Suck för detta vädret!

Godmorgon!

Alltså nog för jag inte är så förtjust i snö och minusgrader, men detta vädret som det är just nu är verkligen inte att föredra. Då ser jag hellre att det är snö som ligger, ett par minusgrader och en stor fet sol som skiner på all snö. Blåst är det värsta... Idag blåser det och det innebär att jag är på lite dåligt humör idag tror jag. Känner mig sådär lättirriterad och vill helst bara åka hem igen och bädda ner mig. Men... som jag sagt och sa senats till min kära vän Patricia igår... Dåliga dagar måste vi få ha, annars uppskattar vi inte de bra dagarna lika mycket tror jag! Trots mitt humör idag så tror jag att detta blir en bra. Efter jobb ska jag nämligen träffa min go vän Patricia! Vi har inte setts på ett tag nu och det ska bli riktigt kul att ses, jag tro vi kommer få en jätte mysig kväll och vi har nog allt massor att snacka om!

Ja, sen sist har det hänt en del här på A-huset! Det stora är förståss Lan:et. Själv var jag på plats halva natten och jag måste säga att det var otroligt kul att se alla killarna samlade i den stora salen helt uppslukade av sina datorer. Efter en del strul med strömmen funkade allt bra, killarna skötte sig själva och det gjorde dem dessutom jättebra! Det var ett gäng härliga killar vi hade här!

På eftermiddagen hade vi fika med de yngre, det blev chokladpudding med grädde. Allt som blev över gick jag och åt av hela kvällen och natten sen.
Det gjorde att jag inte mådde så bra i magen när jag hämtade Johan halv 9 på lördagsmorgon då vi skulle på ett möte angå Skutt-lägret. Hur som helst så hade vi ett jätte bra möte, det var kul att träffa alla ledarna igen och vi hade mycket att prata om både inför kommande läger och det som var. Det är inte annat än att jag ser framemot nästa läger även om det är långt fram i tiden.

Tiden rullar på här och snart kommer mina kollegor och det är dags för vårt tisdagsmöte. Tror att vi bland annat måste ta upp lovet inför jul, spika våra aktiviteter och hur vi ska jobba.

Ja, så nu får det vara slutbloggat för denna gången... Ett litet uppiggande musiktips måste jag ju också ge er i detta ruskiga väder... Inget är så uppiggande som de Härliga deltagarna av "Så mycket bättre"!
Och ingen är heller så bra som min favvo Petter...



Ha en bra dag i detta skitvädret!
Ses på A-huset!
a

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0