Godis gör mig glad!


Hejsan!

Idag är det tisdag och vi har precis haft vårt tisdagsmöte, idag var Marcus och Christian också med! Vi pratade om bla vårt kommande novemberläger till ungdomarnas inflytande i kommunen!
Ungdomar, var inte rädd för att tyck till om saker ni känner för. Det kan vara om det som händer eller inte händer på A-huset eller i kommunen i övrigt! Tex har vi ju ett novemberläger snart och har ni önskemål om aktiviteter så hör av er med dunder och brak så vi inte missar något!

Hur som helst! Efter mötet tog Anna och Johan min bil och begav sig till Lund för att inhandla lite nya spel, ska bli spännande att se vad de kommer tillbaka med! Senare ikväll är det möte igen som gäller för mig och Johan! Vi ska åka till Bromölla och äntligen få träffa alla härliga från Skutt-lägret vi var på i somras! Jag längtar, det ska bli så kul att få träffa alla igen!

Utanför fönstret idag har vi ju som alltid en härlig utsikt över vår fina spontanidrottsarena, men idag är det minsann inte bara den utanför fönstret! Idag har vi även Cirkus Skratt på ängen! Solen skiner idag så det är inte annat än att jag sitter här och bara vill springa bort på ängen och gå på cirkus och sen sitta och njuta i solen!! Nu blir det ju ingen cirkus eller sol för mig för jag ska jobba hela dagen och tycker därför lite synd om mig själv. När jag tycker synd om mig själv så brukar det oftast innebära att jag får trösta lite med godis! Det är inget undantag idag, nu sitter jag har med te och snusklubba!! Den bästa klubban någonsin!! Tänk att godis kan få en på så bra humör, lite godis och jag har glömt cirkus och solen och är helt nöjd med att sitt här och skriva! 

Igår var min tanke att göra ett inlägg här och även lägga upp ett musiktips, men som nu förstår blev det inget inlägg igår då jag större delar av dagen hängde med min lilla systerdotter!! Efter en helg med exrtajobb var jag lite trött igår och min plan var att vila med lilltösen. Det var dock inte alls samma plan som lilltösen hade. Hon var jättevaken och var bara nöjd när jag traskade runt i huset med henne i famnen. Men vilken dag igår, det finns ju inget bättre än att få vara med lilla Nellie!
Det innebär ju nu att ett musiktips är ett måste idag! Jag är dock lite tom på idéer, men på vägen hit idag så spelades Alicia Keys på radion och jag gillar henne, hon känns som en så normal och sund tjej. Jag tycker också hon har en jättefin röst! Jag har inte jätte mycket koll på henne och hennes musik men denna låten har spelats en del de få gånger jag lyssnat på radio den sista tiden och det är en fin låt! Så, det får bli denna låten denna vecka så ska jag tänka vidare till nästa vecka!!

   


Ha en fin dag och ta hand om er!

a

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0