Hoppsan!!!

Hej hej hej!!

Hoppsan, nu såg jag att det senaste inlägget jag gjorde inte har lagts upp... Ber om ursäkt för det!
Torsdag idag och både Johan och jag slutar snart! Både Johan och jag har varit aningen trötta idag och det innebär att Johan enbart bråkar.. Just nu går han runt o kastar en boll på mig.. Så, jag blev arg och sa att jag minsann jobbar och att han ska sluta bråka med mig:) Fast det är ju kul då vi mest skojar med varandra! Igår försökte han lura en av våra besökare med läsk om han kittlade mig, men jag fattade mig ju snabbt och sa att han fick en mer av mig om han inte kittlade mig! Ja, så kan det vara här på A-huset!

Just nu har vi både väldigt mycket att stå i här och ändå lite. Det jag menar med det är att våra kära besökare är ute i solen mer än de är här vilket innebär att på så sätt har vi det ganska lugnt. Mycket att stå i har att göra med att det närmar sig terminslut och sommarlov. Vi har massa att planera och förbereda inför våra aktiviteter, våra grupper som är igång ska avslutas och nya ska planeras!

Imorgon ska det göras god eftermiddagsfika, Johan har en plan på att vi ska göra chokladmousse! På kvällen jobbar Hanna med mig och Jonas! Vi hoppas på många besökare då!

Annan nyhet som bör nämnas är att Johanna från fältgruppen gifter sig i helgen! Vi från A-huset önskar det fina paret all lycka och en fin dag! 

Med det vill jag avsluta detta inlägg! Ha en bra kväll och ta hand om Er!
a

Låt från förr...

Hallå!

Då sitter jag här inne i värmen på A-huset! Det är varmt och jag vill egentligen vara ute och springa i skogen! Hanna ringde mig imorse när jag precis kommit till jobbet och frågade om jag ville med ut på en promenad, snacka om att det var lockande! Men idag är det onsdag och jag jobbar till 21.30. Dagen är ganska fullbokad här i huset! Mellanstadiebesökarna är på bowlingen och projektet Frigga ska vara här på besök nu i eftermiddag och en bit fram! Det ska bli kul att få träffa alla som är igång i projektet! 

Johannas och min Må Bra Grupp är i full gång! Det är jättekul att jobba med den och våra tjejer som är med är superhärliga! Igår fikade vi här på A-huset med fruktsallad och macka, sen tog vi oss upp på Friskis och Svettis och hade ett Step pass. Det var lyckat och jättekul att testa Step! 

En låt i värmen är läge tror jag! Jag letade bland första låtarna som jag la upp här på bloggen och det finns ingen som gör mig på fin fint humör som denna gamla godingen från resan i Sydamerika! Härliga minnen och härlig låt!

Ta hand om Er!



Solig helg!

Gokväll!!

Fredagskväll... Hanna, Jonas och jag (Annika) är på plats! Vi undrar dock var våra kära besökare är, det är lite tomt här på A-huset och vi saknar Er! Däremot så är det en massa besökare på spontanidrottsarenan så vi förlåter er, det är ju helt förståligt att ni vill vara ute i detta fina vädret!
På tal om väder så lovas en solig och varm helg så min tanke är att hänga i skogen för hela slanten! Hanna och jag har redan smidigt planer för morgondagens träning och skogspromenad i fina nya träningskläder! Det ser jag framemot!
Lite andra planer för helgen är att min kära far ska ta tag i en del med min lägenhet, lite lampor ska sättas upp och även mörkläggningsgardiner så jag kan rulla ner och sova i ett mörkt rum.

Innan jag avslutar vill jag påminna er om att vi nu bokat in Liseberg och Tosselilla. Platserna brukar försvinna fort så jag rekommenderar er att anmäla er så fort ni bara kan! Det brukar bli två härliga och roliga dagar så missa inte dessa aktiviteter! Andra sommaraktiviteter är på ingång så håll utkik, vi planerar för fullt!

Jätteroligt att ha Jonas tillbaka ska jag också säga. Han har precis berättat att han hålligt sig fullt uppdaterad på bloggen under hans tre månader i Irak så tänkte jag ännu en gång hälsar han Välkommen hem här! 

Nu Kära Läsare är det tid för mig att önska er en trevlig helg! Njut av solen och ledigheten!
Ta hand om Er!
a  

Vilken dag!!

Tjenare!

Jaha, då var veckan igång igen! Veckan slutade ju med Valborg och flytt så jag känner mig lite splittrad i min hemfråga! Nog för att allt är flyttat, men jag har inte fått upp lampor, ingen garderob och min TV står dumt så jag inte når något uttag.. Det innebär att det är inte särskilt kul att vara i min lägenhet och därför är jag inte där mer än när jag behöver kläder. kläderna är i sin tur inte så lätta att hitta för allt ligger i en enda röra för jag inte har någon garderob att lägga in dem i. Haha, ja det är perfekt! Det bästa är att om några dagar så är allt bra i min lägenhet och jag kommer att älska den!

Idag har vi haft möte hela dagen! Vi har pratat om våra mål och visioner! Det har varit en givande dag med ett träningspass för att rensa tankarna i alla våra diskussioner! Ibland kan jag tycka möten är jobbigt då jag är väldigt effektivt lagd kan man säga. Jag vill prata, vi gör det fort, bestämmer något och sen säger vi hejdå och så kör vi på det! Jag har börjat lära mig att det är viktigt att sitta i lugn och ro och verkligen diskutera, vända och vrida på frågorna och låta alla prata! Idag tyckte jag att vårt möte var jättebra och att viktiga frågor kom upp! En het fråga i nuläget är ju vår sommarplanering! Som det ser ut i nuläget så tror jag verkligen att vi kommer få en strålande sommar med superaktiviteter!

Just nu börjar klockan närma sig tre och jag sitter och inväntar Johanna! Om tio minuter har vi Må Bra Grupp. Det är alltid lika kul att träffa tjejerna som vi har med i gruppen!

Men innan jag avslutar här vill jag lägga upp ett fint klipp! Låten är gammal men ramlade över mig i slutet på förra veckan när Anna och jag satt vid datan! Den är jätte fin och passar en lite kylig dag som denna! 




Ta hand om er!
a

RSS 2.0