Tjejprojekt!

Hejsan!

Då har jag och mina kollegor precis landat på A-huset efter månadens möte med Marcus och Christian. Vi var effektiva och gick igenom allt från sommarens höjdpunkter till det som vi ev bör förändra till nästa års sommarlov.

Andra punkter som kom upp var Tjejprojektet som Anna startar upp nu i veckorna. Vi på A-huset förespråkar allt jobb som har med fysisk aktivitet och hälsa och det är med glädje Anna kör igång detta projektet. Tjejprojektet ger alla tjejer en möjlighet för fri aktivitet i anslutning till skolslut. Anna kommer hålla detta på Lågehallarna onsdagar mellan klockan 16.00 till 17.00.

Lite annat om läget här i huset! Eftermiddagarna flyter på som smör i solsken. Vi har massa besökare och det är alltid lika kul när vi öppnar dörrarna klockan 14.00. Vi har efter diskussion bestämt att vi nu kör mellanmål varje dag i form av macka + pålägg, samt fil och flingor. Under en timme kommer vi att servera detta för 10kr. Vi anser att detta mellanmål är bättre och nyttigare än panpizza eller bulle med nutella som vi bland annat erbjöd innan. Det som hände nu efter sommaren var att alla köpte panpizza varje dag och ibland två samma dag, det blev lite av panpizza hysteri, så vi kände att det var nödvändigt att bromsa och erbjuda något annat!   

I övrigt har vi massa projekt i uppstart. Johanna och jag kör åter igång vår Må Bra Grupp inom det närmaste och vi har även pratat om att starta något liknande som killgrupp.

En liten låt på detta är ett måste och jag känner för en pigg, härliga och superbra låt från super Lady Gaga! Det går inte att bli annat än danssugen...


 

Ha en bra dag kära läsare och njut av solen som sticker fram mellan molnen!
a

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0