Varför så svårt??


Godmorgon!!

Det är inte alltid lätt att komma upp på morgonen nu när det börjar bli kallt och mörkt! Igår åkte mössa och vantar fram och det är inte annat än att jag längtar till januari då jag ska åka till Afrika för att resa lite där! Inte helt bra att redan längta till värme när det inte ens blivit vinter än! Men det är bara till att kämpa sig upp ändå och försöka ta sig ut i skogen! Jag älskar skogen, jag blir pigg av skogen och glad av den och ändå är det så svårt att ta sig ut på morgonen nu när det börjar bli så kallt!! 

För några kvällar sen var Johan och jag på möte i Bromölla som jag tror jag nämnt! Vi skulle träffa alla skuttbarnen från i somras! Det var jätte roligt att se alla och det var nästan som om det var igår och vi var i Breanäs! Jag hoppas att det går bra för alla som var med på lägret och hoppas att jag får se dem i framtiden!
Vi fick en skiva av Stig med bilder och jag tänkte att jag skulle lägga upp några här så håll utkik efter dem!

Igår hade vi fullt hus är på A-huset! Johan och jag hade "Skutt-grupp" och vi gick ut i skogen och fikade! Vi hade jätte trevligt och när vi kom tillbaka hade Anna och Martin haft poängjakt och den hade varit superlyckad med teaterföreställningarna av berättelser som besökarna gjort själva! En härliga dag på jobbet! På kvällen var Anna och jag här och höll ställningarna! Lite färre besökare på kvällen och den blev lugn och trevlig med lite tv-tittande!

Imorgon kom Anna med den briljanta idéen om att vi skulle göra krabbelurer. Jag hade ingen aning om vad det var. Det ska bli spännande att smaka dem. För er som inte vet vad det är, ledsen jag tänker inte säga något. ni får helt enkelt komma hit im eftermiddag för att se och smaka!! jag kan säga att jag tror att det är supergott!!

Jag hoppas att vi ses!
Ha en fin dag och ta hand om er!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0