Vi kan inte alltid vara på topp!

Hejsan!

Jag hoppas ni alla har haft en bra helg! Själv har jag hela helgen gott och varit glad över vår lyckade kväll i fredags!

Idag vaknade jag däremot på ett annat humör än jag brukar! Jag undrar vad det är som gör att vi ibland kan vakna och bara känna oss på dåligt humör innan vi ens hoppat ur sängen. Man brukar skoja och ställa frågan "har du vaknat på fel sida idag?". Inte för att jag tror att det har med den saken att göra men ändå undrar jag. Jag hade sovit gott, haft en jätte bra helg, hade en rolig dag framför mig med syrran och min lilla systertös, men vaknar ändå och var på sådär lite lätt irriterande humör. Tur var därför att just idag hade jag och min kära kollega Martin bestämt att vi minsann skulle ta tag i att bruka lite allvar med träningen och dagen vi hade bestämt tid för att jogga lite tillsammans var idag, imorse! Så, med tanke på mitt humör kunde dagen inte börja bättre än med en träningsrunda med Martin! Jag var i tid och han stod redo att börja gå lite lätt. Stackars Martin fick lyssna på mitt lite lätt "argsinta" humör hela rundan! Jag får tacka Martin för den härliga träningsrundan imorse och för att han så snällt lyssnade på mitt traggande om allt jag inte var glad över denna måndagsmorgon! En måndag som jag nu är nöjd och glad över, det har varit fantastsikt väder och ingen kan göra mig på gott humör som min fina lilla systerdotter!
Det jag vill poängtera är att det är ju faktiskt helt okej att inte alltid vara på topp, ibland får man vara på dåligt humör och bara låta det vara så! Man får försöka göra dagen så bra som möjligt ändå och utan man äns vet ordet av det så skiner solen igen, förr eller senare, efter en dag, eller ett par.

Idag har jag som sagt inte varit på A-huset, det är Martin och Anna som varit på plats där under dagen! Imorgon är vi alla på plats och ska börja dagen med ett möte! Vi brukar ha det på tisdagar då vi alla är samlade vilket är jätte bra!

Så im återkommer jag med en uppdatering om ev nyheter under ve. Under tiden så kolla in vår nya facebooksida. Bara att söka på "aktivitetshuset hörby" och lägga till oss som vän, inget att tveka på!

Med tanke på mitt humör idag så vet jag inte riktigt vilken låt jag är sugen på att lägga upp... Skulle behöva ett bra tips från John som hjälpt mig innan med goa låtar...
Men nu har jag inget tips från John så det får bli en repris på en av mina favotjejer! Pink lyssnar jag ofta och mycket på, bra eller dåligt humör spelar ingen roll, det funkar alltid! Hon har massa olika typer av låtar och jag älskar all hennes musik!

 

Kolla in denna coola tjejen och njut av det fina vädret vi har ikväll.. Im ses vi på A-huset!
Ta hand om er!
a

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0