Onsdag..

Haaaj..

 

Idag är det Johan och jag som är på plats. Vi har inte jätte mycket besökare ikväll. Det är dock en del på spontanarenan, det är lite skejt och lite fotboll. Jag tror bestämt att det är bland annat, vår kära kollega Anna som är och spelar fotboll med sina vänner.  Johan och jag har självklart trevligt här ändå, även om vi saknar våra härliga besökare.

 

Det har skrivits en del om vädret i bloggen och för att ta upp ämnet igen så måste jag säga att jag saknar det fina vädret vi hade för ett par dagar sen.  Jag längtar till solen och hoppas att den snart är framme igen. Om inte annat så hoppas jag verkligen det för Johans skull som ska till Sweden Rock och åker im. En trevlig helg önskar vi honom.

 

Im så jobbar Martin och jag under dagen och vi ska ha lite ”fikamys” på eftermiddagen tänkte vi. Sen öppnar vi igen på måndag klockan 14.00 och då är Martin och jag på plats igen! Tisdagen är det Liseberg som gäller. Min tanke är att ha kameran med för att ta lite bilder på vad som händer under dagen och lägga upp det här sen. Hoppas att jag inte glömmer den.

 

Just nu när jag sitter här har jag en tanke om att jag ska ta och springa en runda i skogen när jag slutat… Vet inte riktigt om det blir så, men min ambition är stor just här och nu i alla fall!

Hur det går… Berättar jag en annan dag…

Sköt om er.

Vi ses o hörs!
a


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0