Må Bra Grupp!

Hejsan!

Idag började jag min dag med kaffe och sen gymmet! Idag började jag också min dag med en beslutsamhet för att inte äta godis idag. Det är nämligen som jag berättat om innan, den här "komma hem från en underbar resa svacka", påverkas nog av allt godis som jag stoppar i mig. Jag blir trött hängig och irriterad för jag äter så mycket godis som jag inte bör. Så, igår tog jag min finaste vän Patricia med mig och köpte ett tillskott med massa vitaminer och mineraler, samtidigt som jag bestämde mig för att dra ner drastiskt på allt godisätande. Nu är det tid att komma i form och piggna till inför den underbara vår som är på ingång!

Idag startade Johanna och jag en tjejgrupp som vi valt att kalla Må Bra Gruppen! Johanna och jag har sett fram emot att starta gruppen och vi blev överväldigade när 11 härliga tjejer kom in för att delta i vår Må Bra Grupp! Det ska bli så kul och jag tror att vi kommer att få härliga och roliga träffar!

Som jag berättade innan så var min vän Patricia på besök hos mig igår! Vi fikade och hon var med mig och passade min lilla systertös Nellie. Vi hade en fantastisk trevlig eftermiddag! Vid ett tillfälle satt vi vid en data och vi började spela lite musik.. Jag vill verkligen dela med mig av denna som kom upp igår! Det är en fantastisk fin låt som jag nu kommer att spela varje dag tills jag tröttnar!!

Lyssna och njut!!



Ta hand om er!
a

Kommentarer
Postat av: Patricia

Världens bästa Annika!!!!!!!!!!

Jag är så glad att jag har dig :)

Du får mig att bli så glad, att vilja göra saker, att våga, att ha drömmar och att ha hopp och jag är glad att jag har haft äran att lära känna dig!



Denna sången ger styrka, energi och livslust!!!!!

Kram!!!!!

2011-03-29 @ 19:40:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0