Soffan i Höst!

Godmorgon!

Idag jobbar jag, det är lördag och det är kallt. Ja, kallt som det varit nu den sista veckan! Jag har alltså inte vant mig vid det något kyligare graderna!
Det som är bra med denna något mörkare, kyligare och mer "trötta" tiden är att det känns helt ok att ligga i soffan med massa filtar kväll in och kväll ut! Nu är det inte min grej att ligga i soffan alltid och mysa, men mer ofta än våren och sommaren helt klart!

Igår var jag supertrött på jobbet. Däremot var jag glad att jag kom upp i tid för att ta en tur i skogen som jag gjorde. Kanske var det därför jag var så trött! Martin och jag gick och handlade till bakningen på morgonen och efter det var det dags att öppna upp för lunchen! Anna kom sen på eftermiddagen med ny energi och hon tag snabbt tag i vårt fredagsbak! Det blev som sagt krabbelurer, inget jag ätigt innan och jag visste inte ens vad det var! Nu vet jag och jag älskade det! Det var supergott!

Idag är det som sagt lördag och jag ska jobba! Det är Hanna och Rasse som är på plats med mig och vad som händer vet jag inte! Kanske får vi för oss att laga lite mat eller fika, men då får jag hoppas att någon av mina kollegor är duktiga i köket!

Nu kära läsare är det dags för mig att dricka upp kaffet och sen ta mig ut i skogen!
Ha en fin helg och ta hand om er!!
a

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0