Snart Julafton!!


Hej hej hej!!

Då var det Jullov och här på A-huset har vi haft lite möte och gått igenom veckan som gick. Ätigt lite fika/lunch med vår chef Marcus och sen städat för hela slanten! Nu är killarna iväg på en del ärende på olika håll, Anna på kvantum och jag tänkte snabbt ta och skriva ner några rader till er.

Förra veckan gjorde vi julgodis som blev fantastiskt bra, vi har alla gått och småätigt av det under veckan och helgen. Tyvärr har inte allt tagit slut så nu under städningen satte jag fram det och ja... Det var nog mest jag som åt och nu känner jag mig helt megamätt och ganska osugen på att köra upp till gymmet som är min plan! Men men, planen ska följas så gymmet får det bli!

Im åker vi till Malmö och spelar Laserdome! Vi har fyllt alla platserna och det ska bli kul att våra aktiviteter drar igång. På onsdag är det Malmö och Laserdom igen. Se är det tid för planering för oss i personalen då vi kommer lägga upp lite hur vi kommer jobba under nästa termin. Därefter är det JULAFTON!
Jag älskar julen, jag har alltid gjort det och sist skrev jag om att jag inte känt eller känner någon julstämning. Nu... Jag börjar känna den och jag hoppas att den där härliga julkänslan är på ingång!

Nu kan jag inte tänka på annat än att jag vill ut i solen så en liten låt på detta sen får jag önska alla en trevlig vecka! Passa på att njuta av solen som skiner idag!
Ja, nu vet jag att Idol har passerat utan att på något sätt alls va med här på bloggen så jag tycker att det är dags nu innan årets deltagare blir bortglömda.. En som jag hoppas inte glöms bort är killen som åkte ut precis innan finalen. 3 i tävlingen och här med en superlåt.. Lite Idol Olle är aldrig fel!



Ta hand om er!
a

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0