Vilken dag!!

Tjenare!

Jaha, då var veckan igång igen! Veckan slutade ju med Valborg och flytt så jag känner mig lite splittrad i min hemfråga! Nog för att allt är flyttat, men jag har inte fått upp lampor, ingen garderob och min TV står dumt så jag inte når något uttag.. Det innebär att det är inte särskilt kul att vara i min lägenhet och därför är jag inte där mer än när jag behöver kläder. kläderna är i sin tur inte så lätta att hitta för allt ligger i en enda röra för jag inte har någon garderob att lägga in dem i. Haha, ja det är perfekt! Det bästa är att om några dagar så är allt bra i min lägenhet och jag kommer att älska den!

Idag har vi haft möte hela dagen! Vi har pratat om våra mål och visioner! Det har varit en givande dag med ett träningspass för att rensa tankarna i alla våra diskussioner! Ibland kan jag tycka möten är jobbigt då jag är väldigt effektivt lagd kan man säga. Jag vill prata, vi gör det fort, bestämmer något och sen säger vi hejdå och så kör vi på det! Jag har börjat lära mig att det är viktigt att sitta i lugn och ro och verkligen diskutera, vända och vrida på frågorna och låta alla prata! Idag tyckte jag att vårt möte var jättebra och att viktiga frågor kom upp! En het fråga i nuläget är ju vår sommarplanering! Som det ser ut i nuläget så tror jag verkligen att vi kommer få en strålande sommar med superaktiviteter!

Just nu börjar klockan närma sig tre och jag sitter och inväntar Johanna! Om tio minuter har vi Må Bra Grupp. Det är alltid lika kul att träffa tjejerna som vi har med i gruppen!

Men innan jag avslutar här vill jag lägga upp ett fint klipp! Låten är gammal men ramlade över mig i slutet på förra veckan när Anna och jag satt vid datan! Den är jätte fin och passar en lite kylig dag som denna! 




Ta hand om er!
a

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0