Tillbaka!


Hej hej hej!!

Då var jag hemma igen efter en veckas segling i Kroatien! En heeelt underbar vecka har jag haft med min härliga vän Patricia och hennes lika härliga föräldrar!! Allt var superfint och det var mycket spännande att få spendera en vecka på havet i en båt! Jag var först lite ledsen över att lämna båten och de fina varma dagarna i Kroatien, men efter en dag som denna, med detta fina höstiga varma vädret är jag nöjd över att vara tillbaka i Sverige!

Imorgon är jag tillbaka på A-huset! Det ska bli kul att träffa mina kära kollegor igen! Har jag inte helt fel så tror jag att alla är på plats imorgon så jag får träffa alla direkt, det ska bli kul! Då ska jag uppdatera mig om allt som hänt i veckan och så återkommer jag om det är några spännande nyheter!

Såg att Anna va duktig och berättade om våra nya kollegor som ska jobba lite extra hos oss! Det hade jag glömt nämna så tur att Anna går in ibland och håller lite koll och fyller på de jag missar!! Ska bli kul att jobba med Hanna och Rasse, vi hälsar dem så klart jätte välkomna!

Såg för övrigt att det var ett tag sen vi hade något svenskt musiktips här på bloggen. Därför tycker att det är på sin plats att vi tar och plockar fram en svensk storstjärna som vi kan njuta av här! Hon är superaktuell med nya låtar och hon är en dundercool tjej tycker jag, jag gillar allt med denna störtsköna tjej!
Njut av det fina kvällsvädret vi har denna måndag och ta o lyssna på Robyn till solen!



Visst är hon fantastisk!!!!
Ta hand om er!
Vi ses på A-huset!
a

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0