Fredag Fredag Fredag!!!!


Hejsan!

Hoppas ni alla mår bra idag!

Ett tag sen sist.. Veckan har rusat förbi, men bra har vi haft det! Vi har haft fullt upp med att prata ihop oss om påsklovet som är på ingång om ett par veckor. På schemat kommer det bli allt från en klassiker som vi vet att ni vill ha och en del nyheter. Jag älskar när det är lov, det är ett kul avbrott i vardagen och vi åker och gör så roliga saker! Håll utkik efter våra lappar som kommer att komma upp i början på nästa vecka!

Förra Fredagen bakade vi kladdkaka för hela slanten. Idag är det våffeldagen och det innebär att vi ska baka våfflor idag! Johan kommer att börja klockan tre och då är det tid för bakning!! Jag hoppas att ni inte missar detta för jag tror att de kommer att bli jääääääätte goda!

Övrig information i nuläget är att jag hamnat i en liten svacka... Jag kan nog förklara det som att jag längtar efter våren väldigt mycket och behöver lite sol. Jag är lite lätt småirriterad hela tiden och är inte alls nöjd med tillvaron.. Men, jag kämpar på och tänker varje dag att imorgon blir en ny bra dag! Det finns inget mer fantastiskt än att resa, men efter varje resa hamnar jag i en svacka efter varit hemma ett tag... Jag tror att detta är en "komma hem efter resa svacka"!
Något som hjälper är dock att träffa mina fina vänner som jag gjorde i gårkväll! Min goa vän Tina hade lite middag och det var Lollo, Malin och jag som var där. Tinas son fick oss att skratta gott och det blev många fina gamla minnen som kom upp på tal! En jätte trevlig kväll var det och jag ser framemot nästa!

Min plan var att lägga upp ett musik klipp, men nu har youtube bråkat med mig i en halvtimme så det blir inget klipp tyvärr. Det klippet jag ville lägga upp, just det klippet går inte... Men lyssna på massa bra musik i helgen.. Det får mig alltid på bra humör så kanske er andra också!!

Ta hand om er!
a


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0