Måndag och 2 veckor till SOMMARLOV!!

Hej hej!!

Måndagmorgon... och Martin är fortfarande sjuk! Vi skickar massa krya på dig kramar till honom och hoppas att han blir frisk snart igen.

Helgen har som vanligt varit väldigt fullbokad. I fredagskväll jobbade jag och Johan och vi hade en riktigt trevlig kväll... Avslutningen slog allt när Kajsa, Frida, Angelica och Palm svängde loss till the baseballs, helt underbart! I lördags spelade jag först match och för sjunde helgen i rad blev det seger! Efter det så åkte jag in till Eslöv och hade en trevlig kväll tillsammans med min kompis Sara och hennes sambo Tobias. Har alltis roligt i deras sällskap!
Söndagen var dessto tråkigare... upp tidigt för att jobba som zoninstruktör, sen direkt hem till mamma för att äta lite god morsdag middag. Inte slut än... sen vidare till nästa jobb för att vara där till kl.22. Tror inte jag behöver berätta hur många sekunder det tog innan jag somnade när jag kom hem.

Idag är det äntligen måndag... Johan och Annika hatar måndagar... inte jag! I fredags när jag och Johan stängde ner fanns det 1 plats kvar till Liseberg. Den gick direkt kl.10.00 i morse när vi kom till jobbet. Nu är det med andra ord FULLT!! Finns fortfarande en del platser kvar till Tosselilla..

Nu till veckans musiktips... Detta är en låt som Annika älskar!! Hon lyssnade väldigt mycket på den när hon var ute och reste nu senast. Eftersom jag inte är speciellt insatt i nationalteaterns historia ska jag inet ge mig in på att skriva något om dom.  Lyssna och njut!




Denna veckan har nioarna på G-hill sitt drama. Vi tänkte åka dit och kolla på onsdag förmiddag, måste ju kolla på våra duktiga besökare som ska vara med! Nu tänkte jag och Johan sticka iväg och fixa ngt att äta, magen skriker!!!

Ha en tervlig måndag allihop... nu är det bara 4 dagar kvar tills det är fredag igen... WIHOOO!!

/Anna

Lördag!

Godmorgon!

Vaknade vid 8 imorse o bestämde mig för att ta en lite sovmorgon till 9... Det är som det brukar. Jag är expert på att planera om hela min dag på mornarna när klockan ringer. Hur mycket jag än har att göra o måste hinna med under förmiddagen så när klockan ringer finns där alltid tid för att sova lite till! Nu sitter jag här o allt jag skulle göra nu på morgonen får jag helt enkelt se i stjärnorna.. Så lika bra att planera om från en Lördagsmorgon med full rulle innan jobb, till en lugn morgon innan jobb!

Igår var det bakning o grillning på jobbet! Det var killarna som bjöd på bakningen o det blev chokladmuffin på eftermiddagen! Tyvärr hann jag inte smaka då jag slutade 4 igår när Anna kom in o började! Jag hoppas hon åt en för mig med. Kanske åt Johan en för Martin som tyvärr inte var på jobb då stackars Martin låg hemma o var sjuk! Vi skickar massor med krya på dig kramar till Martin o hoppas han är på benen igen på måndag!

Det jag tänkte göra nu var att önska er en trevlig helg! Nu har jag snart druckit upp kaffet och tänkte ta en joggingtur i skogen innan jag ska iväg o servera på ett bröllop!

Tyvärr är det inte jätte varmt ute idag, vilket inte kommer som en chock längre på mornarna när jag kollar ut o ser att det är varken sommar el vår i skåne, utan mer höst! Bara att gilla läget, inte stoppa undan alla varma kläder och bege sig ut ändå! Sommarvärme kommer, jag vägrar tappa hoppet!!!

Så kära läsare! Ha en bra o trevlig helg! Vi ses nästa vecka!
a

4 platser kvar...

Hej igen!

Nu är det bara 4 platser kvar till Lisebergsresan... så skynda dig om du vill hänga med. JAG LÄNGTAR!!

Kvällen här på Aktivitetshuset har varit väldigt lugn, men trevlig. Klockan börjar nu närma sig 21 och det är dags för oss att stänga ner. Känns konstigt med tanke på att det fortfarande är så ljust ute...

Ikväll kl.21 är det dags för Sverige att tävla i den andra semifinalen i melodifestivalen. För dom som inte har koll är det Anna Bergendahl som tävlar för Sverige med låten This is my life. Ska bli roligt att se hur det går för henne för det har varit väldigt mycket olika skriverier om huvida hennes låt kommer gå vidare till finalen eller inte. Ikväll är det alltså upp till bevis.... kanon eller kalkon!?

I morgon är det Martin och Annika som håller ställningen under lunchen. Under eftermiddagen trillar även Johan in och på kvällen är det jag och Johan som ska försöka styra upp det här nere. Så kom gärna ner och håll oss sällskap!

Nu ska jag räkna kassan och se hur många slantar vi samlat ihop idag...

Simma lugnt allihop....

/Anna

Ps. Till alla Fanta exotisk älskare.... Martin har ikväll tillverkat en egen variant av Fanta exotisk! Lite dyrare, men MÅSTE testas!! Ds.

Solsken och SWEdala quality outlet!

Hej hej!!

Nu är det mer än 1 vecka sedan sist jag bloggade så tänkte att det var dags igen..

Har precis kommit ner till jobbet efter en heldag med min lillasyster. Gillar när hon och jag har kvalitetstid ihop, blir alltid 100% skratt. Jag började dagen med ett pass på gymmet... Var ganska mycket folk så det blev ett kortare pass, orkade inte slåss om maskinerna! Efter middagen fick jag och syrran ett ryck och körde ner till Svedala för att se om vi kunde fynda lite på outleten där... meen, givetvis hittade vi inte något vi gillade! Det slutade på en glass på hemvägen istället, daimstrut för min del... mmm....

Tänkte fortsätta att tjate lite om platserna till Liseberg... dom försvinner snabbt!! ca 10 platser kvar nu så kom gärna ner och anmäl er till oss om ni vill hänga med på en riktigt rolig resa!
Även till Tosselilla finns det ca 10 platser kvar som ska fyllas, så tveka inte!!

Nu ska vi öppna för våra lite äldre ungdommar så jag får skriva mer senare.

Ha en bra kväll!

/Anna

Kväll...

Go Kväll!!!

Egentligen vet jag inte riktigt vad jag ska skriva idag. Klockan är ganska mycket och jag borde gå och lägga mig. Men, mina tankar fastnade i sydamerika när jag kom hem o såg att jag fått mail från mina goa reskamrater. En av dem fyllde år idag så jag skickade iväg en liten hälsning till honom imorse. Så nu sitter jag här o lyssnar på låtar som påminner mig om tiden i sydamerika!

Hur som helst... Det har varit en superfin dag. Det började med att jag åt frulle med min härliga kompis Lollo. Lollo o jag tog sen en promenad i skogen. Normalt sätt brukar jag få halvspringa för att hinna med henne, men hon är nu gravid, så det var inte samma hastighet som hon brukar hålla! Det var en härlig promenad o vi hade mycket att prata om!! 
När jag sen kom till jobb så var vi alla på plats (utom Jonas för han är tjänstledig). Martin försvann iväg på ett ärende med Patrick och Anna, Johan o jag var kvar o höll ställningarna under eftermiddagen. Tyvärr så lämnade Anna Johan o mig framåt kvällen, det var Askeröd o fotboll som kallade! Kvällen blev ändå kanonbra med våra halvt galna besökare som vi hade idag. Det var godiskrig, armbrytning och en o annan brottningsmatch mellan Johan o Johan som var på besök!

Solen har varit framme idag och det har varit riktigt skönt ute... Nu håller vi tummarna på att värmare väder är på ingång!!!

Hur gärna jag än vill sitta kvar o skriva så tror jag att det är dags för mig att hoppa i säng.
En sak bara, platserna till Liseberg börja gå åt, där är endast ca 10-15 platser kvar så ni som inte anmält er och vill med, skynda er ner till oss på A-huset så ni får en plats!! Platserna försvinner snabbt!!!

Ta hand om er o sov så gooootttt!!!
Godnatt
a


Måndag... måndag... måndag.......

Hej hej hej!!


Då var det måndag och en ny vecka är här! Som alla andra måndagar så är det Johan och jag som är på plats, skillnaden denna måndag är tyvärr att vi inte kommer att vara här ikväll! Johan och jag ska på ett möte i Höör angå ett läger för de yngre i sommar!


Helgen… Spa i Tylösand, det var faaaantastiskt! Jag och min vän Ida har haft en jätte trevlig helg som vi avslutade med vår traditionella sushisöndag. Igår så fick vi också fin fint besök till sushin. Vår goda vän Patricia som också brukar vara med på våra sushisöndagar tog med sin nya kille som vi för första gången fick träffa! Vi tog också en chansning och bjöd in vår vän Lina fast hon inte äter sushi och till vår glädje hängde hon gärna med! En superavslutning på helgen och jag är så glad att jag äntligen fått träffa min kära vän Patricias kille som var precis lika härlig som hon beskrivit honom!  

 

Nu till veckans musiktips. Ska jag vara helt ärlig så handlar det mer om killen i fråga än om musiken denna vecka. Jag tycker inget vidare om melodifestivalen, jag varken följer det eller lyssnar på den musiken. MEN… Undantag kan alltid göras och jag lyssnar på denna låt för det är ögongodis att titta på videon.  Han är för tillfälligt den snyggaste killen i Sverige enligt mig, så, även om detta kanske inte är min typ av musiksmak så titta på videon. Denna kille tåls att titta på, han är otroligt snygg och han har en fantastisk klädstil, en helt underbar klädstil faktiskt. Dessutom har han en härlig röst! Jag är lite tveksam till att Anna håller med mig, kanske gör hon det, men mest troligen gör hon inte det. Det återstår att se, Anna är snart tillbaka i bloggen så håll er uppdaterade så kanske hon ger oss sin åsikt om min smak!!!


Glöm nu inte att skicka in gissningar angå hur många karuseller jag kommer att åka på Liseberg! Anna är supertaggad så kanske det blir fler än jag möjligen kan föreställa mig!

Jag vet att måndagar kan vara lite jobbiga, men ta nu o kolla in Salem Al Fakir så ska ni se att måndagen känns lite lättare även om det regnar galet mycket ute...



Ta hand om Er!
a

Åskväder

Go kväll!!

Det är fredagskväll här på A-huset, vi har filmkväll och det börjar närma sig sitt slut. Vår kära besökare Oskar och jag hamnade i ett samtal medan de andra gick in o kollade på filmen och när han gick smet jag in på kontoret för att skicka iväg en snabb hälsning till er.

Dagen har varit bra och trevlig men jag tror att alla har varit lite tagna av det kvala väder vi haft idag med åska o regn. Personligen så påverkas jag mycket av just åska och jag är galet rädd för det.


Hur som helst, nu är det så nära helg det kan komma och jag vill slutligen önska er en riktigt skön, lugn och trevlig helg! Ta hand om er.
a

 

 


Spa till helgen!

Tjenare!

Om ni viste hur mycket jag längtar till helgen nu. Det är nämligen så att jag ska åka till Tylösand och ägna helgen åt att njuta på spa med min goda vän Ida! Vi har tagit ett helgpaket och det ingår massor med mat. Vi har också lyxat till det med kropps och ansiktsbehandlingar! Det ska bli fantastiskt skönt att åka iväg över en helg, bara vara och bara få ta det som det kommer och ha det lugnt! Jag brukar tänka att jag ska bli bättre på att ta hand om mig själv. Ni vet, träna, äta ordentligt, sova 8 timmar per natt, dricka ordentligt med vatten, stressa mindre, osv osv osv… I vardagen är inte det alltid så lätt att praktisera det som att tänka det. Jag och min kompis satt och pratade om det en dag och då bestämde vi oss för att verkligen göra slag i saken och bokade en spahelg för att kickstarta sommaren 2010, sommaren då vi ska ta hand om oss själv! Eller i alla fall försöka göra det som vi tänker att vi borde göra!


Kulturkalaset blev succé, det var otroligt mycket folk ute och jätte kul att se! Martin, Patrik, Johanna och jag gick runder och stannade självklart till och kollade på de fantastiska tjejerna som varit och tränat på sin dans här på Aktivitetshuset. Härligt jobbat tjejer och jätte kul att se er!


Ikväll jobbar Martin, Jonas och Anna och imorgon är det Martin och jag som är på plats, jag hoppas att vi ses!


Anmälningarna börjar ramla in både för Liseberg och för Tosselilla! Så skynda er så ni kommer med på dessa två härliga dagar!

Ha en riktigt bra dag, njut av värmen! Vi ses på A-huset!    

a  


Kulturkalas i Hörby!

Hej hej hej…

Ja då var det Tisdag och det är en stor dag i Hörby kommun! Det är nämligen kulturkalaset och det innebär full rulle med massa spännande uppträdande! Jag hoppas vi ses där! Jonas har hand om rockscenen, så om ni vill träffa på honom så är det där ni hittar han, Johan kommer också vara där i krokarna för att hjälpa Jonas! Jag och Martin kan ni hitta var som, vi kommer att gå runder och hoppas att vi ses i byn! Vädret är på Hörbys sida idag, solen skiner och det kan inte bli bättre en tisdag som denna. Så ta er ut i byn o gå o kolla på Idol-Ola, Timoteij, eller några av alla de spännande dansuppvisningarna! Vid närmare tanke så, var ni hittar Martin vet jag inte, men mig hittar ni vid Idol-Ola!!


Haha, ja, Anna har helt rätt. Vist tycker jag att det är kul med karuseller men…. Jag spyr lätt och, väldigt lätt om det snurrar för mycket… Men jag antar utmaningen och om ni vill gissa på hur många karuseller Anna får upp mig i så är ni välkomna att maila ([email protected]) er gissning till mig och ett fint pris från Liseberg utlovas av Anna och Mig till den som gissar rätt eller närmast! Så kom igen, gissa på, fint pris står på spel!


Nu kära läsare! Veckans musiktips är här.. Detta är en tjej som jag alltid har gillat, hon är en fantastisk musiker med en fantastik röst! Jag älskar hennes texter och hon har många kända låtar från 90talet. Denna låt är en favorit och texten är helt i min smak! Låten kom ut 1995 när hon släppte sitt första internationella album ”Jagged Littel Pill”.  Andra fina låtar som också finns på plattan är "You oughta know", "Ironic" och "Head over feet".   

 




Jajamensan, "Hand in my pocket" med supertjejen Alanis Morisette! 
Ha nu en riktigt bra dag, njut av solen, låten och att det är Kulturkalas i Hörby idag!
Glöm nu inte att anmäla er till våra aktiviteter för sommaren och framförallt, glöm inte att skicka iväg ett mail med en gissning på hur många karuseller det blir för mig!
Ses vid Idol-Ola!!
a
 

Anna premiärbloggar!!

Hej hej!!

Nu är det dags.... Jag har lyckats samla tillräckligt med mod för att ge mig in i bloggvärlden. Annika och Martin åkte precis ut till skolorna för att sätta upp lite affischer och jag passade därför på att göra inbrott i Annikas dator! Jag sitter just nu inne på kontoret och stortrivs... Är såå glad över att vara tillbaka på Aktivitetshuset!

Innan jag glömmer det vill jag bara berätta att det kommer dyka upp ett nytt musiktips snart. Antingen under dagen eller i morgon, så håll utkik!

Sen var det ju det här med vädret.... suck! Tänkte att jag skulle ut och gå en lång runda i eftermiddag när jag slutat jobba, men tror det slutar med att jag hamnar på gymmet ist. Har spelat 2 fotbollsmatcher i helgen också så kroppen behöver nog ett lite lugnare träningspass idag... älskar att träna!!

Eftersom det börjar närma sig sommar med ganska så hög fart vill jag bara påminna er om att hålla lite utkik efter affischer till våra olika aktiviteter vi kommer ha under sommaren. Vi kommer t.ex. åka till Liseberg med våra lite äldre besökare och med mellanstadieeleverna tänkte vi ta en heldag på Tosselilla sommarland. JAG LÄNGTAR!!! Jag älskar att åka karuseller, men har en känsla av att Annika inte tycker det är lika roligt (jag kan ha helt fel). Därför blir mitt mål under Lisebergsresan att få upp henne i så många karuseller som möjligt. Någon som vill hjälpa till!? 
Det finns anmälningslappar till båda aktiviteterna nere på Aktiviteteshuset så det är bara till att anmäla sig (vilket görs genom betalning)... först till kvarn som gäller!

Nu får det räcka för idag.. börjar få kramp i fingrarna!

Ha en bra dag!
/Anna



 


Regn o lördag..

Halloj..

Jajamensan, det är lördag och det är grått och regnigt... Inte som vår ska vara alls måste jag säga... Men som jag bestämde för någon vecka sen så var det inget att be för, utan bara att dra på sig stövlar, regnställ och bege sig ut i skogen!! Sagt o gjort! Efter den blöta rundan i skogen så begav jag mig in till Eslöv för att umgås med syrran. Hon jobbade så jag sitter nu på hennes jobb och lägger upp en liten hälsning! Idag när jag kom hit så fick jag visa prov på min kreativa förmåga. Hon bad mig duka om ett bord som står i affären, "gör en lördagsdukning", sa hon... Haha... Du vet inte vad du ber om tänkte jag... Men satte glatt igång och nu är jag så nöjd att jag nästan vill ta ett foto och lägga upp o visa er, haha!! Måste kolla så den är godkänd av experterna dock!
Hur som helst kära läsare! Jag vill önska er en trevlig lördag... Glöm regnet och njut av att det är helg och kanske en skön sovmorgon im, ät något gott och ta det bara lugnt... Snart komer solen!!
Vi hörs o ses!!
a  

Trevlig helg!


Hejsan!

Idag är det torsdag och röd dag. Vi är inte på plats på A-huset. Igår var det många som ringde och frågade om hur vi har öppet nu i dagarna. Tyvärr är det så att vi öppnar igen på måndag! Så jag önskar er som jag inte träffade igår här några härliga dagar av ledighet från skola! Njut av sköna sovmornar och några extra lediga dagar!
Själv ska jag hänga så mycket jag kan med mina systrar och hjälpa de på deras jobb med både blommor och hästar!!
Tyvärr är vädret inte så medgörligt som jag skulle önska, saknar verkligen lite värme o sol! Men... Det är bara till att slänga på sig regnkläder och bege sig ut i regnet o skogen för att få frisk luft!!
Ta hand om er!!
Vi ses o hörs!
a

Don't Stop Believin...


Gokväll!!!

Oftast sitter jag på jobbet o bloggar, men inte idag. Klockan börjar närma sig 12 slaget o jag ska dyka i säng så snart att jag nästan sitter här vid datan o blundar. Har varit en fantastisk dag på jobbet idag.. Jag o Johan gick ut på lekplatsen som är jätte fin, där provade vi på det mesta... Bla gungade jag och Johan på den stora gungan med Hampus och Oliver... Det var jätte kul, jag och Johan i mitten, tills Johan hoppade av.. (Johan blev rädd...) Då satt jag där själv med vildingarna Oliver och Hampus som stod för farten... Jag flög som en vante i den stora gungan!!! Men kul var det!

Nu... Veckans låt... Denna låten är en stor favorit hos mig och även Anna! Vi drar gärna igång den på kvällarna på hög volym o sjunger loss!! Själv så måste jag säga att jag föredrar original versionen som kom ut på tidigt 80 tal med den fantastiska amerikanska rockgruppen Journey! Gruppen har för övrigt sålt runt 80 miljoner skivor världen över!.. De ni.. Inte illa!
John på badet som har en massa bra tips tog upp låten och en del andra versioner på den... Han skickade över dem o denna var en av dem... Tack för tipset John..
Så godnatt här från mig... Och för er som tittar in här på morgonen.. Godmorgon på er, dra igång låten o ha en bra o härlig onsdag!!



Med denna låten kan man inte bli på annat än bra humör!!!
a

Kort vecka!

Hej hej hej!!!

Måndagen börjar nu närma sig sitt slut! Ikväll jobbade jag o Jonas och vi hade en mycket trevlig kväll! Jag satt o spelade kort större delar av kvällen med 3 härliga besökare! Vi spelade kotte och det slutade tyvärr med att jag o min lagkamrat förlorade!!! Men kul hade vi o kvällen flög iväg! Idag har jag o mina kollegor också fått städat undan lite på kontoret o på andra ställen i huset där det behövdes röjas lite! Synd med dagen var att Anna har varit sjuk! Vi önskar henne krya på sig o att hon snart är på benen igen!!

Im tänkte jag lägga upp veckans musiktips... Jag har fått lite tips under veckan som gick så jag ska sova på saken o se vad jag känner för im!! Missa inte veckans tips för de som jag väljer mellan är kanon låtar..

Idag å andra sidan vill jag ge er ett par kloka ord att ta med er... Under de 30 minuter som vi hade stängt för att äta mellan eftermiddagen och kvällen satt jag o surfade lite på bloggar, gick igenom lite tidningar o satt o funderade på livets härligheter o svårigheter! Det är ju så att det finns tunga o lätta perioder i livet, upp och nerförsbackar. När jag satt där o läste dök två kloka meningar upp.. "Upp och ner är lika långt, men inte lika lätt". Antingen så finner vi en väg, eller så gör vi en".
Den sista meningen gillar jag. Dem kloka orden får avsluta dagens inlägg. Sov på de mina vänner! Vi ses o hörs im!!!

Godnatt på er!
a

Vår???

Godmorgon!!

Nä, minsann... När är det tid för vår är dagens fråga? Nu tycker jag att det ska bli varmt o att solen ska komma fram! Idag är det bara kallt o blåsigt o inte alls som vår ska vara! Jaja, vi får hålla tummarna för att den är på gång tillbaka! Vi fick ju en liten skön släng av den för ett tag sen!

I onsdags var jag o Anna på badet, trevligt som alltid! Jag fick lite nya härliga musiktips av John och det tackar vi för! Det är bra med tips, va inte rädda för att maila mig om ni har en bra låt som ni tycker borde läggas upp på bloggen!! Ni ska veta att nästa veckas musiktips är en riktig kanon låt!!

För övrigt ska jag berätta att det går framåt med min trötthet, jag kämpar på... Varje morgon, frisk lift o massa skogsenergi! De här ska bli bra! Men det är ju inte annat än att det är lite roligare att bege sig ut på morgonen om det inte är kallt så jag måste ta på mig vinterutrustning... Faktum är att jag just nu är på väg ut! Så mina vänner, ha en riktigt skön helg så hoppas jag att vi ses på A-huset ikväll, då det är Martin, Anna o jag som är på plats!!

Sköt om er!
a

Veckan igång!


Tjenare!!
Då var veckan igång och jag kom nyss hem efter en trevlig tisdags middag med några goa vänner! Det förgyllar alltid en vecka när man lägger in lite roligheter med kompisar! 
Jag har varit lite trött de senaste veckorna och funderat en del på varför jag varit så fasligt trött. Ni vet när man är så trött att man blir trött på att vara trött... Nu har jag bestämt mig för att vad det än så är det slut på tröttheten nu. Nu ska jag börja varje dag med en tur i skogen, det gör mig alltid pigg så nu ska jag inte "sega" mig ur sängen längre på morgonen, nu är det upp o hoppa o ut i skogen så jag börjar dagen med att suga in en massa frisk luft och få massa energi!! Håll tummarna...

Im jobbar jag och Anna några timmar tillsammans, då tänkte jag fråga henne om vi skulle sätta oss ner o planera in en dag för er tjejer på eftermiddagen... Det är många som frågat efter en tjejkväll och det tycker jag absolut att vi ska ha för er tjejer på mellanstadiet också! Mer info om det kommer i veckan!

Nu kära läsare... Förra veckan var det en ny låt, denna veckan kommer en lite äldre. Jag tycker denna man är super och jag tycker han gör fantastisk musik.. Denna låten är en go låt som spelades en hel del under min resa under de där längsta bussdagarna då vi körde oss genom hela dagen o en lång bit in på natten. Så om ni inte känner till han, så ta o köp er en skiva o bekanta er med Lars Winnerbäck! Njut av denna fina låt som han gör tillsammans med Miss Li!



Tyvärr hittade jag inget roligare klipp, men det är ju låten som är det viktigaste!
Ta hand om er! Vi ses o hörs!
a

Äntligen Anna tillbaka!

Gokväll!!

Får börja med att säga att jag hoppas ni haft en bra helg och en trevlig valborg!
Min valborg tillbringade jag i lund med massa trevliga kompisar! Sen var det ett litet kalas i lördags. Det var inte mindre än min kära kollega Anna som firade sin 25 årsdag med hennes tre kompisar! Det blev god mat, dans och en massa kändisar!! Det var nämligen så att det var maskerad! Jag o mina andra kollegor gick helhjärtat in i uppdraget att klä ut oss till den kändis vi blivit tilldelad! Vi gjorde vid oss tillsammans hemma hos Jonas och där var Jonas fantastiska mamma för att föreviga oss! Jag hoppas på att få tag på någon rolig bild så ni får se oss som de kändisar vi var!!
Nu mina vänner ska jag berätta vad som händer i veckan, eller en sak som händer iallafall! Im är det så att Anna är tillbaka hos oss. Anna jobbar nu 50% hos oss, de ni! Det är vi jätte glada för. Jonas kommer gå ner till att bara jobba 50% så om ni undrar varför ni inte ser han lika ofta så är det därför. Så, alltså, Anna kommer in och vi får behålla Jonas... Det kan med andra ord inte bli bättre!!
En annan sak som händer är ju att ett nytt musiktips ska upp... Jag har mina tankar, har fått in ett nytt tips om en bra låt, så kanske blir det ytterliggare ett tips som jag fått in, el blir de någon favvis låt från mig... Det ska jag sova på och så ser vi vad jag känner för im!!!

Nu är det tid att hoppa i säng! Ta hand om er! Vi ses i veckan o hoppas att det blir en bra en!!!
a


RSS 2.0