Kära Läsare!

Hej..

Hejsan hoppsan!! Det var ett tag sen vi sågs här... Aj aj.. Skäms på mig, ska skärpa mig!!
Vi börjar som sagt närma oss sommarlov.. En vecka kvar idag! Det ska bli kul att åka iväg på lite aktiviteter. Det är alltid så att när en termin börjar så tycker jag det är kul att komma igång med det, och när sen ett lov närmar sig längtar jag alltid till det och tycker det är kul att bryta av vardagen! Kan tänka att jag inte är ensam om att känna så!

Hur som helst! Vi har en del platser kvar till våra aktiviteter. Det är bland annat platser kvar till tosselilla för er som är yngre och det jag framförallt vill jag påminna om är Ven lägret för er som är äldre! Det är en gammal klassiker som vi åter har lagt till på vårt sommar schema! Det ser jag verkligen framemot, jag minns lägret som en av höjdpunkterna från förr!  

Annat som händer här för oss i personalen är att Anna har gott och skadat sig, på en match för ca två veckor sen gick det åt pipan för Anna och hon pajade sitt knä. Hon kämpar på med kryckor och håller humöret upp trots att Anna är en aktiv tjej som gillar att röra på sig! Vi håller tummarna för att hon repar sig utan problem.

Johan har varit ute och rest under helgen här, han visade precis sin bränna på magen. Jag tror att han har haft problem med att sova på magen inatt om jag säger så... Martin och Jonas har varit iväg och spelat golf och också fått fin färg av helgens sol!

Själv har jag och Hanna varit ute och traskat en del i solen och fått lite färg. Det har även varit kalas hemma hos min kära Mamma och Pappa i söndags och det innebar att det var massa godis och kaka kvar igår så det var ett måste att jag, min kära kille och Hanna åkte hem och fikade! Det var supergott!

Lite musik till er här... Hon har varit med här innan och det är inte mer än rätt att hon får ta plats igen!

 


Ha en bra dag och ta hand om er!!
a

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0