Jobb i helgen!

Hejsan!

Då var det helg och ytterliggare en vecka har rusat förbi, eller ja, inte hela veckan än dock! Men helg är på ingång i allra högsta grad! Det är fredagskväll och jag sitter och väntar på att mamma ska kalla på mig och säga att middagen är färdig! Det är en av många fördelar med att fortfarande bo hemma! Jag får ju dock akta mig för att skriva för mycket med tanke på att mamma går in och läser här då och då!

Hur som helst! Idag var det bak på jobbet! Johan som är lite av en mästare i köket bestämde sig för att baka och det blev cookies! Om jag på något sätt kunde förklara hur makalöst goda kakorna blev så skulle jag göra det, men de kakorna kan inte beskrivas, de var så goda att bara vi som var på A-huset kan förstå exakt hur goda det var! Bra jobbat Johan, jag längtar redan till nästa fredag!

Ikväll är Anna, Jonas och Hanna på plats och jag skulle tro att idol kommer vara ett av inslagen under kvällen!

Im jobbar jag min första lördag och det ska bli kul! Vi har som sagt pratat om att gå och handla och laga lite mat! Så, jag hoppas att vi har många som kommer till oss redan vid fem då vi öppnar så vi kan bestämma något smarrigt att äta! Nog för jag förstått att Anna är duktig på att laga mat, men vi har ju också Jonas på plats som ÄR kock på halvtid! Så kom ner och kom med förslag på svåra smarriga rätter så vi kan sätta Anna och Jonas på prov.. Mig har de ingen nytta av i köket för jag e värdelös där tyvärr, men jag kan ju se och lära av dem! 

Nu luktar det mat i hela huset och min goa kompis Lina kom just hit hörde jag. Jag tror Lina e hungrig och ska äta med oss! Syrran, Mange och min lilla systertös Nellie är på ingång så snart är det mat! Det ska bli gott!!

Ha en jätte bra kväll och trevlig helg! Vi ses på A-huset!

a  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0