Paj imorgon!!

Hej hej hej!

Nu börjar det närma sig slutet för mig denna torsdag! Jag slutar vid fem idag och ska köra raka vägen in till min kära syster i Eslöv för att träna med henne! Vi ska ta en runda i skogen och det lär innebära att vi eventuellt kommer att blåsa bort.. Det har ju varnats för storm idag och det verkar som varningen är helt befogad då det blåser galet mycket redan! Hur som helst så ska det bli kul att träffa syrran och få köra ett pass med henne! Jag har nog varit på gymmet lite för mycket den sista tiden. Har nämligen börjat få ont i mina benhinnor och jag tror att det är för att jag stått en hel del på löpbandet!

Ikväll kommer Hanna och jobbar, hon är här tillsammans med Martin! Imorgon är det Hanna, Johan och Anna. Nu vet jag att det är disco för mellanstadiet imorgon, men jag rekommenderar er alla att komma hit ändå för Johan har nämligen utlovat paj på eftermiddagen! De ni, det får inte missas!!
Sen på lördag är det jag som är på plats med Hanna och Rasse!

För övrigt måste jag meddela att Hannas och mitt kämpande med att inte äta godis går än så länge bra! Så vi kämpar vidare! Jag ska vara helt ärlig och erkänna att det är enbart för att jag inte sovit hemma sen vi bestämde det då jag har en stor påse med godis hemma.. Så, vi får se hur det går den dagen jag sover hemma...

Jag måste passa på att påminna er att anmäla er till våra påsklovs aktiviteter! Det är laserdome, tjejkväll och fotbollsdag! Skynda när och anmäl er, platserna går snabbt åt! 

Nu slutade Anna för dagen så nu ska jag gå ut och hänga lite med våra besökare en sista timme innan jag också ska bege mig här ifrån!

Ta hand om er, vi hörs snart!
a



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0