Bästa jullåten!

Godmorgon!

Då börjar det närma sig jul med stora steg. Jag älskar Jul och alla fina härliga ljus som lyser upp i mörkret. Tyvärr har jag inte än fått någon vidare julkänsla i år, trots all snö, jobb på julbord, julpynt på jobb, julbak på jobb och en massa julmusik. Jag får liksom ingen känsla bara, det känns helt enkelt inte som jul. Men... Det är jul och det är snart.
Jullovet börjar på Fredag för många och det är kul att se att våra aktiviteter börjar fyllas. Ni som fortfarande inte anmält er men tänker att ni ska, skynda er ner så ni inte missar en plats! Som alltid är det Laserdome som det är mest tryck på och de platserna börjar försvinna! Förövrigt så undrar jag var anmälningarnar till vår mellandags shopping tar vägen?? Kom igen och anmäl er!!

Idag är det julgodisbak på eftermiddagen! Det ska bli riktigt kul och det kommer med all säkerhet smaka riktigt gott också! Anna och jag satt igår och skrev en inköpslista på allt vi ska handla idag och det kommer bli en massa gott att göra. Min favvo är rocky road och ett måste att göras. Rocky road passar mig perfekt, helt omöjlig att misslyckas med. Allt som ska vara i kan man själv bestämma mängd på, sen bara blandar man ihop det och häller smält choklad över:)!

Hur som helst... Det har gott lite sådär med mitt "minst en gång om dagen frisk luft". Alltså jag är ju ute en del varje dag, men skogen minst en gång per dag har inte riktigt gott så bra. Träningen på Friskis funkar dock perfekt, det är kul och bättre än att inte träna alls. Jag längtar dock som en galning till den dagen då jag går i min skog igen och kan springa utan att hålla på att ramla och bryta benen!

Springa ute kan jag faktiskt göra om någon vecka. Tror jag har nämnt det, men då åker jag iväg på en liten semester till solen. Jag ska resa runt i Afrika i fem veckor. Där lär de nog vara varmt tillräckligt så jag kan vara ute tillräckligt. Kanske så varmt så de blir för varmt. Hur som helst, jag längtar efter resan och det ska bli jättekul att denna gång få ha en go vän med sig! Min kära vän Lina ska nämligen följa med, extra kul!
Som sagt är jag bort i fem veckor och det innebär att Hanna kommer att jobba en del för mig den tiden!

Men, först är det jul och allt vad det innebär! För att hjälpa er andra som heller inte fått någon julkänsla tänkte jag att en jullåt här är ett måste. Jag har en del favoriter och denna är en av dem.. En riktig gammal julgoding!




Ha en fin dag, vi ses på A-huset!
a

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0