Bad i veckan.

 
Hejsan!
 
Idag började jag min morgon med en lång promenad men min kära hund Zita. Ibland kan jag och Zita gå ut på promenader utan att bli ovänner men idag var ingen sådan morgon. Zita är ganska olydig, hon är som en trotsig tonåring och det stämmer bra in på hennes ålder som tur är. Idag valde Zita när hon gick fot att sticka ut på en åker efter en fågel.. Suck.. Bara fortsätta att kämpa!
 
Igår var vi på Laserdome igen och denna gången fick vi spela just laserdome. Alla var äntligen nöjda och de fick precis det som de anmälde sig till på lovet. Allting gick jättebra och vi är alla nöjda med eftermiddagen!
 
Nu på torsdag kommer vi att gå till badet, det var ett tag sen vi var där nu så det ska bli kul att återigen ta upp badandet. Nu har vi ju även bytt dag vilket vi tror blir bra både för våra besökare och för badet.
 
Annars rullar allt på som vanligt nu efter lovet. Johanna och jag jobbar på med Må Bra Gruppen, idag står gymmet på schemat för oss, ska bli spännande.
Ni får ha en bra dag så hörs vi!
a
 
 
 

Tillbaka!!

Hej på Er!
 
Då var det dags för vardagen igen.. Vi är tillbaka som vanligt efter ett lov som inte blev riktigt som vi planerade.... Dock, bra ändå.
 
Vi hade en tur in till Malmö som överraskade oss ordentligt.. Vår plan var att spela tre spel laserdome, vi hade bokat hela stället och begav oss in med buss och 33 barn. Väl på plats får vi veta att vår bokning har avbokats och något laserdome spel inte alls var möjligt.. Vi stod alla i personalen som frågetecken och ingen av oss hade ju så klart avbokat vår bokning, men.. Det såg ut som de gjorde och det blev inget laserdome spel för oss och våra besökare. Personalen löste det till oss på ett jättefint sätt med att erbjuda trekamp, så blev det och dagen blev till slut väldigt lyckad trots allt. De bjöd på godis och läsk och vi åkte från Malmö nöjda! 
 
Vårt läget för högstadiet innehöll även där en del ändringar.. Det blev bra det med till slut och vi hoppas att de som var med blev nöjda med kladdkaka, mat, godis och en rolig bia istället.
 
Denna vecka får vi besök av Hörby UNF. Det kommer att hålla i lite bandy och pingis.. Det börjar imorgon med att de kommer till oss, för att vi sen går till dem på torsdag! Detta ser vi framemot och hoppas att ni är på hugget och vill vara med!
 
Lite ändringar som är viktiga för vecka att notera är att vi inte kommer att ha öppet imorgon kväll.. Våra kvällstider har vi sen öppet som vanligt resten av veckan.
 
Lite bilder från vår oväntade trekamp...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ta nu hand om Er så ses och hörs vi i veckan.
a

RSS 2.0