Tomt!!!

Gokväll kära läsare!

Jaha, var ska jag börja... Det är onsdag och det är kväll, ganska sent och jag borde gå o lägga mig. Men först ska jag berätta lite om mina senaste dagar. I Söndags blev jag hundvakt till världens goaste lilla mops. Hon kallas Mopsen och har förgyllt några dagar för mig. Mopsen har varit med mig på äventyr från dag 1. Vi har varit och ätit sushi med Ida, varit på jobbet, varit i skogen, varit hos Syrran, lekt med Kimba (syrrans hund) och varit o fikat frukost med vänner i malmö. Allt har hon glatt följt med på och det är tomt att hon nu åkt hem till sin familj! Jag tror däremot att Mopsen sover gott hemma i sitt hem inatt efter alla äventyr hon fått hänga med på! Jag kommer sakna Mopsen och hoppas att vi ses snart igen. Jag hoppas också att Mopsen en dag får bebisar, då kommer jag glatt ställa mig i kö för att få köpa en Mopsen valp! 
En annan uppdatering från de senaste dagarna är att jag inte blivit moster än... Syrran är nu typ snart galen och tror snart att bebisen är för stor för att kunna komma ut... (Hon är inte så stor dock, men det spelar ingen roll vad någon säger till henne...)
Uppdatering på bebisfronten nr 2.. Min goa och fina vän Lollo är nu igångsatt och jag håller tummarna för henne. Jag tänker på henne hela tiden och det är svårt att förstå att hon ligger där just precis nu och väntar på att det ska dra igång och att hon förhoppningsvis blir mamma inom det närmaste dygnet här!! Så många kompisbebisar som är på gång nu och framförallt systerbebis!!! Jag längtar efter att få träffa de små underverken!! 

På A-huset har det denna veckan varit lite mer besök än förra, vilket glädjer oss. Det är dock sommar fortfarande och lika fort som vi har fullt hus har vi tomt och alla är på spontanarenan! Denna veckan har vi varit på plats utan längre utflykter.
Vad som händer på A-huset de närmaste dagarna får ni reda på om ni kommer ner och hälsar på.
Jag hoppas att vi ses!!

Veckans musiktips är inte en godnatt låt precis men den är perfekt att dra igång på morgonen! Jag tror nu att inte så många går in o kolla bloggen så här sent så det är nog Godmorgon till många! Så, Godmorgon på er! Njut av denna coola låt med härliga Joss Stone, hon är enastående och detta är bara en av många bra låtar som får en på bra humör och gör en pigg för att möta dagen!!!


 

Godnatt från mig, sov så gott!
a

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0