Hörby Marknad!!


Godmorgon!

Ännu en gång är det onsdag och det är första inlägget för veckan. Vad ska jag säga, det är sommar o inget är som vanligt, jag ska också säga att jag ska skärpa mig.
Jag hoppas att ni alla haft en fin och trevlig midsommar. Min var full av lekar, lekar i flera timmar. De var jätte roliga lekar men tyvärr så vann inte mitt lag, vi blev lite mer... Vad ska jag säga, vi kom lite bättre om vi räknar från andra hållet...

Helgen blev sen mycket lugn och trevlig. Jag och min kära vän Ida var och åt på Ringsjöstrand. Det var fantastiskt fint där och maten var jätte god. Jag kommer absolut åka dit igen, tycker det är jätte trevligt att det blivit så fint.

De första dagarna i veckan har varit fulla av jobb och tiden har rusat iväg och nu är det hörby marknad! Patrick, Johanna, Catarina och jag kommer att vara ute och fälta både idag och imorgon. Jag hoppas att det blir två bra dagar och att vi träffar många glada besökare från A-huset! 
Min kära kollega Jonas ska ju spela på Hotellet! Jag är övertygad om att det kommer bli kanon bra och kanske hinner vi få en skymt av det! 

En annan kollega vid namn Johan började sin semester i veckan och fem veckor av lata dagar väntar han. Nja, jag tror nog inte att det blir något latande för honom dock. Han och hans superhärliga tjej Maria är ute och far titt som tätt så det blir nog ingen lugn stund där inte. Hur som helst så önskar jag Johan en fantastisk semester, jag hoppas att han får fem härliga veckor med mycket sol.  

Med det vill jag önska alla en trevlig Hörby marknad! Jag vill också dela med mig av en fantastisk sångerska. Hon har en av världens bästa röster enligt mig och har jag inte helt fel så är där en som håller med mig och det är Johan. Jag gillar det mesta denna speciella flicka gör och jag gillar henne utan undantag!



Ha nu en jättebra onsdag och torsdag så hörs vi snart igen!
a

Midsommar!!

 Godmorgon!

Tänkte att jag skulle gå in o önska alla en glad midsommar så här till morgonkaffet! Det jag längtar mest till är den goda maten jag ska äta mängder av ikväll!

Ytterliggare en sommarvecka har gott på A-huset! Jag undrar hur glassen smakade igår? Någon som var där o åt gå gärna in o lägg in en kommentar!! Tyvärr jobbade jag andra tider så jag missade fikan på eftermiddagen. Däremot kära läsare tog jag en del bilder när glassbakningen var igång... De ska jag lägga upp så ni kan få se hur duktiga mina kollegor är i köket!!

Nu vill jag också påminna om att vi har stängt på A-huset i två veckor! Jag kommer sakna er, men nästa vecka är det ju Hörby marknad så kanske får jag se en del av er där!

Glad Midsommar på er, ta hand om er och njut av en extra ledig dag!!

a

Förlåt..


Godmorgon!

Först och främst, innan jag berättar om vår fantastiska dag vi hade igår på tosselilla så måste jag be om ursäkt för denna sena start på veckan. Det jag menar är, detta är första inlägget på vecka nr 2, på sommarlovet och det är onsdag... Inte okej alls, jag ska skärpa mig! Inget musiktips har det blivit äns. Som tur är har jag ett riktigt bra tips denna veckan. Nog om min ursäkt och över till igår.

Jag och mina kollegor samlades 08.00 för att gå igenom dagen, ungarna började ramla in strax efter. Även om alla såg aningen trötta ut så kunde vi ana förhoppningar och sprudlande energi under den trötta ytan. Förväntningarna var stora.
Solen sken och vi begav oss mot tosselilla strax efter 09.00. Jag hade 4 glada tjejer i min bil, Emma, Molly, Erica och Hanna.
Vi hade gjort lag och en lättare femkamp, men vi förstod snabbt efter vi kommit in på området att det skulle bli svårt att hålla lagen och ännu svårare att genomföra en planerad femkamp. Den där enorma energin som vi anat exploderade hos alla och ganska snart ändrade vi upplägget och dagen blev så bra som den bara kunde bli! En del moln på himlen emellanåt, men inget som störde, vi hade en fantastisk dag med glada och härliga ungar. Allt funkade jätte bra och alla tider som vi sa hölls exenplariskt. Så i korta drag kan jag slutligen sammanfatta dagen som en superfin och lyckad dag!  

Idag är det glassbakning som gäller. Vi vet tyvärr sen innan att jag inte är den perfekta att ha i köket när det är bakning som står på schemat. Som tur är, är både Johan och Martin på plats med mig idag så jag hoppas att de kan göra en insatts. Annars tror jag att sommarjobbaren Emil är lite av en köksmästare så om inget annat så kan jag nog ta han till hjälp. Planen är att vi ska äta glass och jordgubbar im, det däremot är jag bra på och längtar redan till. 

Nu mina vänner tror jag att vi ska ta och lägga upp ve (något sent) musiktips. Dessa killarna skojar man inte om, de har några år på nacken och en mängd bra låtar i deras historia. Bandet bildades på 70-talet, runt 77 har jag för mig och denna låt kom ut med albumet "Saints & Sinners. Nog om det, ta och lyssna och njut av denna fina gamla låt




Ta hand om er och ha en fin onsdag!
Vi ses på A-huset!
a

En liten fredagspresent från mig!

Hej igen!
När jag satte mig för att snabbt kolla lite nyheter på aftonbladet.se så dök denna bild upp. Det är ju inte mer än en självklarhet att jag delar med mig av denna skönhet till alla er som inte sett bilden.

Så ta en noga titt, jag har nämnt honom innan och han toppar fortfarande lätt listan över Sveriges snyggaste, hetaste och absolut bäst klädda kille!



 


Ha en trevlig helg!

 

 


Fredag!!!


Godmorgon!

Fredag idag, jag vet knappt var denna veckan har tagit vägen, tiden har rusat förbi! Det känns som om det var helg igår, och nu är det helg igen! Härligt! 
Idag börjar jag kl 13.00 så just nu sitter jag hemma och dricker det bästa kaffet på dagen, morgonkaffet! Jag ska ta mig ut i skogen för en långpromenad efter kaffet och håller tummarna för att det inte ska bli regn... Ser lite mörkt ut på himlen.
Igår sken dock solen och det var fullt på spontanarenan. Martin och jag jobbade och närmare kvällen fick vi sällskap av Johan! Roligt igår var också att vi fick besök av våra kära kollega och goda vän Vicky. Lite tråkigare var tyvärr att hennes ärende hos oss var att lämna tillbaka sina nycklar! Vicky har jobbat extra hos oss sen vi öppnade A-huset och vi kommer sakna henne. För övrigt så har jag och Vicky en lång jobb och vänskaps historia bakom oss. Med Vicky har jag haft så otroligt kul. I många år jobbade vi tillsammans på fantastiska Z-grillen! Där har vi många roliga minne från, för att inta tala om alla roliga minnen vi har utanför jobben vi haft tillsammans. Nu jobbar Vicky som lastbilschaufför och vi önskar henne all lycka med sitt nya jobb. För att ha lite koll på henne och se så att hon inte har det för lätt nu när hon lämnat oss så tänkte jag ta en dag under min semester och åka med henne i lastbilen. Det ser jag framemot, en hel dag med kära Vicky!
Idag är det Martin och jag som jobbar igen, Johan kommer även idag att göra oss sällskap under kvällen! Jag hoppas vi ses!  
Nu vill jag önska er en mycket trevlig helg! 
Ta hand om er! 

Liseberg och sol!

Hej hej!

Måste börja att berätta om vår helt underbara dag igår uppe på Liseberg. Vi samlades på Aktivitetshuset kl.09.30 för att då bege oss upp till Göteborg och Liseberg. Kan väl inte direkt säga att det var speciellt pigga ungdomar som hade valt att åka med oss, men det kan ju bero en del på vädret också. Vi hade beställt väder, men Martins dans till vädergudarna verkade inte riktigt ha gått hem, regnet vräkte ner! Nästan hela vägen upp till Göteborg avlöste regnskurarna varandra och vi var inställda på en väldigt blöt dag......

..MEN... När vi började närma oss slutdestinationen blev vädret bara finare och finare och när vi väl var framme var det strålande solsken och varmt! Under dagen sprang alla till höger och vänster mellan alla karuseller och chokladhjul och när vi kl.18 hade en frivillig uppsamling var det ingen som dök upp. Detta var vi glada för då de måste betytt att allting flöt på precis som det skulle. Liseberg stängde kl.22 och vi hade satt 21.55 som uppsamlingstid vid entren. Även detta lyckades... ALLA kom i tid och ingen hade försvunnit under dagens gång... vi kunde pusta ut!

I bussen hem var det väldigt glada miner och höga toner vilket gjorde att vi drog slutsatsen av att det hade varit en ritkigt lyckad dag uppe i Göteborg. Nu till frågan om Annikas karusellåkande... jag är väldigt positivt överraskad!! Eftersom ingen har varit med och gissat i vår tävling kommer det inte delas ut något pris. Jag lyckades (väldigt enkelt) att få upp Annika i både Kanonen, Balder, Lisebergsbanan och Flum Ride! Så den imponerande slutsummar för Annika blev alltså 4 st.... och de va ju inte vilka 4 karuseller som helst.... balder åker man inte i första taget om man är lite rädd!!

För egen del så åkte jag alla karuseller som jag ville utom 1.... det var höjdskräcken som jag inte lyckades få med mig någon upp i. Jag hatar egentligen den karusellen med, men har någon form utav tvångstanke om att jag MÅSTE åka den varje gång jag är på Liseberg trots att jag håller på att dö varje gång. Kanske tur att ingen ville åka med mig. Dock måste jag berömma Johan som trots en del hyperventilering, prat om diverse sjukdommar och påbörjan till ett nervöst sammanbrott samlade mod och åkte med mig i uppskjutet!! 

Vi var tillbaka på Aktivitetshuset igen vid 01.00 tiden och därför antar jag att det är en hel del av dom som var med i går som tillbringat större delen av förmiddagen i sovande tillstånd!

Idag har vi öppet på Aktivitetshuset mellan 14-17.30. Solen skiner så jag antar attd et är en hel del som är på badet eller som sysselsätter sig med någon annan utomhusaktivitet idag. Man måste ju passa på! Det är jag och jobbar och vi har en del besökare här i lite olika åldrar.

Nu kom Maja och Fredrica in på kontoret så jag får avsluta skrivandet för idag!

Ha en fortsatt bra dag och kväll allihop!!

/Anna

Dag 1..

Hejsan!

 

Då var det måndag och det är dag 1 på sommarlovet, härligt att solen är framme. Det börjar närma sig 14.00 och vi öppnar snart upp A-huset. Spontanarenan är reda full av besökare och det är alltid lika kul att se.

Idag ska jag och några kompisar äta middag tillsammans, det ser jag framemot. Det är alltid kul att förgylla veckodagarna med lite roliga träffar med kompisarna. Idag ska vi äta hos Tina, ska bli jätte kul att träffa Tina, Lollo och Malin ikväll.


Idag fyller också min mamma år. Jag och Pappa var uppe o sjöng för henne och gav henne frukost på sängen. Som jag berättade innan så är ju kära mamma inne och läser bloggen så ett Stort Grattis till Mamma Lotta idag!

 

En annan nyhet idag är att vår första sommarjobbare är på plats. Emil heter han, han kommer att vara hos oss i två veckor. Om ni inte ser han här inne på A-huset så kan ni nog stöta på honom ute på spontanarenan. Vi är glada att ha Emil här och ser framemot att jobba med honom de kommande två veckorna.

 

Så, nu till veckans musiktips. Som jag sa förra veckan så är det mycket kärlek i luften. Hela Sverige tycks vara i bröllopshysteri och det är just denna vecka som vackra Kronprinsessan Victoria och Daniel gifter sig. Personligen är jag inte så mycket för de där med bröllop och i ärlighetens namn tycker jag inte särskilt mycket om bröllop alls. Men för denna veckas skull och för två av mina kollegor som går runt här på jobbet och är lite av nykära har jag valt en alldeles speciell låt denna vecka. Vem av mina kollegor det är jag tänker på behåller jag för mig själv, men vi vet ju sen innan att Martin är lycklig familjefar med sin kära sambo Matilda sen lång tid tillbaka. Jonas har ju också sen en tid tillbaka varit lycklig med min vän Tina… Ja, en svår nöt att knäcka det där… Men här till alla er som går i bröllopstankar eller har träffat någon spännande ny kärlek som mina två kollegor och som mina goa vän Patricia! All lycka till Er! Njut av denna ”kärleksaktiga” låt som jag faktiskt tycker är fin fin!!

 



Ha en fin dag kära läsare!
a

Sushisöndag!

Heej heej!!

Då var sommarlovet igång, men ingen sommar. Idag när jag gick upp var det 11 grader ute.. Ingen sommarvärme de inte...
Johan är tillbaka efter Sweden Rock. Vi hördes imorse och det lät som han haft en kanon helg där.
Min helg har bestått av lite jobb och lite kalas och en uuuunderbar sovmorgon idag!!!! Jag måste säga att på senare tid har jag börjar älska söndagar. Normalt känner jag mig alltid lite stressad av något, egentligen även om det inte finns något att vara stressad över. Numera börjar jag känna att söndagar är stressfria dagar. Jag kan ligga i sängen på morgonen länge och bara dra mig, utan att tänka att jag måste gå upp för att jag ska göra en massa saker. Sen har jag och mina vänner börjat med en fantastiskt tradition på söndagar. Vi kallar det sushisöndag! Det är jag och min goa vän Ida som alltid ses för att äta sushi i Lund, så bjuder vi med lite av våra vänner som också brukar komma. Lillsyrran, Patricia och Lina är härliga tjejer som brukar vara med på våra härliga sushisöndagar! Jag ser alltid framemot våra söndagar tillsammans!

Im är det dags för nya öppettider på A-huset. Vi öppnar 14.00 och har öppet till 17.30. Jag hoppas att vi ses där. Sen är det Liseberg på tisdag och det ser jag framemot.

Nu kom jag på en sak som jag måste skriva och som jag har tänkt på att jag ville skriva här. Jag måste tacka för två fantastiska föreställningar från Frosta och G-hills 9:or. Jag och mina kollegor har varit o kollat på båda och det är absolut en höjdpunkt i slutet av terminen. Jätte roligt att se, de var jätte bra båda två var jag och mina kollegor rörande överens om. Nu önskar jag alla 9:or all lycka till gymnasiet!!

Skogen väntar på mig nu, dags att ta på sig lite varma kläder och dra ut för en jogging runda! Det ska bli skönt efter all kalasmat igår!

Sköt om er!
a

Sista kvällen innan sommaren...

Hej!!

Idag är det torsdag och det innebär att det är sista dagen vi har öppet innan vi börjar på vårt sommarschema. Imorgon kommer vi hålla stängt på dagen och kvällen eftersom Annika och Martin ska ut och fälta. Från och med måndag drar vi alltså igång med vårt sommarschema som ni för övrigt hittar på vår hemsida. På måndag kommer vi ha öppet mellan 14-17.30 och på tisdag är här stäng eftersom vi drar till Liseberg då! Äntligen är det dags!

I eftermiddags hade Annika och martin lite vårterminsavslutning med våra eftermiddags besökare. Det blev 3st olika sorters tårtor.... om jag inte minns fel var det Chokladtårta (som var den mest uppskattade), hallontårta och marängsvisstårta (!?). Där blev lite tårta över och detta bjöd vi givetvis på våra besökare på kvällen.

Idag har jag varit ledig hela dagen och istället befunnit mig på Nova med shopping på schemat. Jag var där med min kompis Frida, hon skulle handla studentpresent till sin kusin. Till vår stora glädje var där 50% på nästan hela Carlings sortiment. det blev ett par stycken tröjor, ett par shorts och lite annat! Så nu får det vara färdigshoppat för denna våren/sommaren!

Precis som Annika skrev i går var jag och spelade lite fotboll tillsammans med mina kompisar igår på spontanidrottsarenen. Riktigt roligt! Efteråt fick jag bjuda in mina kompisar på en guidad rundvisning på Aktiviteteshuset. Är så stolt över vår fina fritidsgård!!

Johan är som Annnika skrev igår uppe på Sweden rock.... jag tror bestämt att han trivs som fisken i vattnet just nu! Han älskar musik och det varväldigt många bra band som skulle spela där i år. Hoppas att dom får lite bättre väder bara så det inte regnar för mycket på dom!

I morgon är för mig första dagen på en väldigt rolig månad. Fotbolls VM börjar nämligen.... och jag ÄLSKAR fotboll! Gissar på att jag kommer sitta bänkad framför tv:n en hel del den kommande månaden, riktigt roligt. För att göra en väldigt vild gissning skulle jag tro att guldet kommer hamna hos...  hmm... Spanien kanske...? aja, de återstår att se den 11 juli!

Nu är det 1h kvar tills vi stänger... känns lite konstigt att det redan är dags för SOMMARLOV, men riktigt härligt!!

Ha en fortsatt trevlig kväll allihopa och ta det lugnt på skolavslutningen i morgon!

/Anna

Onsdag..

Haaaj..

 

Idag är det Johan och jag som är på plats. Vi har inte jätte mycket besökare ikväll. Det är dock en del på spontanarenan, det är lite skejt och lite fotboll. Jag tror bestämt att det är bland annat, vår kära kollega Anna som är och spelar fotboll med sina vänner.  Johan och jag har självklart trevligt här ändå, även om vi saknar våra härliga besökare.

 

Det har skrivits en del om vädret i bloggen och för att ta upp ämnet igen så måste jag säga att jag saknar det fina vädret vi hade för ett par dagar sen.  Jag längtar till solen och hoppas att den snart är framme igen. Om inte annat så hoppas jag verkligen det för Johans skull som ska till Sweden Rock och åker im. En trevlig helg önskar vi honom.

 

Im så jobbar Martin och jag under dagen och vi ska ha lite ”fikamys” på eftermiddagen tänkte vi. Sen öppnar vi igen på måndag klockan 14.00 och då är Martin och jag på plats igen! Tisdagen är det Liseberg som gäller. Min tanke är att ha kameran med för att ta lite bilder på vad som händer under dagen och lägga upp det här sen. Hoppas att jag inte glömmer den.

 

Just nu när jag sitter här har jag en tanke om att jag ska ta och springa en runda i skogen när jag slutat… Vet inte riktigt om det blir så, men min ambition är stor just här och nu i alla fall!

Hur det går… Berättar jag en annan dag…

Sköt om er.

Vi ses o hörs!
a


Då var det Regn

Haaaj!!!

 

Det är vecka 23 i almanackan, datum 7/6 och det innebär MÅÅÅÅÅÅNDAG!! Ja, är inte måndagen den bästa dagen på veckan så vet jag inte vad… Nä, det är inte den bästa dagen på veckan. Måndagen är som alltid lite jobbig att ta sig igenom. Men som alla andra måndagar är det Johan och jag som är på A-huset hela långa dagen och på många sätt är det bra. Det är nämligen så att Johan och jag har lite av samma uppfattning om denna dag, vi är lite trögstartade båda två och det innebär oftast att vi går här och småbråkar, småslåss och gör allt för att trigga igång varandra. Det brukar med andra ord sluta med att vi går här skrattandes ifrån och har för det mesta alltid haft en trevlig måndag till slut! Jag är ganska säker på att denna måndag kommer att bli som de flesta, fulla av lite trötta, men höga och hjärtliga skatt.

 

Jag har funderat en del på veckans musiktips, tanken var en helt annan än den som jag nu bestämt mig för. Det är massa kärlek i luften här på jobbet och även bland mina kära vänner. Därav hade jag en tanke på en låt men som nu får stå tillbaka för denna discodänga. Vad jag mer exakt tänker på med kärlek här på jobbet få ni alltså höra mer om till nästa musiktips!

 

Ut o dansa i regnet vänner och kämpa er igenom denna måndag till härliga ”Weather Girls”!



Ta hand om er!
Hörs och ses snart!

a


Härligt slut på veckan..

Hejsan..

Då, kära läsare var det söndag och slutet på denna vecka börjar närma sig! I veckan som gått har jag varit lite dålig på att blogga. Anna har däremot varit flitig och hållit er bra uppdaterade över vad som hänt!
Är det inte underbart att solen varit framme?! Det har verkligen fyllt på energiförrådet. Tur är nog det för enligt en del väderprognoser ser det ut till att bli regn imorgon! Men men.. Det klarar vi efter dessa fina dagar...

Nu i dessa studenttider som det är så har det inte undgått mig att tänka på min egen student och vad den innebar. Ingen var gladare än jag den dagen jag lämnade gymnasietiden bakom mig. Det var till och med så att jag inte alls tyckte att den där sista veckan som ska vara så underbar, var särskilt intressant överhuvudtaget. Så efter en del funderingar på den så bestämde jag och min vän Veronica oss för att minsann inte alls ha den där traditionella studentveckan som alla pratat så fantastiskt om. Vi tog och bokade varsinn biljett till Kos istället. Där hade vi en supervecka som vi aldrig kommer glömma och så kom vi hem dagen innan studenten bruna o fina, redo att lämna de åren bakom oss.
Studenten innebär inte bara skratt o lycka dock. Självklart är det så att det kan vara blandade känslor denna vecka. Det är ju trots allt så att det är början på ett nytt kapitel i ens liv. För många kan framtiden vara helt oklar, medan den för en del andra redan är "klappad o klar". En del vill jobba, andra vill plugga vidare, någon väljer att resa och några vet inte alls vad som väntar.
Jag var en av dem som valde att resa iväg. Jag flydde Sverige snabbt och spenderade ett halvår i Skottland.
Oavsett vad man väljer efter studenten så är det bara början på livet efter skoltiden. Inte undra på att studenten kan vara lika underbar och charmig som den kan vara skräckfylld, blandad med en del ångest. Ni studenter där ute, kämpa på och gör det som känns rätt just nu. Det är okej att ändra sig, ibland blir det fel, men det behöver inte innebära att det inte är bra, det är okej att det blir fel också.. OCH... Allt löser sig... Förr eller senare! 


Nationaldagen firades fint i Hörby idag. Jag tog och ringde min kära kollega Martin och frågade om han ville hänga med o kolla på vår andra kära kollega Jonas som skulle sjunga under firandet! Det blev en trevlig eftermiddag, både Martin, hans sambo Mathilda och deras söta lilla dotter följde med, även min goa lillasyster var med oss! Alla var jätteduktiga, en trevlig nationaldag! Äntligen fick jag höra Jonas sjunga "Om du lämnar mig nu" (musiktipset för några veckor sen) som jag länge velat höra honom sjunga. Jonas är alltid lika duktigt!
 
I veckan väntar skolavslutning i Hörby. Fredag är sista dagen och för oss på A-huset innebär det att detta är sista veckan med våra nuvarande öppettider. Nya tider för sommaren kommer vi att komma ut med på hemsidan och med lappar på Aktivitetshuset!

Im väntar ett nytt musiktips... I nuläget är det lite oklart vilket det blir, men jag ska hoppa i säng nu och sova på saken!!

Vi ses im på A-huset!!
Ta hand om er!
a


STUDENT!!

Hej!!

Idag är en bra dag... på många sätt! För det första så har jag varit ledig hela dagen, började jobba först kl.18. Dagen har jag fördrivit hemma hos mina föräldrar ute vid deras pool.... detta har dock resulterat i en väldigt röd Anna som har bränt sig precis överallt.... som vanligt! Så ser ni ett vandrande stoppljus irra omkring är det antagligen jag!! Dessutom är det ju STUDENT idag... iaf för alla som går på bergaskolan. Martin och Johan var inne i Eslöv kl.17 när alla klasserna gick ut och grattade våra kära besökare Mandy och Jennifer. Eller ja, dom skulle gratta Jennifer, men hittade inte henne bland alla glada studenter så blomman fick åka med tillbaka till Hörby och Aktivitetshuset.

Imorgon verkar det som om det ska bli lika fint väder som idag, om inte finare.... hoppas! Jag, Johan och Annika ska upp till G-hill och kolla på deras drama på förmiddagen. Efter det ska jag och min syrra sticka in en sväng till Malmö och shoppa lite... behöver fylla på garderoben med lite sommarkläder. Och imorgonkväll ska jag, Martin och Annika jobba... får se vad vi hittar på för roligt att göra dål.

Ikväll är det ganska lugnt på Aktivitetshuset. Ett gäng håller till inne i replokalen och jammar lite. Några sitter i soffan och snackar skit medan andra spelar antingen kort eller tv spel. Vädret smittar av sig på dom flesta, alla är på bra humör (detta kan ju iofs också bero på att det är sommarlov väldigt snart)!!

Som avslutning tänkte jag ha en liten tävling. För alla som inte redan sett det har vi fått en fantastiskt snygg ny blomma vid kiosken. Här nedan finns en bild på denna vackra skapelse och frågan är: Vem i personalen har designat och planterat denna? Lägg in svaret under kommentarer... fint pris utlovas till vinnaren!!



Ha en fortsatt trevlig sommarkväll!!

/Anna

SOL!!!

Hej!!

Tack Annika för att du skällde på det tråkiga vädret igår... vädergudarna har lyssnat och idag är det SOL och VARMT, underbart!! Kanske tur för Johan det....

Det märks väldigt tydligt att det närmar sig skolavslutning och studenter... Alla barn man möter går och trallar på avslutningslåtar, man möts inte av en sur min någonstans, samba = visselpipor och ja, allt vad som hör skolavslutningar och studentveckan till! Till alla er som går på Berga... njut av varje sekund! Sista veckan var utan tvekan den roligaste veckan i hela mitt liv. Till alla er andra, ni vet vad ni har att se fram emot!

Ikväll ska jag på SPA a la Hörby sportcenter... mitt fotbollslag har hyrt hela badet, inomhus och utomhus. Vi kommer ha lite olika tävlingar, ligga på sandstranden och njuta i bubbelpoolen. Det kan vi vara förtjänta av efter denna vårsäsongen. Ska bli riktigt härligt!!

Idag ska jag och martin åka in på ett möte i Eslöv så Johan och Annika får ta hand om alla vildingar i eftermiddag.

Ha en riktigt bra dag ute i solen allihop, man vet aldrig hur länge det håller i sig!

/Anna 

Juni...

Haj haj haj..

Ja, kära läsare… Vad ska man säga… 1 juni och det känns mer som 1 november! Men, det är inte november och Johan har nu i två dagar sagt att det ska bli strålande sol på torsdag! Den som väntar på något gott… Är det nu inte strålande sol på torsdag så kommer Johan få höra ett och annat från mig.

Idag är det ganska folktomt här på A-huset. Jag tror att det beror på att det är en hel drös som är iväg på klassresa och har jag förstått det rätt skulle den gå till Tosselilla! Jag hoppas att alla som är iväg på klassresa idag har det kul trots vädret!

Det har nått mig att min Mamma sitter o läser vår blogg, tydligen går hon in varje dag för att kolla om jag skrivit. Jag får säga hej hej till Mamma Lotta.

Idag är det också så att Martin är tillbaka på jobb! Han är pigg o frisk som han var innan han blev sjuk! Det är vi glada för!!

Hur som helst. Innan jag säger hejdå för idag så tänkte jag att jag kunde berätta vad jag gjorde denna dag för exakt ett år sen. Det var en måndag och jag var ledig från skolan (pluggade ju då). Jo, jag låg o solade hela dagen i min systers trädgård… De ni… De var förra året det…

Nu kära läsare! Vi hörs o ses, ta hand om er!!

a

 


RSS 2.0