Höst!


Godmorgon!!

Det enda jag vill göra precis just nu är egentligen kasta mig i sängen, dra ett varmt täcke över mig och sova... Sova, sova och åter sova! Ja, nog för att ni kanske har svårt att tro på mig, men det är nämligen så att jag var uppe kvart över 6 imorse och kvart i 7 var jag och Martin igång, joggade och gick på vår runda som vi även tog i måndags! Så, nu sitter jag här med dagens första och bästa kaffe och försöker motivera mig till att inte gå in i sängen o lägga mig igen!

Igår pysslade jag och Anna lite med vår facebooksida, la upp lite roliga bilder och ändrade lite i infon! På kvällen fick vi besök av våra kollegor Johanna och Patrick som var ute och fältade! Alltid kul när de kommer på besök!
Idag jobbar Anna och jag, kanske är det Idol som står på schemat, det brukar vara populärt så här i början av programmet!

Igår pratade vi också lite om vad vi ska göra på lördag! Vi hade som förslag, att när vi öppnar går vi och handlar och sen lagar mat tillsammans! Kom med förslag om ni har andra bra idéer!
Det ska bli kul att jobba på lördag! Det är min första lördag och jag hoppas att vi får massa besökare!

Såja, nu känns det som om sängen skriker efter mig, men jag ska kämpa emot och gå och hämta en kopp kaffe och sen ta en dusch istället! En varm dusch! Det är utan tvekan att de där långa varma duscharna är på ingång nu. Det börjar bli kallt, det är kallt när man går upp på morgonen och kallt när man går och lägger sig! Mörkt börjar det också bli, redan vid 8 på kvällen!! Mörkare lär det bli, likaså kallt! Så kära läsare, hösten är här utan minsta tveksamhet, den kom fort i år tycker jag! Jag älskar hösten, det är en vacker tid, men tanken på att vintern närmar sig gör mig lite ledsen. Vintern är också en fin tid, men det är så kallt, det är kallt och mörkt och jag fryser hela tiden! Jag håller tummarna för en vit snöig vinter med mycket sol som kan värma oss lite på dagarna! Det låter fint!

Ha nu en fin onsdag så ses vi på A-huset!
a

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0