Sista dagarna nu!

Hejsan!
 
Hoppas ni alla mår bra, många som är sjuka nu så man får vara glad så länge man håller sig frisk!
Nästa sista dagen idag innan lov. Ska bli härligt med lite lov och lite roliga aktiviteter med tjejkväll som start på torsdag!
 
Förra veckan hade vi julpyssel, kommer lite bilder från det. Vi pysslade, drack glögg och åt pepparkakor. Det var en trevlig eftermiddag och vi blev alla imponerade av vilka fina julkort som bland annat gjordes under eftermiddagen!
 
Idag är det den stora finalen för Kungen, det är alltså pingis som gäller hela eftermiddagen och det kommer nog bli spännande att följa vem som tar hem den stora segern.
Imorgon avslutar vi terminen med julklappsspelet! Vi fixar en massa julklappar som vi spelar om, så det är bara till att komma hit och vara med!
 
Nu lite bilder från förra veckan..
.
 
 
 
 
 
Ta hand om er!
Vi hörs snart igen!
a
 

Snart JUL!!

 
Hejsan!
 
Då närmar sig julen med snabba steg! Allt som ska fixas med julklappar och annat gör att tiden går ännu fortare känns det som.. Men det är ju inte något nytt fenomen inför denna julen.. Det hör till att det ska vara lite julstress.. Och julstress blir det alltid.
 
Vi kommer att ha några få aktiviteter under detta jullov. Vi börjar med en tjejtkväll för de yngre. Den kommer vi att ha direkt i början på lovet. Jag hoppas att vi blir många tjejer till den kvällen! Det kommer bli massage, hårfixning, nagelmålning och lite annat smått och gott!
 
Vi kommer även köra in till stan på en julklappsinhandling. Det gör vi på fredagen den 21 och för dem äldre. Så tveka inte att följa med oss in på den ni som planerar att handla era julklappar de sista dagarna innan jul!
 
Förra veckan bakades det i huset, det blev lussebullar för hela slanten och det blev riktigt goda.
 
Så här fina blev dem!!
 
 
Imorgon blir det julpyssel och tanken är att vi ska göra julkort!
 
Ta hand om er i snökaoset så hörs vi snart igen!
a

Oj, vilken vinter!

 
Hejsan!
 
Då var det vinter utan tvekan kan man säga. December och snö och massa minusgrader. Jag måste säga att jag inte är helt förtjust i detta väder, det är lite för kallt för min smak! Tydligen var det lite för kallt för min kära hund med, hon ville inte gå ut igår morse och var rädd för snön, när vi väl fick ut henne så hoppade hon runt som om hon hade fyra höga stövlar på sig! Stackare, det kommer bli en låååång vinter för min käraste hund.
 
Det var ett tag sen jag uppdaterade. Vi har haft fantastiska Sportif Judo på besök. De var här både tisdagen och torsdagen och vi är jätteglada för deras besök. Vi har också hunnit med badet sen sist som alltid är uppskattat.
 
Lite bilder från veckan som gott.
.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Där var det!
Vi hörs snart igen!
Ta hand om er i kylan!
a
 
 
 

RSS 2.0