7:ans kväll!

Hejsan!

Jaha, idag var det storm ute och det är inte ens kul att sitta här inne och kolla ut. Jag har nu mycket svårt att vara positiv över vädret. "Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder" uttrycket får mig att spy just nu för det är just nu BARA dåligt väder! Ja, nog om det..

Idag har vi haft besök av Eslövs Fritidsledar studenter! Det var jättekul att ha dem på besök och får höra lite om allt som händer på skolan där jag själv gick för ett par år sedan! Det roligaste var ju så klart att de kom på besök och hade intresse för vår verksamhet.

Johannas och min Må Bra Grupp startade vi igår och tjejerna som är med denna terminen hade massa bra idéer. Ska bli jättekul att jobba med dem och tror att vi får ihop massa bra aktiviteter att hitta på.

Annat i veckan är ju att det nu på fredag är kvällen för de nya 7:orna. Vi startar klockan 18.00 och håller på till 22.00. Vi har en massa spännande aktiviteter under kvällen och bland annat kommer vi ju att ha ner den berömda tjuren som vi köper in vid speciella tillfällen! Vi har många anmälda så jag tror att det blir en superkväll!

Nu ska jag de sista tio minuterna återgå till mina kollegor och våra besökare innan vi stänger för denna eftermiddag!

Ta hand om er.
a


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0