsan!
 
Då har vi haft måndagsmötet i vanlig ordning. Idag var det sportlovet som tog upp en del av mötet.. Vi är glada för alla tips vi fick in på facebook och kommer att försöka få till dem aktiviteter som ni önskat där, några av dem iallafall!
 
Denna veckan är det bad på torsdag som gäller. Vi går från A-huset vid 15.00 och avslutar på badet klockan 17.00. Vi kommer inte att ha öppet på A-huset, utan enbart ha verksamhet på badet. Vi samlas här och går gemensamt upp till badet precis som vi gjorde förra terminen.  
 
I slutet på förra veckan lyxade vi till det lite med att baka kladdkaka.. Vi hade tre glada och pigga tjejer som ville baka och det blev en uppskattad och mycket gott..
 
 
 
Annat kul i veckan är ju som vanligt pingistävlingen på tisdag.. Så missa inte att komma hit i veckan!
Ta hand om er.
Vi hörs snart igen..
a
 
 

Kallt...

 
Hejsan!
 
Då var det vinter igen, med besked.. Riktigt kallt har det varit och är ju fortfarande. Jag tycker verkligen att det är fint, men när det är -10.. Då är det för kallt helt enkelt.. Men men.. Vi går ju som sagt mot ljusare och varmare tider..
 
Här på A-huset rullar allt på som vanligt, vi har fullt hus på eftermiddagarna och vi är så glada för alla besökare. Vi kämpar på med kvällarna och hoppas att vi snart får upp antalet besökare även på kvällen.
 
I tisdags började vi med Kungen tävlingen på nytt.. Vi hade två härliga killar i final..
 
Finalisterna.
.
 
Och vinnaren blev...
 
 
Med den lilla uppdateringen får jag önska er alla en trevlig dag och helg!
Vi hörs snart igen!
a
 

Tillbaka..

Hej hej hej!!
 
Då var vi tillbaka efter jul, nyår och trettonafton. Jag hoppas att ni haft ett riktigt bra och trevligt jullov. Vi här på A-huset har haft lite ledigt, Johan har hunnit med bröllopsresa, Erika är i sälen och åker skidor i detta nu och Martin och jag har njutit av lite lediga dagar här hemma omkring.
 
Innan vi gick på julledigt så hann vi med att ha en tjejkväll som blev jättelyckad, tack för alla härliga tjejer som var med den kvällen.
Vi avslutade också den rykande heta pingistävling, alltså vi fick den slutliga vinnaren av Kungen tävlingen 2012.
 
Lite bilder från de sista dagarna...
 
Pingisfinalen...
 
 
 
 
 
 
Glad vinnare..
 
De kämpande finalisterna..
 
 
 
 
Tjejekväll...
 
 
 
 
 
 
 
Det var dagarana innan de nya året.. Nu är vi som sagt igång igen med ny energi och nya aktiviteter för denna termin.. Den ljusa terminen, vi gå mot ljusare tider och allt känns lite lättare och ljusare för varje dag..
Mycket är på gång.. Vi har lite nya tjänster som ska tillsättas.. Det är ju så att jag kommer enbart vara kvar ett par veckor till, sen är tanken att jag ska vara mammaledig. Så en ny person kommer att komma in och jobba för mig inom det snaraste... Men.. inte riktigt än..
 
Vi kommer att köra på som förra terminen med vår populära Kungen tävling, likaså badet varannan torsdag, så missa inte det. Pingisen har vi på tisdagar.
 
Vi hoppas på en spännande och rolig termin med många besökare eftermiddags om kväll!!
Alla är välkomna!
Ta hand om er.  Hörs snart igen!
a
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0