Logiskt med Plura..


Godmorgon!

Då var det ny vecka igen och även nytt år denna måndag! Jag hoppas ni alla fick ett trevligt firande med många fina raketer!
Idag hände något som inte brukar hända, jag vaknade vid 07.00 helt utan klocka och kände att jag var utvilad och ville gå upp. Jag gick ju inte upp direkt, utan låg och tittade lite på tv men blev snabbt uttråkad och gick ändå upp ganska tidigt för att vara mig, en dag då jag inte ställt klockan.
Nu är det morgonkaffe som gäller och sen ska jag äntligen till gymmet! Var en vecka sen jag tränade nu, så nu får det bli skärpning innan resan, det är ju trots allt bikinitider som väntar i fem långa veckor!

Men, innan det, är de några dagar kvar på lovet och vi på A-huset har våra sista aktiviteter denna vecka! Om det är fler som vill anmäla sig till pulkarace imorgon så är där platser kvar och det är bara att ringa och anmäla sig. Ni hittar våra telefonnr på vår hemsida www.horby.se/aktivitetshuset där ni också kan gå in på vår facebooksida och hitta telefonnr till oss!
Samling för pulkarace är det 11.00 imorgon på aktivitetshuset. 

Ja, som sagt är det lite semester som väntar för mig och jag e just nu mitt uppe i att tänka på allt med pakning.. En av alla saker som jag måste fixa är det där med musik. Förra året hade jag tur och det spelades fantastisk musik hela tiden i bussen. I år tänker jag dock inte chansa och min plan är att ha med mig en fullladdad ipod med go musik. Jag vet att Anna har massa bra musik så jag tänkte fria till henne och kanske få lite hjälp med att fylla ipoden med härlig musik! "Anna, snälla Anna, hjälp mig:)!!!!)
Hur som helst, en låt som jag vet att hon har och som jag vill ha med mig på resan är en låt från "så mycket bättre"... Det är Plura, det är Petters låt, det är "logiskt" och här får ni den!!
   
 

Med det vill jag önska Er en bra dag!
Vi ses
a

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0