"Så mycket bättre"!!!!!!


Tjenare!

Nu tänkte jag bara göra ett litet snabbt inlägg här. Jag hoppas ni haft en bra helg och att ni inte glömde fira eran Pappa på farsdag igår! Jag och Lillsyrran tog med oss pappa ut för att äta lite!

Tyvärr har jag lite tråkig information att berätta om idag! Det var så att vi hade inbrott på A-huset natten mellan torsdagen och fredagen! Det är väldigt tråkigt och kostar mycket tid, pengar och energi. Vi på A-huset är mycket besvikna! Det var ett playstation som försvann och det innebär nu att rummet är stängt. När ett nytt kommer att köpas in är oklart och det får bli en diskussion som vi i personalen tar upp imorgon på vårt möte när vi alla är samlade!
Nog om det tråkiga och över till något kul!

På fredag är det Lan på A-huset! Skynda på och anmäl er, platserna går fort och vi har bara ett begränsat antal platser! Hela natten ska det Lan:as och jag ser framemot en spännande natt!

Nu är det tid för mig att avsluta och hoppa in i duschen! Jag ska nämligen bege mig till Eslöv och min syster ysters affär som hon har med sin vän och kollega Sara! Det ska julskyltas för hela slanten, vad jag exakt ska göra och hur jag ska kunna hjälpa dem är oklart, men kul ska det bli!

Ett musiktips innan är ett måste. Det är tid för svenskt igen och det är tid för en het, het och åter het flicka. Det är så att jag fått ett nytt favorit program. Det går på lördagar och heter "Så mycket Bättre". Det var svårt att välja mellan alla bra klipp från de 4:a lördagar som det varit, alla har varit så bra, men välja var jag tvungen till! Jag tänkte dock att jag kanske tar ett par veckor här nu och lägger upp klipp från mitt favvo program, vi får se! Här kommer hon iallafall, med Petters coola låt på sitt eget vis... Seeeeeeptember...



Fast dessa klippen gick det inte att välja mellan... Han är ju också så fantastisk bra den där Petter..

 

Såå fantastiskt bra!!

Ta hand om er, vi hörs och ses på A-huset!
a

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0