GOD JUL!


Hejsan!

Då är julafton nära, det är total snökaos ute och min kära far gör inte så mycket annat än skottar snö på gården.. Själv hjälpte jag till med de jag kunde och skottade terrassen som för övrigt är ganska stor, flyttade bilarna efterhand som han skottade och skottade terrassen igen... Ja, vilket väder!

Jag var fast belsuten imorse om att köra ner till gymmet men blev stoppad ganska fort av både mamma och pappa. När sen plogbilen kört förbi fick mamma fart och skulle köra ner till hörby.. Jag hängde på och vi kom ca 3 meter sen satt vi fast i alla snö.. (De va innan allt skottande...) Pappa kom, vi tog min bil och sen var vi i hörby på ett kick! Jag fick min timme på gymmet och mamma hann med de hon skulle! Suck vilket väder!

Jaja, nog om vädret! Det jag vill göra nu är önska alla en riktigt GOD JUL! Jag tänkte också passa på att tacka de härliga ungar vi haft med oss till Malmö nu i två dagar, det har varit laserdome, mat, film och bio. Vi har haft jätte trevligt och vi ses igen på måndag då det är shopping, sen är det tropicariet och disco som gäller resten av veckan!
Ta hand om er och njut av all god julmat och allt gott godis så klart!!

God Jul önskar vi på A-huset!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0