Krassliga tider..


Hej hej hej!!

Vi har varit lite krasslig här på A-huset de senaste veckorna. Förkylningarna har avlöst varandra och vi har kämpat på med lite hjälp av treo. Tyvärr blev Johan sjuk igår och fick stanna hemma i sängen. Han är tyvärr fortfarande sjuk och vi önskar honom massa krya på sig och hoppas han är tillbaka om inte imorgon så nästa vecka!
Idag går Martin ut i skogen för att fiska med ett gäng ungdomar. Han får sällskap av några eslövsungdomar och deras fritidsledare Fredrik! Vi får hoppas att det blir en hyfsat varm natt då de ska sova i vindskydd för att ta sig till Bjäverödsdammen im.

Eftersom Johan var sjuk igår så kom Rasse in och jobbade några timmar under eftermiddagen med Martin. Anna följde med mig och barnen från skutt till badet för lite simma och lek där! Det blev en lyckad eftermiddag och vi hade det jätte trevligt på badet med en skön start i bubbelpoolen! På kvällen blev det godis och idol. Vi fick också besök av Annas vän Flöffa. Flöffa som har jobbat en del som idrottslärare blev snabbt igenkänd av våra besökare!

Nu börjar det närma sig lunch här på A-huset! Mamma hade gjort en matlåda med mat från igår till mig. Superlyx, det blir lax och jag börjar bli riktigt hungrig!

Nu får jag säga tack och hej för denna gången!
Vi hörs och ses snart!
Ta hand om er!
a


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0