Helg på ingång!

Heeeeejsan!
Fredag och helgen närmar sig med stora steg! Vi har haft några trevliga dagar här sen sist jag hörde av mig. I går så gjorde vi våfflor, supergoda blev dem! I onsdags var det jumpstyle med filmning i stora salen. Tyvärr var jag inte själv här på kvällen, men jag fick höra av mina kollegor som va här att det blev kanon bra o jag ser framemot att se filmen! Härligt jobbat alla som var med!
Solen har strålat idag och det har nog varit den varmaste dagen på året så här långt! Fint, hoppas att det håller i sig nu! Det är också så här att just denna fina dag var Rasses sista hos oss! Rasse har varit hos oss i fyra veckor på eftermiddagarna och vi kommer sakna han! Vi fikade med stora gräddiga bakelser som han tagit med sig, supergott, det tackar vi för!
Nu önskar jag er alla en trevlig helg!!

Sköt om er alla o njut av helgen!!!
a

Solen skiner!

Tja tja tja!!
Vilket väder idag!!! Idag ringde min klocka som vanligt vid 07.00, men det som hände då, brukar inte hända.... Det som brukar hända är att jag sätter mig upp, kollar ut genom fönstret, upptäcker att det är så grått att jag knappt ser en meter fram och lägger mig ner igen för att snooza mig igenom den närmaste timmen.. Idag när jag vaknade till "Himmlen är oskyldigt blå", (Ted gärdestad) tittade jag ut o såg.... solen! Solen sken o dagen började med en skön promenad i skogen! Vilken härlig start på dagen!! Det e vår i luften o jag blir så glad för den ljusa tiden som är på ingång!!!
Igår hade vi här på aktivitetshuset en mycket trevlig kväll! Mina kära kollegor från c4 Johanna och Patrick kom på besök och det tycker vi mycket om när dem gör! Igår var lite extra kul för igår så spikade jag och Johanna en dag för Er tjejer, nu är det bokat! Vi ska ha en tjejkväll. Det blev en fredag och dagen ni ska boka upp är fredagen den 16 april!! Missa inte det tjejer. Vi kommer ha frisörer, sminköser o mycket annat på plats. Jag kommer gå ut med mer info närmare om det, men om ni har önskemål för kvällen så kom gärna redan nu med dem så ser vi vad vi kan göra!! Maila till [email protected] eller ännu bättre, kom ner till Aktivitetshuset och prata med mig el mina kollegor!!!
Nu ska jag önska er en superhärlig dag i vårsolen!! Njut, det är en fin dag!!!
Vi hörs... a


Tack Johan!

Tisdag idag och dagen började väldigt trevligt då jag fick en visning av min härliga vän Patricias lägenhet! Vi hade en trevlig förmiddag! Nu är jag på jobb och så fick jag lite problem med min musiklänk. Jag vill ju ha in en hel bild på länken. Så jag ringde helpdesk som var jätte snälla och hjälpte mig, förklarade hur jag skulle göra och talade om att det inte var så svårt! tyvärr är jag lite trög så jag fick inte rätt på det... Då kom min kära kollega Johan som en räddande ängel i sista sekund. (Började planera att slänga ut datan genom fönstret, inget tålamod här inte...) Vips så gick det precis som jag ville!! Så nu är youtube klippet på plats precis som jag vill!!!
Ha en bra dag!!
a

Måndag

Hej hej!

Måndag... Är det bara jag eller är alltid måndagar lite jobbiga? Man är sådär helgtrött och lite seg, tankarna e fortfarande lite kvar på helgens händelser. Så har iallafall denna måndagen varit för mig. Jag har dock haft en mycket trevlig måndag. Dagen började med det vanliga måndagsmötet där jag och mina kollegor gick igenom veckan som varit och denna veckan! Vi kom också in på sommarplaneringen... Jag tror jag kan lova er alla en härliga sommar med spännande aktiviteter hos oss!!
Det här är ju mitt första inlägg så jag måste uppmana er alla läsare att maila mig o komma med förslag på vad ni vill läsa om, saker som jag bör ta upp eller annat ni anser jag bör ha med i bloggen!
Jag hoppas på massor med kommentarer och mail och jag ser framot att läsa dem!

Jag vill också nu direkt i början ge er ett musiktips. Denna låten hörde jag för första gången på en rosa buss. En buss som var mitt hem i två månader. För er som inte vet det har jag nyligen kommit hem från en lång resa där jag bott på en buss och åkt runder i sydamerika. Resan kommer säkert komma upp lite här och var i bloggen då det var två spännande och härliga månader! Iallafall, låten! Låten spelades varje morgon, det var vår busslåt. Vi hade egentligen två, och de spelades efter varandra. Den första får ni här!! Det är en superlåt, numera lyssnar jag på den varje morgon så jag kommer igång och blir på G för att möta dagen! Busslåt nr 2 kommer så småningom... Håll till godo...

Hoppas ni gillar den!
Ha det fint och sov gott!!
a



RSS 2.0