Midsommar!!!!


Hej!

Ja då var det Midsommar imorgon minsann! God mat, lekar och massa härliga människor. Vi firar alltid på samma ställe med samma härligt glada och galna kompisar, vi har alltid jättekul även om det alltid blir ett och annat gräl under lekarna då alla tävlingsmänniskor ska vinna...

Idag är Johan och Anna med ett gäng besökare på Skånesdjurpark! De åkte dit i förmiddags. Anna har aldrig varit på Skånesdjurpark så det var på tiden att hon åkte dit tyckte Martin och Jag som var där förra året! Johan hade dock varit där, men det var minst tio år sen.. Jag och Martin sitter på jobb och har annat för oss, vi tänker på dem och hoppas de har det bra!

Nästa vecka är det Tosselilla som gäller på tisdagen, sen åker Martin, Johan och jag till Ven i tre dagar! Vi har en del att planera inför den turen, men det ska bli så kul! Jag längtar efter Ven, god glass, cykla och bara hänga med lekar, tävlingar och annat kul! Håll tummarna för bra väder kära läsare... Vädret är minst sagt lite ostabilt i nuläget!!

Ja... Nu vill jag önska er en trevlig midsommar!! Ta hand om er och ha det riktigt bra!!

a

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0