Hej!

Som Annika skrev förra veckan är hon nu ute och reser och därför gästbloggar jag (Anna) lite här för henne.
Annika åkte i torsdags och ska vara borta i hela 5 veckor... och vi saknar henne här redan, hur ska detta gå!? Hoppas iaf att hon har det super, njuter av värmen, solar och badar. Denna veckan är även Jonas på lite semester så det är inte mycket som är sig likt på Aktivitetshuset.

Hanna som tidigare bara jobbat helger här jobbar nu även mitt i veckan vilket vi tycker är jätteroligt! Hon kommer vara hos oss ett tag framöver nu eftersom Jonas snart ska vara tjänstledig under en lite längre period.

Den senaste veckan på Aktivitetshuset har varit som det brukar vara direkt efter ett lov, ganska lungt. Vi har planerat färdigt alla våra Aktiviteter inför sportlovet och information finns att hitta både på facebook, schoolsoft, hemsidan och nere på Aktivitetshuset. Vi kommer åka iväg på en dagstur till Isaberg för skidåkning med de äldre besökarna för ENDAST 300kr. För mellanstadiebesökarna kommer vi bl.a. erbjuda Bad & Lek på G-hill och FIFA-turnering. Som vanligt är det först till kvarn som gäller för de flesta aktiviteterna så kom gärna ner och anmäl er så fort som möjligt.

Något nytt på Aktivitetshuset för denna terminen som jag tror kommer bli jätteroligt är att Johan kommer köra något som heter "minuten" på onsdagseftermiddagarna. Ni som har sett TV-programmet minuten förstår nog redan vad det går ut på. För er andra, det är olika utmaningar som man ska klara av att göra på 1 minut. Svårighetsgraden på de olika aktiviteterna varierar..... Så till alla mellanstadiebesökare, missa inte detta på onsdagar!!

Just nu har vi lunchöppet så jag får gå ut och hjälpa Martin nu, verkar vara stormning vid kiosken!

Jag skriver mer vid ett annat tillfälle, tills dess.... Sköt om er!

Anna



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0