Då var vi igång!

Hej hej hej!!
 
Då var vi igång med denna terminen.. Jag hoppas att ni alla har haft en bra sommar och fått lite sol på er.. Man kan ju säga att solen blev lite försenad detta året, men den hittade fram utan tvekan till slut. Det är riktigt varmt idag och har ju varit en tid.
 
Här på a-huset har vi hunnit med två öppnahus. Vi började i torsdags med att bjuda in alla nya 7:or. Det blev en lyckad dag med en del kända ansikten och några nya som vi hoppas få se mer av och få lära känna.
 
I lördags bjöd vi in nya 4:or med föräldrar. Även det blev en lyckad dag med trevliga besök.
 
Annat som hänt här i personalgruppen är att Jonas blivit pappa. Han fick en liten flicka och allt gick bra. Vi säger stort grattis till Jonas och han kära sambo Tina och önskar dem alla lycka.
Sofie som jobbar 75% kommer att stötta upp lite i schemat tillsammans med Hanna och Rasmus.
 
För övrigt rivstartade vi terminen med att dra igång en brandkårsgrupp med start igår. Jag fick fem härliga och glada tjejer med mig som kommer att få spela markörer på brandkårens övningar ett par veckor fram. Jättekul att det är igång igen och att vi kan ha detta sammarbete med brandkåren som varje gång är lika uppskattat och lärorikt.
(Bilder kommer på tjejerna)
 
Som avslutning på detta första inlägg efter semestertider passar inget bättre än en skön Pinklåt. Kan inte få nog av detta underverk till tjej!
 
 
Ta hand om er och ha en bra dag..
a

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0