Kvällarna igång!

Heeejsan!

Trött är jag så det bara står härliga till idag! Det är tråkigt att vara trött. Tänker mig att jag ska ta en hejdundrandes sovmorgon imorgon!
Jag har precis varit på en byggarbetsplats med fika till snickarna som idag består av pappa, sambo, sambos pappa och vän till sambos familj. De är duktiga som hjälper oss med huset vi snart ska bo i! Har ju skrivit om det innan, att det snart är flyttdags igen.. Snart avslöjar jag historian!

Hur som helst! Igår insåg jag och mina kollegor att kvällarna har dragit igång på allvar. Vi hade massa besökare och kvällen flög snabbt iväg. Jättekul att det börjar komma igång igen! Vi har som jag skrivit om innan en massa projekt igång. Bland annat är det sjuans kväll nästa fredag. Vi har börjar få många anmälningar och det ska bli spännande att se om det blir fler på måndag! Har sagt att sista anmälningsdagen var igår, men många ringde och ville anmäla sig och de fick besked att de kunde komma ner och anmäla sig nu på måndag! Så, vi hoppas på det!

På måndag ska vi, alla mina kollegor och jag minsann åka till eslöv på ett seminarie om droger. Jag tror och hoppas att det blir en läroroik förmiddag.

Nu ska jag önska er alla en trevlig helg! Ta hand om er!
a


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0