Killen från "The X Factor"!

Hej hej hej!

Idag tog jag och gav mig själv en liten sovmorgon! Det var verkligen superskönt, även om jag hade en lång sovmorgon i söndags så satt det fin fint med en liten måndags sovmorgon också! Jag började dagen vid 09.00 med kaffe och bestämma med syrran om barnpassning under dagen! Vid 10.00 så fick jag besök av min söta lilla Nellie! Nellia var lite "kräkig" och "bajsig" efter mat så det var mest till att torka kräk och byta på lilltösen! Efter bytande och torkande blev hon som på perfekt tajming trött och somnade lagom till min goa vän Lollo och hennes lilla flicka Astrid kom på besök med lunch! Lollo och jag åt, snackade och hade en trevlig lunch, sen tog vi Nellie och Astrid i vagnarna och begav oss ut i skogen!
Det är verkligen heeeelt underbart väder idag! Jag ska minsann ta en tur till i skogen och njuta av detta härliga väder! Måste passa på nu, snart är nog det kalla vädret tillbaka!

Jag vill minnas att jag nämnt att jag jobbade i Lördags med Hanna och Rasse! Vi hade en trevlig kväll på A-huset, men saknade lite besökare! Kvällen var lugn och det var sparsamt med ungdomar hos oss! Dem vi hade var vi glada för, det blev lite kortspel, roliga diskussioner och mycket skratt!

Nu närmare det sig novemberlovet med stormsteg. Glöm inte att anmäla er till alla våra aktiviteter! Gå in på vår facebooksida för mer information där vi har aktiviteterna upplagda som evenemang!

Imorgon börjar dagen som vanligt med möte! Tisdagar är den enda dagen som vi alla är samlade och det är perfekt att gå igenom veckan som varit och kommande! Resten av dagen är det Johan, Anna och jag som är på plats!
Jag vet inte på rak arm vad vi kommer att ta upp imorgon men tror att vi bestämmer vad vi ska hitta på för något gott och göra på fredag! Det blir svårt att slå Annas fantastiska krabbelurer, men vi får ju göra ett försök! Sen tror jag bestämt att det är poängjaktsfinal nu på onsdag! Johan och jag har ju skuttgrupp under den tiden på dagen, så jag kan ha fel, men har för mig att det är dags för final nu!

Nu kära läsare ska jag lägga upp ett klipp som ni sent kommer glömma! Det är från "The X Factor" som är ett liknande program som Idol! En jätte stor musiktävling på tv där bla stjärnor som Leona Lewis och Alexandra Burk varit med! Det var Martin som visade mig klippet och jag föll som en tog för denna fantastiska kille! Han sjunger och ser ut som en megastjärna! Riktigt cool och jag måste bara lägga upp klippet som ett musiktips denna veckan!! Det är lite prat i klippet, men ta er tid att vänta på hans sång, det är värt det!



Ha en fin måndag! Njut av solen!
Vi ses på A-huset!
a

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0