Jullovs aktiviteterna på gång!

Hej och Godmorgon!

Hoppas att ni haft det bra i kylan sen sist. 1 Dec idag och det är dags att börja räkna ner till julafton. December är en fin månad tycker jag, det är härligt med alla vackra ljus i fönstren och nu när det dessutom ligger snö på marken är det extra fint. Mörkret som annars känns så tungt får en helt annan myskänsla när alla fina ljus lyser i fönstren.
Hur som helst. Idag var äntligen Martin med och simmade igen, det är klart mycket roligare att åka dit med Martin än själv. Det är också betydligt lättare att ta sig upp på morgonen om jag vet att jag bestämt med Martin en tid och att jag ska va hos han då för då väntar han. Det är liksom inget och fundera på när klockan ringer.
Nu när det är så mycket snö har det också blivit lite svårt för mig att springa i skogen vilket innebär att jag införskaffat mig en halvårskort på Friskis och Svettis så jag kan springa på bandet där. För övrigt måste jag säga att jag tycket Friskis är ett superbra ställe att gå till. Jag är inte alls en inomhus träningstjej, men att träna före att inte träna för det är för mycket snö i skogen så är Friskis ett jättebra alternativ måste jag säga! Jag är glatt överraskad och tycker alltid att det är trevligt att gå dit. Det är en skön stämning där, avslappnad och trevlig, tjejerna som jag träffat i receptionen är trevliga och pratsamma. Jag är superglad att Friskis fått de stora fina lokaler som de fått! Extra bra är att de har öppet på morgonen, det är super!
Nog om träning!

På jobbet har det julpyntats och bakats. I lördags fick Anna och jag hjälp av snälla Hampus med att plocka fram julpynt och sätta fram det, sen bakades det. Pepparkakshus var tanken, men efter en del väntan på att bitarna skulle stelna insåg vi att huset inte skulle sättas ihop den kvällen iallafall. Så, i måndags blev alla bitarna till ett fint hus som pyntats med karameller.

Igår var det möte och vi fick ihop ett härligt och spännande jullov. Jag tror att det kommer bli ett superlov och vi har många roliga aktiviteter. Håll utkik efter lappar som är på gång under veckan. Det kommer bli bland annat laserdome, turneringar, korvgrillning, disco, mellandags shopping och mycket annat. Jag tror att det blir en mycket trevligt lov och jag hoppas att där finns något för alla att hänga med på.

I lördags var det ett nytt avsnitt av "Så mycket bättre". Ett uppiggande klipp därifrån passar utmärkt denna fina morgon tycker jag. Såklart var Petter en favorit även denna veckan och han förtjänar återigen att läggas upp här tycker jag...!!

 

Ha en bra dag och glöm inte att hålla utkik efter våra lappar som är på gång så ni kan anmäla er till våra aktiviteter!!
Vi ses på A-huset!
a

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0