Jonas hemma, flytt och Valborg...


Heeeej!!

Ja, det var minsann ett tag sen kan man säga... Tiden har bara försvunnit o jag kan knappt komma ihåg sist jag skrev..

Påsk har det varit! Vi hade ett lyckat och mycket trevligt påsklov!
Ett par lediga dagar i solen blev det också, jag roade mig utan problem i skogen. Det blev träning för hela slanten med Hanna! Vi tog ett par härliga, långa runder i skogen och fick fina märken efter våra träningslinnen! Ingen av oss gillade de där märkena så det var ju självklart att vi la oss i solen efter våra träningsrundor! 

Annat som händer just nu är flytt! Jag är mitt i flytt tagen! Det är en hel massa som ska ordnas och planeras innan en flytt! Jag är inte alls road, men jag ser framemot när allt är färdigt! Hanna ska hjälpa mig hela helgen och det finns absolut en viss risk att jag ringer min starka kollega Johan för lite extra hjälp! 

En annan sak som jag måste berätta för er är ju att Jonas är hemma igen! Han är full laddad med energi och det strålar om honom! Verkligen superkul att ha honom hemma igen! Han är tillbaka här på A-huset nästa ve så kom ner träffa han på torsdagskväll!

Nu är det tid för mig att önska er en trevlig helg!
Ta hand om er så hörs vi nästa vecka! Då ska jag skärpa mig med uppdateringarna här! 
a

Underbara sol!

Heeej!!

Då var vi mitt upp i påsklovsveckan! Det är onsdag och vi har fotbollsdag på spontanidrottsarenan i detta nu! Det är Martin och Anna som håller ställningarna där ute och det jag kan se här inifrån är att det är en hel drös ungar och kampen tycks bli hård!
Anna är ju en van och en mycket duktig fotbollsspelar med en lång karriär bakom sig så det är ingen tvekan om att Anna styr upp det bra där ute! 

Nog om det som händer idag. I måndags hade vi tjejkväll här på A-huset. Det var 17 härliga tjejer som blev ompysslade av duktiga Tinna som gjorde vid deras naglar, Angelica och Rebecca som gjorde dem fina i håret och med smink. Vi hade en jätte bra kväll, det var mysigt med fika , film och en del tävlingar. Passar på att tacka alla som var här och hjälpte till och de härliga tjejer som gjorde kvällen jätte trevlig! 

Igår hade vi ca 40 eftermiddags besökare med oss på laserdome i Malmö. Allt gick jätte bra. Vi åkte buss tillsammans in för att spela 3 spel för att sen åka tillbaka till A-huset och titta på film och äta pizza!

Nu närmar sig påsken och en massa godis... Men... De där förbaskade fyra veckorna har inte passerat än för Hanna och mig så vi väntar med godiset en vecka till.. Med andra ord så går det bra för oss.. Vi kämpar på och mår fin fint av det. Jag ska dock vara ärlig mot er och erkänna att jag syndat med lite glass två gånger.. Fast jag vill ju inte kalla det syndat även om det just dessa fyra veckorna är det.. Jag vill istället kalla det njutigt av glass vid två härliga tillfällen!!

Härliga sol!!! Jag hoppas att den stannar fram tills det är tid för den riktiga sommarvärmen!

Ja.. det börjar närma sig en låt... I detta härliga väder finns inget bättre än att dansa loss till underbara Shakira. Dessutom dagen till ära i denna hårda kamp om A-husets bästa fotbollslag är ju Shakiras låt Waka Waka perfekt!!

Varsågoda, njut av sol, ledighet, godis och denna uppiggande låt!!


 

Vi ses o hörs. Glad Påsk på Er!
a

Låt från Anna och Johan!

Hejsan!

Nu har jag precis kommit tillbaka efter några timmar på badet! Johanna och jag har haft Må Bra Gruppen idag och det är alltid lika kul! Vi började träffen med god fika och bad, sen avslutade vi med en timmes härlig skön värme och sol i det fina solrummet! För er som inte har varit i solrummet på badet rekommenderar jag det varmt! Perfekt en kall vinter dag.
Just denna dagen passade det ju också för ute lyser solen med sin frånvaro!

Som sagt så börjar vi alltid tisdagar med att ha möte. Idag gick vi igenom de vi skulle fort, för att sen ta oss ut på skolorna och påminna om att anmäla er till påsklovs aktiviteterna! Jag trycker lite extra på det just nu med, kom ner och anmäl er!! Vi kommer få några roliga dagar på påsklovet innan det är dags för att äta så mycket godis det bara går!

Idag vet jag inte riktigt vilken låt jag är sugen på att lägga upp.. Nog för jag har många på lager som jag gillar och vill tipsa om, men just idag kan jag inte bestämma mig så jag överlämnade det beslutet till mina kära kollegor.. Till er alla.. Från Anna och Johan..




Ta hand om er och njut av denna fina låt!
a

Paj imorgon!!

Hej hej hej!

Nu börjar det närma sig slutet för mig denna torsdag! Jag slutar vid fem idag och ska köra raka vägen in till min kära syster i Eslöv för att träna med henne! Vi ska ta en runda i skogen och det lär innebära att vi eventuellt kommer att blåsa bort.. Det har ju varnats för storm idag och det verkar som varningen är helt befogad då det blåser galet mycket redan! Hur som helst så ska det bli kul att träffa syrran och få köra ett pass med henne! Jag har nog varit på gymmet lite för mycket den sista tiden. Har nämligen börjat få ont i mina benhinnor och jag tror att det är för att jag stått en hel del på löpbandet!

Ikväll kommer Hanna och jobbar, hon är här tillsammans med Martin! Imorgon är det Hanna, Johan och Anna. Nu vet jag att det är disco för mellanstadiet imorgon, men jag rekommenderar er alla att komma hit ändå för Johan har nämligen utlovat paj på eftermiddagen! De ni, det får inte missas!!
Sen på lördag är det jag som är på plats med Hanna och Rasse!

För övrigt måste jag meddela att Hannas och mitt kämpande med att inte äta godis går än så länge bra! Så vi kämpar vidare! Jag ska vara helt ärlig och erkänna att det är enbart för att jag inte sovit hemma sen vi bestämde det då jag har en stor påse med godis hemma.. Så, vi får se hur det går den dagen jag sover hemma...

Jag måste passa på att påminna er att anmäla er till våra påsklovs aktiviteter! Det är laserdome, tjejkväll och fotbollsdag! Skynda när och anmäl er, platserna går snabbt åt! 

Nu slutade Anna för dagen så nu ska jag gå ut och hänga lite med våra besökare en sista timme innan jag också ska bege mig här ifrån!

Ta hand om er, vi hörs snart!
a



...fortsättning...


Godmorgon!

Då var helgen över och veckan är i full gång! Idag har vi fritidsmöte! Det har vi på badet med Marcus och Kristian!
Idag är det också träff nr2 för vår Må Bra Grupp! Det ser jag framemot!

Ja, jag måste ju självklart berätta hur det gott med min telefon, eller, ja numera skulle jag kunna kalla den där iphonen för min kärlek! Jag är överförtjust i den och den funkar perfekt!! Ja, jag vågar knappt skriva det, för ni vet hur det kan vara.. Skriver hur bra den är här och så går den sönder några timmar senare! Men jag chansar! Den är fantastisk och det som var problem i fredags handlade mer om laddaren än om min telefon! När Anna och jag var på Ullared i somras så köpte Anna en iphone laddare, hon köpte en väldigt billig så telefonen funkar inte när man laddar med den laddaren! Ja, så kan det vara!

I Lördags hade Anna, Hanna och jag en lugn kväll på A-huset! Vi hade härliga ungar på besök, men inte så många! Det spelade inte någon roll för vi hade en super mysig kväll ändå! Vi tittade på film igen efter önskemål, även om jag tror att det var popcornen som lockade mer än filmen!

Som jag berättat innan så har jag varit lite i en formsvacka kan man säga och sist berättade jag att jag inte skulle äta så mycket godis. Det är ju såhär, godis måste jag få äta, för jag älskar godis. Det som inte är bra är att äta i mängder som jag gör.. Men nu, kära läsare, förra veckan var jag jätteduktigt, jag åt endast lite godis och vips känner jag mig i form igen! Hanna och jag vi kämpar på gymmet fota tillsammans och vi lider lite av samma godis problem så nu har vi bestämt att vi ska ta hjälp av varandra. Vi ska inte äta godis på 4 veckor för att testa och se hur vi mår osv... Det ska bli spännande att se och känna efter! Jag återkommer självklart med "godisätande problemet"!

Nu är det tid för en fin låt, passar perfekt till en dag som denna som är lite grå! Planen var en helt annan låt som man inte kan sitta still till, men nu imorse kände jag mer för det lite lugna! 
Jag håller tummarna att solen snart är framme igen lite längre stunder en bara en titt om dagen! Då ska vi dansa loss till en massa härliga låtar som jag väntar på att få lägga upp på soliga dagar!!

 
   

Ta hand om Er!
a

Iphone.. En historia med fortsättning...

Hejsan!

Klockan börjar närma sig 10 nu och snart har vi bara en timma kvar på denna Fredagskväll här på A-huset! Kvällen började ganska lugnt, men nu har vi fått en drös glada besökare här! Det är lite film o popkorn ikväll, blandat med härligt "fritidsgårdshäng"

Igår gjorde jag slag i saken och gick och skaffade mig en Iphone! Det va inte helt lätt att få igång den, men med lite hjälp från min kära kollega Martin och min goda vän Ida fick jag igång den idag! Nu, några timmar senare står jag som en lite gråtande flicka ledsen för att hennes leksak gott sönder och tittar på Martin, "min telefon funkar inte". Jajamensan... Det tog endast några timmar tills min fina iphone börjar bråka... Ja, vad ska jag säga... Fortsättning följer...

Ja, det är ju en tråkig historia... Så den lämnar vi nu.

Det jag ville med mitt inlägg nu var att önskar er en riktigt trevlig helg!
Imorgon kommer Anna, Hanna och jag vara på plats! Jag hoppas vi får många besökare som håller oss sällskap här och vill hitta på något roligt!!

Ta hand om er och njut av det fina vårvädret som utlovats för helgen!!
a

RSS 2.0