Ny vecka!


Hejsan!

Förra veckan var jag lite dålig på att höra av mig här, denna veckan ska jag försöka göra ett bättre jobb!
Jag hoppas ni alla mår bra. Själv har jag varit lite hängig de sista dagarna, men nu är det som sagt ny vecka och nu tar jag nya tag och ska försöka komma igen. Jag var lite rädd ett tag att jag skulle bli sjuk då jag var så trött, sov dåligt, frös och var allmänt seg i kroppen. Men, jag klarade mig (peppar, peppar....) så idag var jag och inhandlade lite järntillskott som lite hjälp för att få fart på mig igen!

Veckan började Martin och jag imorse minst sagt hårt. Klockan kvart över 6 var jag utanför honom och det var dags för morgonsimmning. Det kändes dock tungt och det var oundvikligt för mig att hålla mig borta från sängen när jag kom hem igen. Det blev två timmars skön sömn efter simningen.

I veckan ska Anna och jag besöka skolorna, vi tänkte göra reklam för vår Ullaredstur en sista gång! Jag hoppas att många kommer ner och anmäler sig nu i veckan! Jag tror att vi har ett fantastiskt Novemberlov på ingång, likaså välbehövligt!

Musik är alltid bra och nu tycker jag att det är tid för lite svenskt igen! Den här unga killen har det minst sagt gott bra för och jag tycker inte det är mer än rätt att han ska få vara ett av mina musiktips! En välkänd låt som spelas flitigt!



Då kör vi på en vecka till så hörs vi snart igen! Ha en bra kväll!

a

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0