Afrika nästa!

Hej hej hej!

Ja, det var minst sagt ett tag sen sist nu... Jag hoppas att ni mår bra! Själv måste jag säga att jag tycker att det är skönt att alla dessa röda dagar är över nu! Jag är redo för lite rutin i vardagen igen, rutin som jag så snabbt tröttnar på. När jag inte har det vill jag ha det och vise verse.. Det är jag i ett nötskal!
Hur som helst.. Vi är tillbaka med besked här på A-huset! Fulla av ny energi för den kommande terminen.
Lite nyheter för de första veckorna är dock att jag börjar med att vara tjänstledig i fem ve. Som jag har berättat innan så åker jag till Afrika. Jag åker nu på torsdag och jobbar därför min sista dag imorgon! Nästa förändring är att Jonas också börjar med att vara ledig, först för en veckas semester i New York, för att sen också ha tjänstledigt! Jonas blir dock borta lite längre och kommer hem först i början på Maj. Därefter är vi alla på plats igen som vanligt! Våra alldeles egna kollegor som jobbar extra hos oss kommer ni därför träffa på lite extra under de första månaderna på terminen. Det är Hanna som kommer att jobba först för mig och sen för Jonas, Rasse kommer att fortsätta jobba hans tider och fylla upp extra där det behövs!

Under tiden jag är i Afrika kommer jag försöka att höra av mig här på bloggen så ofta jag kan och uppdatera om min resa. Hur ofta jag hör av mig är helt oklart och helt beroende på var jag är i Afrika så Anna kommer att hålla bloggen uppdaterad!

Sist jag skrev var jag helt uppe i mina "packningstankar". Jag nämnde också att min förhoppning var att Anna skulle hjälpa mig att lägga in musik på min ipod. De kan jag nu berätta att hon gjort och jag tänka nu dela med mig av en av alla de goa låtar jag fått på ipoden!
Denna mysiga låt kommer jag nog somna gott till på min lilla madrass i bussen..




Ta hand om er nu så hörs vi från Afrika!

a

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0