Underbara sol!

Heeej!!

Då var vi mitt upp i påsklovsveckan! Det är onsdag och vi har fotbollsdag på spontanidrottsarenan i detta nu! Det är Martin och Anna som håller ställningarna där ute och det jag kan se här inifrån är att det är en hel drös ungar och kampen tycks bli hård!
Anna är ju en van och en mycket duktig fotbollsspelar med en lång karriär bakom sig så det är ingen tvekan om att Anna styr upp det bra där ute! 

Nog om det som händer idag. I måndags hade vi tjejkväll här på A-huset. Det var 17 härliga tjejer som blev ompysslade av duktiga Tinna som gjorde vid deras naglar, Angelica och Rebecca som gjorde dem fina i håret och med smink. Vi hade en jätte bra kväll, det var mysigt med fika , film och en del tävlingar. Passar på att tacka alla som var här och hjälpte till och de härliga tjejer som gjorde kvällen jätte trevlig! 

Igår hade vi ca 40 eftermiddags besökare med oss på laserdome i Malmö. Allt gick jätte bra. Vi åkte buss tillsammans in för att spela 3 spel för att sen åka tillbaka till A-huset och titta på film och äta pizza!

Nu närmar sig påsken och en massa godis... Men... De där förbaskade fyra veckorna har inte passerat än för Hanna och mig så vi väntar med godiset en vecka till.. Med andra ord så går det bra för oss.. Vi kämpar på och mår fin fint av det. Jag ska dock vara ärlig mot er och erkänna att jag syndat med lite glass två gånger.. Fast jag vill ju inte kalla det syndat även om det just dessa fyra veckorna är det.. Jag vill istället kalla det njutigt av glass vid två härliga tillfällen!!

Härliga sol!!! Jag hoppas att den stannar fram tills det är tid för den riktiga sommarvärmen!

Ja.. det börjar närma sig en låt... I detta härliga väder finns inget bättre än att dansa loss till underbara Shakira. Dessutom dagen till ära i denna hårda kamp om A-husets bästa fotbollslag är ju Shakiras låt Waka Waka perfekt!!

Varsågoda, njut av sol, ledighet, godis och denna uppiggande låt!!


 

Vi ses o hörs. Glad Påsk på Er!
a

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0