Äntligen filmen på Youtube!


Jumpstyle filmen på Youtube!

 

Nu äntligen är filmen färdigredigerad och upplagd på Youtube!

Det var en onsdagskväll för några veckor sen som vi filmade en grupp ungdomar i blandad ålder som lärt sig jumpstyle i vår stora sal här på Aktivitetshuset!

Angelica och Emma visade gruppen stegen först och sen filmades det. Vi filmade också Angelica och Emma när det dansade själva och gjorde fler steg i dansen!

Härligt jobbat alla Ni som var med!

Tack Robban för hjälpen med filmredigeringen!

Tack till alla som var med i filmen!

Hälsningar Personalen på Aktivitetshuset!



Så kul att detta äntligen är färdigt!! O fantastiskt kul att ni alla som var med ställer upp och vill hitta på saker med oss här på A-huset! Ni är härliga!

Ha en jätte bra dag och ta hand om er!
a

Ons=Grey´s Anatomy=Kär..

Godmorgon!

Det är inte mycket jag tittar på TV, men på onsdagar är det heligt, då är det Grey´s Anatomy som gäller, oavsätt när jag e hemma på kvällen! Oftast är jag hemma långt efter 9, så oftast kollar jag på veckans avsnitt på nätet. Förra veckan var det så, det var bara det att förra veckan var det inget avsnitt, så jag såg kvälles avsnitt.. Det innebär att jag vet att det är ett superavsnitt ikväll, det är jätte roligt o jag blir alltid lite kär efter ett avsnitt av Grey´s Anatomy! Det är ju inte för inget som den där snygga kirurgen kallas McDreamy...
Det är ju inte heller mer än rätt att jag nu delar med mig av denna hunk en onsdag som detta. Det behövs lite McDreamt inspiration i mitten på veckan som det är, lite ny energi för de sista dagarna innan helgen..



I jobbkläder..



och.. ja... ni ser!

För er som inte kollar på detta program så vet ni nu iallafall varför jag kollar på det.. Sen är det ju ganska trevligt med!
Nu är snart morgonkaffet drucket o jag ska försvinna iväg för en runda i skogen innan jag drar ner till A-huset!!
Håll er uppdaterade för snart kommer Jumpstyle filmen upp!!!
Ha en bra dag!!!
a

Ett snabbt heej..

Heej på er!!

Nu mina vänner är det färdigt! Jumpstyle filmen är färdig och... Ni kan hitta den på Youtube... Mer än så säger jag inte.. Im kommer jag nämligen lägga upp den här så... Den som väntar på något gott!!!
Ett jätte stort tack till Robban som hjälpt oss!

Nu är min dag på A-huset slut, jag ska köra hem o bege mig ut i skogen för att ta en låååång o skön promenad! har jag tur så får jag med mig min vän Lina!

Ta hand om er så hörs vi im!!!
a

Ny vecka!

Hej hej hej...

Då var det måndag och helgen är över. Det har varit en fin helg, vädret har varit super och jag har hängt en del i skogen o motionerat. Syrran övertalade mig att ta en ridtur med henne även denna helg, det var kul som vanligt det med! I Lördags var jag dock o jobbade lite extra på ett café i malmö. Det kändes som alla i hela malmö var på mitt jobb den dagen, det var kö utanför dörren, disk överallt och folk överallt, men kul var det!

Jonas spelning som jag gick på var superlyckad! Det var kul att se han!

Idag var jag o hämtade de nya skivorna som vi beställde, just nu går den ena skivan på högvarv!! Härligt!

En lite uppdatering om Jumpstyle inspelningen! Vi har haft ett litet problem med redigeringen av filmen! Nu har jag hittat en hjälte vid namn Robban Olsson som håller på att lösa vårt problem!! Ha lite tålamod så kommer filmen snart både här och på youtube!!!

Nu... veckans musiktips!!! Tipset kommer från John på badet! Kul med tips, lyssnar inte jätte mycket på denna typ av musik så det var uppskattat!!





Ha en bra kväll nu o dansa loss till denna heta remix, inte många låtar som är missade i
denna låten!!
(tack Angelica för hjälpen med förminskningen av klippet... haha.. tur du satt här!!)

hörs snart!!!
a

Trevlig helg!

Tjenare!

Ja, det är lite i senaste laget att önska er en trevlig helg antar jag, men tänkte att bättre sent än aldrig. Så tog mig lite tid att lägga upp ett snabbt inlägg innan duschen för att önska alla en trevlig helg!
Igår var det Jägers och det märkte vi av på A-huset. Vi som var där hade dock en trevlig kväll. Det blev lite tv-tittande och lite film med popkorn.
Veckan som gott har annars varit väldigt bra tycker jag! Vi har haft många härliga besökare hos oss och det tycker vi är kul! Jag o Martin har varit ett par vänder på badet o simmat. På badet har vi stött på en och annan som vi också brukar ha som besökare hos oss! Kul att se!
Faktum är att det var på just badet som jag fick tipset om nästa veckas musiktips!! Det var glada John som kom o tipsade mig innan jag skulle hoppa i plurret om en het låt som vi mest troligen kommer få höra massor av i sommar!! Missa inte den! Tack John. Måste tacka alla andra som också kommenterat vår blogg! Det är kul att höra att ni uppskattar den, o kom gärna med tips om det är något ni vill läsa om, frågor eller annat!

Nu, är det tid för en dusch. Min kära vän o kollega Jonas har en spelning ikväll som jag inte vill missa, så dags att göra mig redo!

Ha en fortsatt bra kväll o ha en skön söndag!!
Äntligen en söndags soooooovmorgon igen, de e dem bästa!!!! 

Hej hej..
a

Morgonkaffe!

Godmorgon!

Finns det något godare än just morgonkaffet? Jag sitter o dricker mitt kaffe just nu och faktum är att jag inte alls är trevlig förrän jag fått i mig kaffet på morgonen.
Efter lite aprilsnö är solen åter tillbaka och det ser ut att vara finfint väder idag! Det kan ju inte blir bättre, kaffe, sol och tor- alltså- snart helg... Härligt!

I tisdags så var jag och min kollega Martin på badet och simmade! Det var första gången jag var där och jag blev glatt överraskad! Det var jätte fint och riktigt skönt i vattnet! Simmning är väldigt bra motion så det ska jag ta mig tid till att göra lite oftare minsann! Kanske så att jag tar mig dit redan idag!

I onsdags så fick vi fotograferat lite på skejtparken. De nya grejerna är ju på plats sen en tid tillbaka och igår fotograferades skejtare in action! Det blev en del supercoola bilder! Tack snälla killar för hjälpen! Bilderna kommer upp snart! 

Nu är det många bilder som är på ingång, håll ut så hoppas jag att de snart dyker upp här!
Den första tävlingen som jag tänkte ha här på bloggen är också spikad, håll utkik efter den... Det blir en tävling om mina kollegor så missa inte den!!!

Ha en bra dag! Nu ska jag dricka mer kaffe, ta en dusch och sen bege mig ner till A-huset! Njut av solen så hörs vi!
a

Lite bilder från vårt disco!


Här mina vänner, en liten inblick från kvällen på påsklovet då vi hade disco.. Så här kul hade vi...



Coola killar står o handlar cola...



Maja



Kollega Anna o Maja



Kollega Johan som bråkar med Liam



Kollega Vicky



Coola tjejer på dansgolvet



Anna igen med kajza som hjälpte oss på kvällen!

over and out...
a


Tisdag!

Hej!
Har just kollat igenom bilderna från vårt disco som vi hade på påsklovet. Tänkte lägga upp lite bilder här, men efter datan motarbetat mig länge nog och ingen Johan är i huset så får det vänta och jag ger er istället veckans musiktips! ( Ja, det är sjävklart så att det är datan det är fel på och inte jag som gör fel och inte förstår hur jag ska göra.... Hrmmm.. Jag e värdelös på datorer, o har inget tålamod med det heller...)

Dessa killarna pratas det en del om här. Det är till och med så att deras skiva ligger på önskelistan över de skivor ni vill vi ska köpa in. På tal om det så ska jag snacka lite med Martin o fråga om vi inte skulle ta och försöka fixa lite nya skivor idag!

Kolla in dessa coola killar nu så hörs vi senare, kolla också in lite andra av deras tolkningar från skivan om ni har möjlighet, detta är bara en av alla de bra som finns på plattan... Plattan heter "Strike". 
Ha en bra dag
a





Söndag..

Hallå!

Då var det söndag, snart måndag och helgen är över för denna gången! Jag hoppas ni haft det bra! Jag har fått min efterlängtade sovmorgon så jag är nöjd med helgen som varit! Tyvärr tog nog vårvädret lite semester, men låt oss hoppas att det var en tillfällig dipp av vårsolen och att den e på ingång igen! Det har ju varit lite sol idag, faktiskt så fint så det fick mig att bli utlurad på en ridtur i skogen av min syster! Det var superhärligt och... Jag är glad om jag kan gå imorgon...!! Men oavsätt hur det känns im så var det värt det, det var nämligen jätte kul!
Im börjar jag o mina kollegor med vårt vanliga måndagsmöte, då vi går igenom veckan som kommer. Själv tänkte jag trilla in på jobb lite tidigare än killarna för att städa undan det sista efter vår lyckade tjejkväll! Jag hoppas snart vår duktiga fotograf mailar bilderna till mig!
Iallafall, ett nytt musiktips är på ingång i veckan, denna gången tänkte jag tipsa om ett coolt band från tyskland som det blivit hett om på senare tid då de slagit stort med sina tolkningar på både nya och gamal hitlåtar! Håll er uppdaterade o håll tummarna för en bra vecka!
a

Supertjejer!

haaaj..
Klockan är mycket, dagen har varit väldigt lång o jag e trött i både huvudet o kroppen! Men, mina vänner, innan jag hoppar i säng måste jag tacka för en jätte trevlig kväll! Jag vill tacka de snälla tjejerna som var o hjälpte oss på Aktivitetshuset o gjorde Tjejkvällen så bra. Allex, Frida, Tinna, Amanda, Angelica och Jessica! Ni var kanon, stort tack!  
Alla ni andra tjejer som var besökare, tack ska ni ha! Jag hoppas ni är nöjda med kvällen! Ni är supertjejer hela gänget!
När jag e lite piggare så ska jag uppdatera lite mer om tjejkvällen och... Lägga upp bilderna så klart!!
Men nu önskar jag Er alla en trevlig helg! Jag hoppas på mycket sol o låååånga sköna sovmornar!!
Ta hand om Er, vi hörs snart!
Godnatt
a


Härlig Eftermiddag!

Idag var vi med de yngre i skogen och fikade! Vi tog en lite promenad upp till Karnas, där stannade vi en stund och hade det trevligt innan vi gick tillbaka! En mysig eftermiddag i den fantastiska vårsolen! 
Tidigare idag så var jag i Lund med en av tjejerna som kommer vara här och sminka im på tjejkvällen! Vårt ärende i Lund var alltså att inhandla smink! Jag själv är aningen dålig på det området så det var till stor hjälp att Angelica var med! Hon hade koll och jag tror ni tjejer som kommer hit, kommer bli fina! På vägen tillbaka till Hörby så pratade jag och Angelica om utseende och jag måste bara citera Angelica!
Jag tror att vi alla står o vacklar i att tro att allt hänger på det yttre ibland. Det är en fråga som kan diskuteras i oändlighet och självklart får alla tycka vad man vill i frågan! Personligen tror jag att insidan kan göra underverk med/för utsidan. Angelica sa, "utsidan ger endast insidan en chans". Det tyckte jag var bra sagt och med de avslutar jag dagens bloggande!
Jag hoppas ni alla mår bra! Ta hand om er o ta hand om varandra!
a


Nytt musiktips!!!

Tja tja tja!!!

Nu mina vänner ska ni få ett nytt musiktips!! Men innan, lite uppdatering om vad som hänt i veckan! I måndags så var jag och mina kollegor o köpte en hylla som vi ska sätta upp och ha lite böcker o tidningar på tänkte vi! Det ska nog blir bra! Igår va en lugn dag och vi satt o spelade spel hela eftermiddagen... jag tror bestämt att mina kollegor förlorade!! Idag har jag haft fullt upp med att planer inför fredag. Då är det tjejkväll och jag tycker det ska bli riktigt kul! Jag har fått tag på några supertrevliga tjejer som kommer att hjälpa till under kvällen!! Jag tror vi kommer få en kanontrevlig kväll!
För övrigt måste jag återigen poängtera hur lycklig jag är över det fina vårvädret! Det är härligt att plocka fram vårkläderna o kunna springa i skogen utan att ha 1000 lager kläder på sig!!!!
Nu nu nu nu kommer veckans musiktips! Dessa killarna är absolut ett av de bästa liveband jag sett någonsinn! jag såg de förra torsadagen o det var "love at first sight"!
Detta bandet var också med under resan, om ni inte redan känner till dem så tycker jag ni ska kolla upp dem och lyssna på deras andra låtar!!
Enjoy!!!!!




Nu klöddade det igen när jag skulle lägga upp klippet o ännu en gång får jag tacka Johan för hjälpen.. vad som var fel denna gången berättar jag aldrig... hehehe.. Det är tur jag har mina kollegor som kan hjälpa mig direkt när något är fel för jag har så lite tålamod.. el inget tålamod alls kanske mina kollegor skulle säga!!!

Vi hörs snart! Nu ska jag ut o hänga lite med alla trevliga besökare vi har här idag!!
a

Godnatt!

Gokväll.. Då var helgen över! Jag hoppas ni haft det bra! I helgen har det varit fint väder och jag har varit en hel del i skogen! Där trivs jag alltid bra, men väldigt bra när det är vår, den första solen på året är utan tvekan den bästa tycker jag! Ibland kan man, eller man och man.. Ibland kan jag känna mig lite trött, hängig, osocial och allmänt nere. Jag antar att det flesta känner så ibland. Hur som helst, denna helgen har jag känt mig lite osocial och hängig. Men efter två timmars promenad i skogen är jag alltid på "banan" igen. Jag har haft en jätte trevlig helg, men riktigt bra var verken lördagen eller söndagen förren jag haft min promenad i skogen! Så jag måste bara rekommendera alla som kan känna igen sig i de här lite "nere/trött" kännandet! Släng på gympaskorna och ta er ut i skogen... Njut av naturen, luften och sen får du lite motion på köpet. Kan inte bli bättre! I dag var jag och Martin i skogen en runda med hans hund! Helt perfekt start på dagen!
Så nu är jag fulltankad på energi för veckan som kommer, då är det bla slutplanering för tjejkvällen!! Glöm inte o anmäl er tjejer! platserna börjar ta slut!!!
Vi hörs i veckan, då kommer ett nytt hett musiktips på ett rykande aktuellt band!!
Och så hoppas jag att vi ses på aktivitetshuset!!
Ta hand om er, sov gott!
a

Härlig vårdag!

Hej hej hej...
Jag hoppas ni alla mår bra idag. Det är ju inte annat än att man blir på topphumör en fin dag som denna! ut o njut i solen! Själv började jag min dag men en lång runda i skogen och det var fin fint!!

Igår var det fullt upp med planering av sommarschemat. Det kommer blir en superbra sommar här på Aktivitetshuset tror jag!!

Iallafall mina vänner.. Tänkte bara lägga upp mitt musiktips för veckan.. Detta är en väldigt gammal låt, och det är väl inte den jag sätter på hemma direkt, men den va absolut perfekt på bussen, varje bussdag, varje morgon kom denna låten efter den andra som jag la upp sist... Perfekt låt för ett gäng galningar boendes på en rosa buss...

 
Njut av denna roliga o mysia låt, håll er uppdaterade...
 


Nästa vecka kommer en ny låt med ett band som är aktuella på turné just precis nu och här är en som ska gå på konsert im och se dem...

Ha en skön och bra dag så hörs vi!!
a

Påsken över för denna gången


Hej på er!

Då var denna påskhelg över och jag kan ärlig säga att jag fortfarande är mätt efter allt godis jag ätigt! Jag hoppas att ni haft det bra i påsk o fått i er lika mycket godis som jag och det har varit mycket kan jag lova!

Vi hade ett jätte trevligt påsklov. Lovet avslutades med ett disco för mellanstadiet och vi fick hjälp av tre ungdomar från kvällen. Det är vi glada för och tackar Fred, Angelica och Kajsa för det! Bilder är på ingång från kvällen!

Så efter första jobbdagen efter denna helgen är jag trött och ska hoppa i säng nu!!
Im ska jag lägga upp ett musiktips.. Låt nr 2 och även busslåt nr 2 från min härliga resa!!
Sov gott och godnatt från mig!!
a


RSS 2.0