Må Bra Grupp!

Hejsan!

Idag började jag min dag med kaffe och sen gymmet! Idag började jag också min dag med en beslutsamhet för att inte äta godis idag. Det är nämligen som jag berättat om innan, den här "komma hem från en underbar resa svacka", påverkas nog av allt godis som jag stoppar i mig. Jag blir trött hängig och irriterad för jag äter så mycket godis som jag inte bör. Så, igår tog jag min finaste vän Patricia med mig och köpte ett tillskott med massa vitaminer och mineraler, samtidigt som jag bestämde mig för att dra ner drastiskt på allt godisätande. Nu är det tid att komma i form och piggna till inför den underbara vår som är på ingång!

Idag startade Johanna och jag en tjejgrupp som vi valt att kalla Må Bra Gruppen! Johanna och jag har sett fram emot att starta gruppen och vi blev överväldigade när 11 härliga tjejer kom in för att delta i vår Må Bra Grupp! Det ska bli så kul och jag tror att vi kommer att få härliga och roliga träffar!

Som jag berättade innan så var min vän Patricia på besök hos mig igår! Vi fikade och hon var med mig och passade min lilla systertös Nellie. Vi hade en fantastisk trevlig eftermiddag! Vid ett tillfälle satt vi vid en data och vi började spela lite musik.. Jag vill verkligen dela med mig av denna som kom upp igår! Det är en fantastisk fin låt som jag nu kommer att spela varje dag tills jag tröttnar!!

Lyssna och njut!!



Ta hand om er!
a

Fredag Fredag Fredag!!!!


Hejsan!

Hoppas ni alla mår bra idag!

Ett tag sen sist.. Veckan har rusat förbi, men bra har vi haft det! Vi har haft fullt upp med att prata ihop oss om påsklovet som är på ingång om ett par veckor. På schemat kommer det bli allt från en klassiker som vi vet att ni vill ha och en del nyheter. Jag älskar när det är lov, det är ett kul avbrott i vardagen och vi åker och gör så roliga saker! Håll utkik efter våra lappar som kommer att komma upp i början på nästa vecka!

Förra Fredagen bakade vi kladdkaka för hela slanten. Idag är det våffeldagen och det innebär att vi ska baka våfflor idag! Johan kommer att börja klockan tre och då är det tid för bakning!! Jag hoppas att ni inte missar detta för jag tror att de kommer att bli jääääääätte goda!

Övrig information i nuläget är att jag hamnat i en liten svacka... Jag kan nog förklara det som att jag längtar efter våren väldigt mycket och behöver lite sol. Jag är lite lätt småirriterad hela tiden och är inte alls nöjd med tillvaron.. Men, jag kämpar på och tänker varje dag att imorgon blir en ny bra dag! Det finns inget mer fantastiskt än att resa, men efter varje resa hamnar jag i en svacka efter varit hemma ett tag... Jag tror att detta är en "komma hem efter resa svacka"!
Något som hjälper är dock att träffa mina fina vänner som jag gjorde i gårkväll! Min goa vän Tina hade lite middag och det var Lollo, Malin och jag som var där. Tinas son fick oss att skratta gott och det blev många fina gamla minnen som kom upp på tal! En jätte trevlig kväll var det och jag ser framemot nästa!

Min plan var att lägga upp ett musik klipp, men nu har youtube bråkat med mig i en halvtimme så det blir inget klipp tyvärr. Det klippet jag ville lägga upp, just det klippet går inte... Men lyssna på massa bra musik i helgen.. Det får mig alltid på bra humör så kanske er andra också!!

Ta hand om er!
a


Lördagkväll...

Hejsan!

Ja, lördag idag och Martin och jag är på plats på A-huset! Än är det lugnt när, men jag tror nog att våra besökare snart trillar in här!

Idag fyller min kära syster år. Jessica, jag var uppe och sjöng för henne imorse men passar på att Gratta henne lite här med! Så, stort Grattis min fina underbara syster!

Igår hade vi en jätte trevlig kväll här på A-huset! Vi hade en hel del folk trots att det var Jägers som ibland "snor" en del av våra besökare!
Man kan säga att hela gårdagen var så att säga kladdkakans dag!! Det bakades kladdkaka för hela slanten här på A-huset! Både på eftermiddagen och på kvällen! Vi tog en del bilder så tänkte att jag skulle uppdatera med lite bilder så fort jag har fått över alla dem på datan! Jag och de här med tekniska prylar... Suck...

Hur som helst!! jag önskar er en trevlig kväll och helg! Vi hörs snart igen!!
a

Jajamensan!!! Till Angelica och Fred!



Hej hej hej!

Igår hade vi fint besök här på A-huset! Angelica och Fred va här och snackade med oss, det är alltid kul när dem kommer. Det är också så att dessa två tur turturduvor även hjälpte mig med att lösa mitt lilla problem med att lägga upp musik klipp.. Vad det var som var fel, låter jag vara osagt... Så nu Angelica, Fred och alla andra kära läsare är det dags för musik...

Denna nya fina låt spelas flitigt, det är den stora stjärnan Lady Gaga som står bakom låten... Här är dock ett klipp med den unga svenska killen som gör en otroligt fin cover på låten! 

                                                                                                                                                                      
 

Men... Klart ni ska få originalet också...




Lyssna, njut och dansa loss till denna härliga låt med en jättefin text som alla ska ta åt sig av!!

Ha en fin dag!
a

Nu ska jag flytta!

Hejsan!

Idag ska jag göra ett nytt försök med youtube... Har frågat runt lite och det är ingen som förstår vad jag menar och alla tycker att det låter konstigt. Jag hoppas på att det bara ska gå att lägga upp ett klipp utan problem idag, att idag är dagen då det löser sig med mitt bloggproblem.

Förra veckan var aningen snurrigt i mitt huvud. Jag bestämde mig för att flytta och gjorde det med snabba ryck och fick tag på en lägenhet under snabba omständigheter. Det innebär att jag nu mina vänner ska flytta från mina föräldrar, bli vuxen och ha ett eget hem i form av en superfin tvåa! Jag flyttar i maj och ser verkligen framemot det! Jag sitter redan och tittar på möbler på alla möjliga sidor på internet! Ska bli kul att inreda mitt nya hem! Däremot är jag lite orolig för att inte trivas i lägenhet efter bott i mina föräldrars stora hus med gård och massa skog att gå i.. Det kan nog vara sa att jag kommer hänga där en hel del ändå.. Vi får se! 

Jag vill berätta om gårdagen! det var så fantastiskt kul och vi hade en så trevlig kväll här på jobbet! Det var mysig stämning och vi glömde nästan bort klockan när det var tid för stängning! 

Idag har det varit studiedag och vi har haft en lugn eftermiddag här på A-huset! Martin och Johan var iväg och fiskade med en fiskegrupp som har startats! 

Suck.. Nu har jag bråkat med youtube... Jag fortsätter kämpa med det.. Tror att jag gör fel, att det kanske ändrats hur man ska lägga upp musik nu under tiden jag varit borta... Jaja.. Jag återkommer...

Ta hand om er så hörs vi snart igen!

a
 

Hjälp mig Johan!


Hejsan!

Då var det Fredag och äntligen är helgen på ingång, solen skiner idag och jag hoppas att den stannar över helgen. Som jag skrev sist har jag varit lite krasslig den sista tiden. Jag tror och hoppas nu att det börjar bli bättre, ska bli skönt att få börja träna ordentligt igen, men jag ska vänta ett par dagar till så jag blir helt frisk från min förkylning!

Jag är lite smått irriterad över att det inte går att lägga upp musik på bloggen. Tyvärr har jag inte haft en stund över för att ta Johan och fråga honom om hjälp. Idag hoppas jag att han har lite tid när jag med har en stund över så jag kan fråga han!

Ja, denna fredagen är det Johan och Anna som jobbar kväll, det gör dem tillsammans med Rasse som dyker upp ikväll!

Lite annat nytt som händer här på A-huset är att Johanna från fältgruppen och jag (Annika) startar en Tjejgrupp. Gruppen som vi kallar Må Bra Gruppen startar i slutet på månaden och jag längtar verkligen till det. Det ska bli jättekul att få jobba lite mer med Johanna och få jobba med gruppverksamhet.
Vi har förståss inte glömt er killar! Patrick, Johannas andra hälft i fältgruppen startar med hjälp av Martin en killgrupp i samma veva som vi.
Har ni frågor angående våra grupper och hur ni anmäler er så kontakta oss gärna. All information om hur ni får kontakt med oss hittar ni på vår hemsida http://www.horby.se/aktivitetshuset!

Nu önskar jag er en trevlig kväll och bra helg!

Ta hand om er!
a

Lycklig varje dag... Eller...


Hej på Er!

Nu tänkte jag bara göra ett snabbt inlägg här.. Idag har varit en dag... Ja, hur ska jag säga.. En mindre bra dag helt enkelt.. De här har jag skrivit om innan och det är ju helt okej att ha dåliga dagar och det är bara att gå och lägga sig så fort det börjar närma sig kväll och sen hoppas på att vakna till en ny bra dag... Som i mitt fall då innebär... Inte bli stoppad av polisen, inte ha huvudvärk, snörig näsa och hes röst, och inte vakna hemma och direkt på morgonen bråka me sin mamma om pengar och att bo hemma. Så redan idag började mitt letande efter en lägenhet, jag har nu fått informationen om hur jag ska ha bältet på mig eftersom det kostade mig 1500kr för att jag hade det på mig på ett felaktigt sätt!!! (Jag hade det under armen). Men Polisen var snäll och rekommenderade mig att ha en bilstol.. Tack för tipset kära polis tänkte jag och skrev på en böteslapp på 1500kr! Suck...
I Afrika när vi blev stoppade för det ena än det andra så kom vi alltid undan om vi mutade polisen med ca 50kr.. De ni... Den Svenska polisen har mycket att lära av den Afrikanska.. Eller kanske inte, det är ju trots allt tur vi har våra poliser!

Det är tur jag har ett så fantastiskt jobb som ja har så att jag kunde spy av mig lite här så fort jag satte min fot på kontoret, sen var det bra igen! Mina kära kollegor är fantastiska och jag måste tacka dem för att de varit så snälla och lyssnat på allt mitt gnällande idag! Im blir en bra dag! Jag får kanske en lägenhet, får ett extrajobb så jag tjänar ihop mina förlorade pengar och mår som en prinsessa när jag vaknar!

Nu ska jag gå ut till Anna och de andra som är på besök ikväll, men innan det vill jag göra ett nytt försök att lägga upp en låt till Er.. Denna kille är lite av ett underverk, så håll tummarna att det funkar nu...

Nä, varför skulle det funka när min dag inte har funkat så bra fram tills nu.. Jajaja.. Det funkar im:)

Sov Gott kära vänner så hörs vi im!!! Pigga och Glada!!

a

Bloggen bråkar med mig!

Hej hej hej!!!

Ja, då var det måndag och det är utan tvekan ett par dagar sen vi hördes här! Dels har jag varit lite slarvig på att höra av mig och dels har jag haft lite data problem.. Men... Nu är jag här och ska göra en liten uppdatering! Veckan som gick var en trevlig vecka, ja som de flesta ve är på A-huset! Jag jobbade de flesta kvällar förra ve då jag jobbad bland annat för min kära kollega Johan! Vi hade två roliga kvällar i helgen! Mycket prat och mys med spel och tv tittande! Jag måste säga att vi har en härlig och trevlig stämning i A-huset just nu och det är alltid kul att gå till jobbet!
Under tiden jag var borta så drog Johan igång den populära Minuten på onsdags eftermiddagarna. Så, i onsdags fick jag äntligen vara med på minuten och se de spännande tävlingarna! Det var tre olika tävlingar som ungarna fick kämpa sig igenom. Vinnaren efter alla tre tävlingarna blev Jonathan som verkade vara en van vinnare om jag förstod de andra tävlande rätt!! Bra kämpat alla som var med måste jag säga! 

Det som jag också haft lite problem med i veckan var att lägga upp musik klipp. Jag försökte med det redan när jag bloggade första gången efter min resa, men det funkade inte då heller.. Jag ska göra ett försök nu o jag hoppas att det går bra! Jag vill spela min härliga morgonlåt från resan för er! Den kan man inte bli annat än glad av och den passar perfekt att börja dagen med..

Nä, kära läsare... Det funkar inte idag heller.. Jag tror jag får fria till Johan im och be han om hjälp!! Jag får helt enkel önska er en bra dag. Så hoppas jag att Johan kan hjälpa mig im!
Hörs snart!
a




RSS 2.0