Coolt klipp!

Godmorgon!

Idag tog jag mig en liten sovmorgon. Jag var sugen på att gå upp och simma, men efter en lång helg med ett fasligt jobbande på julbord tror jag att det gjorde mig mer nytta med lite sovmorgon. Tänkte bege mig till Friskis efter morgonkaffet istället! Ja, nu har jag ju tränat en del på Friskis och jag tycker fortfarande att det är toppen. En liten sak har dock uppstått sen jag började gå dit och jag tror jag vet varför. Efter ett par gångers tränande inomhus började jag känna mig förkyld! Jag är fortfarande snorig, men inte sängliggande. Jag tror att det beror på att jag nu efter börjat träna inomhus förlorat allt för stor del av min "frisk luft dos". Så nu inför denna veckan är  mitt mål, att ta mig ut i skogen oavsätt mängd snö minst en gång om dagen för att få mer frisk luft. Jag uppdaterar hur det går nästa vecka och hur det påverkat mitt "snorande".

I slutet av förra veckan så bakade vi lussekatter. Anna och jag hade dock en del att fixa. Så, vi gick och handlade var som behövdes och sen lämnade vi A-huset till killarna och gick iväg för att fixa lite med annat. När vi kom tillbaka luktade det bak i hela huset och jag är övertygad om att de blev kanongoda lussekatter. 
Julbakandet forsätter denna vecka och jag tror minsann att det börjar bli dags för att göra julgodis. Vilken dag vi tar tag i det återkommer jag med! 

Nu är all info om vårt jullov ute! Kom ner och anmäl er till våra aktiviteter. Som alltid har vi begränsat antal platser så vänta inte förlänge om ni är sugna på att följa med på något.. Platserna försvinner fort när det närmar sig!

Nu vill jag önska er en trevlig måndag! Med det.. ett tips som jag fick av John som har koll på läget kan man säga! Han har ju gett mig tips förr och jag måste säga att detta toppar listan just nu på tipsen han har gett mig!! Kolla in det, det är riktigt bra!! Det tackar jag John för! 

 

Ses på A-huset!
a

Kommentarer
Postat av: Jimmy Olsson

haha så här mycket har jag aldrig skrivit på min blogg. :)

2010-12-06 @ 09:58:16
URL: http://likemystile.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0