Fredag, popcorn och jägers!

Måste börja med att jubla över gårdagens fantastiska väder...... vilken energi man får så fort solen kommer fram. Jag skulle ut och gå en runda mellan jobbet och fotbollsträningen, men pga solen slutade denna promenad med en 7,5km löprunda istället. Jag som hatar att springa, men sååå skönt det är när man är klar. Nog om det!

Idag är det fredag och dom brukar alltid vara mysiga här nere på Aktivitetshuset. I eftermiddag tror jag Johan har tänkt att vi ska kolla på film och äta popcorn, aldrig fel. Däremot tror jag att kvällen kommer bli ganska lugn här eftersom det är jägers. Det verkar som om de flesta av våra besökare ska dit så det blir nog lite ensamt för Hanna, Johan och Martin ikväll. Så har du inget att göra tycker jag att du ska komma ner och göra som sällskap.... om du har åldern inne d.v.s.

I onsdags hade Johan premiär för sitt nya projekt, minuten. Vilken succé det blev..... 8 st killar valde att delta och dom var hur taggade som helst. Utmaningarna bestod av 4 grenar. Den första gick ut på att slå ner en pyramid med tumburkar med hjälp av ett gummiband. Nr 2 gick ut på att man hade en pingisboll som låg på en petflaska (utan kork) därefter skulle man blåsa ner pingisbollen i ett glas med vatten. Utmaning nr 3 var att på en minut lyckas sortera alla 10:or, knektar, damer, kungar och ess från en kortlek i 5 olika högar..... genom att ta ett kort i taget. Antar att det låter enklare än vad det är, vad jag hörde så var det inte alla som hann detta. Sista utmaningen var att hålla 2 st ballonger i luften samtidigt under 1 minut. Dessa fick varken nudda golv eller väggar under denna minuten. Även detta var en tuff utmaning och endast 2st lyckades slutföra 60 sekunder.
Som sagt, en riktigt lyckad premiär så jag hoppas att uppslutningen blir lika bra framöver!!

Det börjar komma in lite anmälningar till våra sportlovsaktiviteter så vänta inte för länge med att anmäla dig om du har tänkt hänga med på något. Själv så längtar jag nog mest till Bio&Fika med tjejerna samt skidresan..... men allting ska bli riktigt roligt.

Nu öppnar vi snart för lunchen. På fredagarna brukar här vara ganska många lunchbesökare, är väl många som har lång lunch då och därför tid att komma in om och hälsa på oss. Alltid lika roligt!
Martin kommer och gör mig sällskap över lunchen!

Imorogn, lördag, är det Hanna, Martin och Johan som jobbar då med.... får se om dom har planer på att göra ngt roligt. Kanske visa Sveriges match på storbildsskärm inne i danssalen, vem vet!

Hoppas att ni får en bra dag och en trevlig helg! Glöm inte att heja fram Sverige i Handbolls VM!

Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0