Ett roligt lov!


Kära Läsare, hej på Er!

Nu har en hel vecka gott, den har gott fort och mycket har hänt! Som ni vet så har det varit lov vecka! Det har med andra ord varit en helt annan arbetsvecka än det normalt sätt är för mig och mina kollegor! Vi brukar vara väldigt trötta efter lov veckorna, men vi älskar dem och brukar alltid ha otroligt kul! Detta lovet har inte varit ett undantag, vi har haft en jätte bra vecka, vi från A-huset!
'
Det började i måndags med fiske. Martin och Johan hade ett gäng med sig ute på havet och fiskade, de hade en superfin dag tillsammans och killarna avslutade den dagen med att inhandla all mat som vi skulle behöva till aktivitet nr 2 som var spökläger mellan tisdagen och onsdagen! På lägret var vi alla i personalstyrkan samlade och vår kollega Hanna som jobbar extra hos oss kom också ut senare på kvällen för att vara med några timmar! Vi hade 18 ungdomar från årskurs 7 med oss och vi lämnade stugan på onsdagen, alla trötta men nöjda! Lägret blev jätte lyckat och våra ungdomar var fantastiska på att peppa varandra inför de uppgifter de fick under nattens småtimmar! 
Torsdagen var en dag som började för killarna med fifa turnering och fortsatte med en kväll för tjejerna då det var med åt göra vid hår och naglar hållet! 
På fredagen avslutade vi lovet med den efterlängtade turen till Ullared! Som jag berättat innan så var det Anna och jag som åkte upp med några ledare från Eslöv och en hel drös med ungdomar! Personligen viste jag sen ca 15 år sen att jag inte var förtjust i Ullared, men för Anna var det en ny upplevelse och jag misstänkte att Anna inte heller skulle bli så förtjust i det! Mycket riktigt, det tog ca fem minuter sen kollade Anna och jag sammanbitna på varandra och irritationen började smyga sig på. En och en halv timme senare började vi bege oss till kassan för att ta oss ut från allt trängsel! Lite fick vi dock handlat och vi lämnade alla Ullared fattiga men nöjda!
Så har lovet sett ut och vi hoppas att alla som varit med oss är nöjda och att ni har haft lika kul som vi haft!

Efter denna lilla uppdatering vill jag önska er en trevlig söndag i solen! Känns som jag får passa på att gå ut i skogen nu direkt innan solen försvinner bakom moln som ser uta att vara på ingång!

Ta hand om er så hörs vi snart igen!

  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0