Äntligen heltid!!

Hej!

Vill börja med att berätta att jag sedan 1v tillbaka jobbar heltid på Aktivitetshuset, och är SUPERGLAD över detta! Jag har tidigare jobbat inom hemtjänsten också, men kommer nu alltså bara att befinna mig här nere bland alla glada ungdomar (och personal såklart)!

I lördags åkte Annika till Kroatien och jag är faktiskt lite avundsjuk på henne. Det verkade som om vädret var kanon där nere så hon kommer väl tillbaka solbränd och fin om 1v. Hoppas att veckan går fort, det kommer vara tomt utan Annika här. Idag är det jag och Rasse som kommer hålla öppet för melanstadieeleverna. Vet inte om Annika har skrivit om det tidigare, men vi kommer att få 2 st nya ansikten här nere nu. Rasse och Hanna kommer att jobba här, främst fredag- och lördagskvällar. Ska bli jätteroligt att jobba tillsammans med dom!

Idag har vi sagt att vi ska spela fotboll ute på spontanidrottsarenan kl.15 om vädret tillåter och än sålänge ser det ut att vara perfekt fotbollsväder. Får se hur många som vågar utmana oss :)

Imorgon är Martin tillbaka igen efter 1v semester... Alltid kul när Martin är på plats! På lunchen och eftermiddagen imorgon kommer både jag, Jonas, Johan och Martin (på lunchen iaf) att vara här och på kvällen blir det jag och Johan som håller ställningen!

Hoppas att allt sjuor har fått informationen om 7:ans kväll. Det kommer att vara den 10 september och alltså bara vara för dom nya sjuorna. Mer info finns på Aktivitetshuset och förhoppningsvis även på affischer ute på era skolor. Glöm inte bort att anmäla er.. Det kommer att bli en kväll fylld med massa roliga saker!

Nu ska jag förbereda lite för eftermiddagen. Ha en fortsatt bra dag allihop!

/Anna


Idag är Dagen!!!


Godmorgon!!

Denna dagen har jag längtat efter och just idag längtar jag ännu mer för att åka iväg till Kroatien för att segla en vecka med min superkompis Patricia och hennes snälla föräldrar!! Vädret här hemma har snabbt övergått från sommarvärme till höstkallt. Jag är inte så mycket av en vintermänniska. Nog för att vintern kan vara fin och vacker, men fy tusan, det är så kallt och jag fryser så mycket!! Sen är det mörkt så mycket! Men det finns ju så klart fina saker med vintern och kyla också!! De är dem vi ska fokusera på inför denna perioden!! Hur som helst så ska lite sol och värme sitta fint nu!!

Nu vill jag önska er alla här hemma en trevlig helg och en fin vecka!!
Vi hörs snart igen! Ta hand om mina kollegor på A-huset och skynda er att anmäla till 7:ans kväll!!! Jag tror att den kvällen kommer bli super!!!

Ta hand om er!

a



Snart semester!!


Gokväll!!

Idag är jag lite stolt över mig själv... Vi vet ju sen innan att jag inte är någon morgonmänniska alls. Det är mer så att jag är en fruktansvärd morgonmänniska och jag tycker inte alls om att gå upp tidigt.. Frågan är då vad tidigt är för mig.. Ja, allt innan kl 07.00 är tidigt och för tidigt enligt mig.. Det som är nära 07.00 då är t ex 07.30 och 07.30 gick jag minsann upp idag, drack lite kaffe och begav mig sen ut i skogen.. Jajamensan, nu åker jag snart på semester, men när jag kommer hem ska det bli mer av en regel än undantag att jag är upp och hoppar vid den tiden och springer i skogen! Tanken är också att jag ska börja morgonsimma med tiden.. men en sak i taget!!

Johan och jag har jobbat under dagen här. De sista timmarna hade vi lite tomt i huset, men innan på dagen var det full fart på våra besökare. Roligt idag var att jag fick besök av min kära favorit hund! Mopsen och Marie kom på besök! Det var jätte kul att träffa henne och hon va lika go som alltid!

Under förmiddagen hade vi huset fullt av mammor och deras barn. Jag vet inte om jag har berättat om öppna förskolan innan, men Marie, (Johans syster) har öppna förskolan tis, ons, tor hos oss. Det är alltid trevligt att komma till jobbet och se alla dessa bebisar/barn fylla huset! Idag var där en del kända ansikten och det är alltid kul att snacka lite med mammorna och kela lite med deras bebisar! Sen är alltid Marie lika snäll och bjuder oss på fika allt som oftast!! Hur som helst är det väldigt trevliga förmiddagar de tre dagar då det är Öppna förskolan på A-huset! 

Imorgon är det Anna och Jonas under lunchen, se kommer Johan och jag och vi stannar på A-huset under hela kvällen!!

Jag hoppas vi ses!!
a

Veckan igång!!


Godmorgon!!

Då var terminen igång även på A-huset! Numera har vi öppet till 18.30 på måndagar så igår var första kvällen på terminen som vi hade öppet till 21.00! Det var Anna, Johan och jag som jobbade och jag måste säga att vi hade en riktigt trevlig kväll med ganska många besökare! Vi hade en och annan nybliven 7:a hos oss och det känns lite extra kul att de 6:or från förra året, som var hos oss på eftermiddagarna nu får komma på kvällarna!

Nu i veckan kommer snart infolappar om vår kväll för 7:orna upp! Håll er uppdaterade efter dem. Det kommer bli en supertrevlig kväll och det är fredagen den 10sep ni ska boka in!

Det som vi också tycker är extra kul är att vi har många nya ansikten hos oss på eftermiddagen, det är nyblivna 4:or som nu kommer på besök! Jätte kul att se! Ni är så välkomna så och vi ser framemot att lära känna er!!

Idag är det onsdag och ikväll är Anna och jag på plats! Igår var många bänkade för fångarna på fortet och om jag inte har fel är de det ikväll igen, så kanske det blir lite tv mys idag också!!

För övrigt så kan jag berätta att jag nu bara jobbar fram till på fredag! Det är nämligen såhär att på lördag åker jag till Kroatien för att segla en vecka med min supergoa kompis Patrica och hennes föräldrar! Patricias föräldrar seglar under ett par månader varje år och Patricia hälsar på dem så ofta hon kan och denna gången ska jag få den stora äran att få följa med!! Det ska bli så kul och jag ser framemot det så otroligt mycket!! Har jag möjlighet så kommer jag självklart att skicka en hälsning därifrån!!

Nu kära läsare så vill jag ge er ett härligt klipp från youtube! Jag vet inte mycket om killarna som sjunger o spelar... Däremot så kan jag säga att låten spelas flitigt just nu på radio och låten verkar omåttligt populär. Själv tröttnade jag på den för ett tag sen, men detta klippet på låten tycker jag är värt att dela med mig av!!!
Mysig låt!



Ha en bra dag, ta hand om er!
Vi ses på A-huset!
a
 

Ojojoj...


Hejsan!

Jag vet inte riktigt vad som hänt denna veckan... Helt plötsligt så är det fredag och veckan har svept förbi i en rasande fart! Vi på A-huset har i veckan som gott haft fullt upp med planering, det har varit många bitar som fallit på plats inför terminstarten, som för oss på A-huset är nu på måndag! Bland annat så har det varit planering för terminen för både eftermiddag- och kvällsverksamheten. Informationsblad har gjorts till föräldrar för barn i mellanstadiet och ett och annat städprojekt har vi tagit tag i! Vi känner oss nu redo att öppna efter en fantastiks sommar och nu öppnar vi med lite nya tider som vi hoppas ska bli bra! Numera har vi alltid öppet från måndag till lördag! Det innebär alltså att vi har öppet fram till 17.30 på måndagar, till 21.00 tis, ons, tor och på fredag och lördag till 23.00. De ni, det ska nog bli superbra tror jag! Lördagarna är så välkomna och jag hoppas att det blir riktigt bra!

Med den lilla uppdateringen vill jag önska er en riktigt trevlig helg! Mån el Tis i nästa vecka kommer ett nytt tips på en superlåt upp!! Vi hörs och ses!!
a

En fantastisk vecka!


Haj haj haj!!

Nu kära läsare ska jag berätta för er om en helt otrolig vecka! Som jag berättat innan så skulle Johan och jag åka iväg och jobba på ett läget som heter Skutt-läger. Det började med att Johan och jag begav oss till Breanäs på fredagen och träffade alla de andra ledarna. På lördagsmorgonen kom barnen med föräldrar och det var lunch och föreläsning innan föräldrarna lämnade Breanäs och sina barn för en vecka! Vi bodde på ett mycket fint och idylliskt ställe vid Immeln. Där badade och paddlade vi på kvällarna ibland, eller va vi bara där o njöt av den fina vackra naturen. Schemat under veckan va tufft för oss alla, vi började klockan 7 med en morgon promenad för att sen äta frukost tillsammans. Därefter började dagens första aktivitet vid 9 tiden. Vi fick testa på allt från simning till gymnastik, en drös olika bollsporter och även kampsporter. Vi ledare kämpade också på i de olika aktiviteterna men det var barnen som gjorde det stora jobbet! Jag måste säga att jag är mycket imponerad av alla barnen som var med på lägret, som de kämpade trots tuffa pass. Det är ju också så att vi tycker inte allt är lika kul och även om det var någon som inte gillade det vi testade så kämpades det på. Själv föll jag lite för brottningen, det var något nytt som jag testade och som var otroligt kul! Jag fick möta många av våra tuffa barn och det slutade med att härligt tuffa Alma "golvade" mig efter långt kämpande med henne i ringen. Dagen efter hade både Alma och jag ordentligt med träningsvärk som vi skrattade gott åt.
Maten var nog utvald och uträknad för att passa exakt de barnen som var med och de tuffa schemat som var.
Från hörby kom fem barn med på lägret, det var Totte, Robin, Linn, Mikaela och Elin som kämpade med Johan och mig, den andra ledarna och barnen som kom från, Hässleholm, Östra göinge, Höör och Bromölla. Vi har fått träffa fantastiska ledare och underbara barn och tillsammans gjorde vi denna vecka som gott till en superfin vecka. Jag har haft jätte kul och kommer ta med mig många fina minnen från veckan, jag kommer sakna många glad barn och önskar all lycka till dem och att de hittar roliga aktiviteter att fortsätta med. Jag hoppas på ett nytt Skutt-läger nästa år och håller tummarna för att fem nya härliga barn från Hörby följer med då! Med de vill jag tacka Johan de andra helt fantastiska ledarna och alla barnen för denna vecka.   

Veckan som kommer väntar en del planering för mig och mina kollegor, i veckan börjar också de flesta skolan.

Men nu är det helg och igår fick jag träffa min söta lilla systerdotter som fått namnet Nellie! Hon var ett litet underverk och jag ska spendera helgen med att mysa med henne!

Ha en trevlig helg så ses vi på A-huset. Ta hand om er!
a

ÄNTLIGEN!!


Godmorgon!

Nu, äntligen kan jag säga att jag blivit moster! Vid 4 i morse så fick min syster och Mange en liten flicka! Syrran fixade det hur bra som helst och det gick snabbt efter de kommit på plats i Lund! Nu är det ju Fredag och idag är det så att jag ska åka iväg på läger och vara borta en vecka. Detta lägret har jag sett framemot och längtat till... NU.. Nja, nu vill jag ju bara vara hemma och gosa med min lilltös och passa upp syrran!! Men det får dröja en vecka tyvärr för nu väntas jobb i 7 dagar och jag tycker trots allt som händer här hemma att det ska bli kul!

Med den lilla uppdateringen så vill jag önska er en bra och trevlig helg och en fin kommande vecka! Vi hörs och ses på A-huset!

Ta hand om er!!
a

Städa=tråkigt!

Tjenar!!

I några dagar har jag varit lite trött och hängig, ni vet, vaknat på morgonen med lite ont i halsen och trött även om jag sovit mer än 8 timmar. Sen under dagen har halsen blivit bättre och under några timmar på dagen är allt fin fint, men framåt kvällen är det tillbaka, hängig, lite ont i halsen, trött och tung i hela kroppen. E det inte störigt? Jo, det är störigt som tusan och det är nästan så det är bättre att bli riktigt sjuk i två tre dagar och sen är allt helt bra istället för att man ska gå lite "halvhängig" i många dagar.. Jaja! Snart hinner jag inte tänka på att jag har ont i halsen. Det är nämligen såhär att på fredag försvinner jag och Johan iväg för en vecka! Vi ska åka på Skuttläger med ett gäng barn. Vi ska upp till blekinge och hitta på en rad aktiviteter. Schemat är fullproppat och jag ser verkligen framemot det! Det ska bli väldigt kul och spännande! Johan hade den stora äran att få vara med förra året men för mig är det första året! För att Ni ska förstå hur tufft schemat är kan jag berätta att dagarna börjar VARJE morgon med en promenad klockan 07.00 innan frukost. Sen fortsätter det bara fram till kvällsmat. Jag tror vi alla kommer ramla i säng på kvällarna! Jag vet inte hur det ser ut med tillgång till data där, men kanske får ni en rapport från lägret eller blir det en ordentlig uppdatering när jag kommit hem igen!

Det som händer här hemma på A-huset är också läger! På måndag åker Martin, Anna och Jonas på vårt sommarläger som vi arrangerar med Eslövs Kommun! Det är uppdelat i två läger och om jag inte tar helt fel nu så är det för tjejerna på måndagen fram till onsdagen, då killarna anländer och stannar till fredagen! Detta lägret kommer hålla till vid Ringsjön och jag tror att det kommer bli några roliga dagar för alla som ska med!

Egentligen skulle jag kunna sitta här och skriva hur länge till som helst, men det jag borde göra nu inna jag ska ut i skogen och sen åka o jobba är städa och tvätta. Men vi vet ju alla att städa och tvätta är så enormt tråkigt att jag kan komma på hur mycket som helst som jag också borde göra som inte alls e i närheten av städning. Ja, t ex ringa min kära syster som snart är galen på sin magen och på sin lilla klump i magen som inte vill komma ut. Ja, som ni förstår har jag inte blivit moster än. jag måste säga att jag är lite orolig att den lilla klumpen inte kommer ut innan jag åker. Jag håller tummarna för att jag hinner se det lilla underverket innan!!
Däremot kan jag glatt berätta att nu är lilla Astrid här. Kära Lollo födde Astrid i söndagsnatt och hon meddelade på morgonen att allt gott bra! Än är familjen inte hemma, men snart nog får jag nog träffa dem! Det längtar jag till!! Im ska jag åka och köpa lite fina saker till Astrid och mamma Lollo! Det ska bli kul att äntligen få köpa lite bebiskläder och jag längtar verkligen till jag kan åka och köpa till min lilla systerbebis!!

Nu kära läsare är det dags att ta tag i städningen trots det är så tråkigt! En fin låt får ni här..


 

Ja, Dolly får tala för sig själv! Låten gillar jag för texten är så fin, det är den finaste låten jag vet! För övrigt så gillar jag allt Dolly gjort, hon är cool dam! Njut av den fina texten och av Dolly och ha en fin dag! Ta hand om er!
a

Söndagstrött!


Hej hej hej!

Ibland kan man vara sådär skönt trött. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara, men efter en lång vecka med mycket jobb kan man bli sådär trött så man kan gå och bara dra rundor en hel dag och tycka att det är skönt. Normalt blir jag lätt uttråkad och "gå och dra" är inte kul alls. I dag har det dock varit skönt att bara ligga och dra sig länge, titta på tv hela förmiddagen och bara ligga stilla i soffan för att fortsätta dagen med att förflytta sig mellan stolar, soffor och sängar för att bara dega sig igenom dagen. Söndagar är sköna tycker jag!

Lite uppdateringar om "bebisläget".
Min vän Lollo fick inte de närmaste dagarna då jag sist skrev. Igångsättningsförsöken funkade inte och det bestämdes att de skulle avvakta. Däremot fick jag en uppdatering av henne imorse, vattnet hade då gott och hon var på förlossningen igen! Jag håller tummarna för henne och tänker på henne!
Med min kära syster är läget oförändrat.. Ingen bebis än och väntan fortsätter!! Håller tummarna för henne också!

För övrigt kan jag säga att jag fortfarande tycker att det är tomt utan Mopsen, jag saknar henne och hoppas jag snart träffar henne igen!

Veckan som väntar på A-huset innehåller bland annat att Johan är tillbaka från sin semester imorgon! Det ser jag verkligen framemot! Ska bli kul att få han tillbaka. 
Så för er som saknat Johan se till att vara på plats imorgon kl 14.00 då vi öppnar!! 

Nu tänkte jag gå och ta en dusch, försöka piggna till och sen ta mig ut i skogen för en dos frisk luft, det ska bli skönt!!

Ha en skön söndagskväll! Ta hand om er!
a

RSS 2.0